Çok utandım:(

Ya aslında annem anlayışlı biridir ama ben çocuğun beşiğinin gıcırtısını duyunca şok oldum.çok kötü bi durum.
Hayır bence sen abartiyorsn ! Anlayış ile hiç akali bir durum değil canım bu sonuçta evlisin ve isteklerin var bunu da en doğal haliyle kocanla yapacaksın. Olur böyle şeyler kendisi sizi herhalde baca deliğinden çıkarmadı dimi :)

Arkadaşımın anlattığı bir olay geldi aklıma mesajınızı okuyunca.Kadın annesine gitmiş ,eşi de birlikte olmak istemiş.Kadın da hayır olmaz burası babamın evi demiş.Eşi de senin ki baba evi de benim babamın evi genelevi mi demiş:KK48:.Onlar da beraber oturuyormuş.
Doğru söylemiş :D

Arkadaşımın anlattığı bir olay geldi aklıma mesajınızı okuyunca.Kadın annesine gitmiş ,eşi de birlikte olmak istemiş.Kadın da hayır olmaz burası babamın evi demiş.Eşi de senin ki baba evi de benim babamın evi genelevi mi demiş:KK48:.Onlar da beraber oturuyormuş.
:D iyi demiş :P

Normal canim beklemezler erkekler ne zaman isterlerse o zamn olacak bende yasadim 1 iki kere k.v vardi bendede ama bisey olmamis gibi ciktim kizimada yer yatagi yaptim yanimda cikmak zorunda kalmadim
Aslında oğlumun bizim odada da beşiği var ama ben rahat edemiyorum odada çocuk varken azıcık kıpırdasın bütün konsatrem bozuluyo:KK70:

Canım valla emin ol bende istemedim ama geçende reddettim.zaten çocuk emziriyorum.çok öyle istekli filanda değilim yani.ama eşimi kırmak istemedim.
Belki anneniz benden çekiniyorlardır,ilişkiye girmiyorlardır diye suçluluk duyuyordur,gideyim de rahat olsunlar diye.En azından içi rahat etmiştir,ben engel olmamışım diye.:KK53:

Back
X