Çok utandım:(

Neden tuhaf olsun ki?
Bende bazen edime derim. Kocacim bugun iste kendini cok yorma aksama isimiz var diye..
Bazen o an insanın duygulari kabardiginda, diyor karsi taraftanda ateleyici seyler duymak icinde...
Yada o da der. Masudan tartisiriz, dur eve geleyim gostericem ben sana gibisinden, konu oraya kayar, onun uzerinden atismaya devam ederiz. Falan.. bunlar ateslendiren seyler..bence yani...

Bizde hep spontane gelisir de planlı yapsaydık da olmazdı muhtemelen zaten, kesin birşey çıkardı :KK70:

Bizde hep spontane gelisir de planlı yapsaydık da olmazdı muhtemelen zaten, kesin birşey çıkardı :KK70:
çıkıyor zaten :) ya tabiiki geneli çoğu spontane ama arada öyle oluyor. örneğin dün aklımda idi misafir geldi. gece 12 de eşin sırnasıyordu. geç oldu sabah ile gideceksin dedim :) o saatten sonra kim uğraşacak :) kışkırtmak ve kışkırtılmak bazen güzel oluyor

Birsey olmaz. Sende caktirmadan. Ustumide degistim bebegim sana bakabilirim simdi deseydin :)

Ya gozune soka soka belirtsen ayipta, doganun kanunu bu yapacak birdey uok. Birgun sabretseymissiniz diyecegim ama o duygu gelmdimi beklemiyor. Beklettinmide buyusu kaciyor :)) yada canin istemiyor ertelediginde.
Bosver en kotu anilar bile unutuluyor o mu unutulmayacak.

Asil bende cok utanmistim.
Yeni nisanlanmistim. Babam oturma odasinda 2 lere kadar oturdu nobet tuttu resmen. (esim 2 hafta bizde kaldi, o istanbulda ben hollandadayim izmirde izindeydim o yuzden) gunduzde yegenim edimin yakasina yapmis :) doğru durust evde olduğumuzda vakit geciremiyorduk. Bizimde arka balkon var. Aksam oraya gectik. Nisanlimin dizine uzanmistim. Tabi elleri rahat durmuyor bazen. Baktim bir ses... balkonda rahat durun, kolu komsu gorur falan.. annemin sesi... aboovv nasil utandim. Kac gun dusunmustum gordumu acaba diye ama yapacak birsey yok. Ne yapabilirim ki,
Yengemde diyor kizim neden bir odaya gecmiyonuz, rahat konusurdunuz falan. Dedim heee. Gunduz oglun, gece dedesi nobette :)))
Neyseki 1 hafta boyunca gunduzleri gezmeye gittik :)
Ben senden daha cok utanmis olmam gerek sanirim ki utandimda zaten.
Oda kötü olmuş canım

Büyütmeyin :))
Olabilir böyle şeyler
Bizim de haftada iki kere aşağıdan süpürgenin ucunu vuruyorlar yatak odama
Yukardan da şap şap terlik vuruyorlar
Napim ağzımı mı kapatayım arkadaş yia
Olmayınca olmuyor işte.

Geçer. Belki de anlamamıştır hem

Kızlar dün eşimin arkadaşının düğünü vardı.erkek erkeğe olur bizim burda ilk gün bekarlığa veda gibi.neyse gece gelirken aradı aşkım hazırlan geliyorum filan diye malum mesele için.iyi neyse hevesini kırmayım dedim.bu arada annem bizde gezmeye geldi bugün sabah döndü.geldi biz odaya geçtik kapıyıda kitledik.oğlum var 3 aylık odası ayrı aradan 10 dk geçti oğlanın karyolası gıcırdıyo annem kalkmış sallıyo oğlum uyanmış mızırdamış biz duymamışız geçerkende bizim odanın önünden geçti.hemen toparlanıp çıktım ama yerin dibine girdim resmen çok utandım eşime kızdım.anne sallayım ben sen git yat dedim.yazık gitti yattı.ama kesin anladı.neyse oğlan uyudu geri döndüm eşim uyumamış beni bekliyo.aradan 10 dk daha geçti bu kez oğlum ağlamaya başladı.ay hemen fırladım.sinir etti beni yani eşim.bidahada gitmedim yanına.sabahta zor baktım annemin yüzüne valla çok kötü oldum kızlar.varmı böyle bi durumda kalan

Madem utaniyorsunuz kocaniza bastan annem yarin gidecek bir gece sabredelim diyemediniz mi ? Valla bir arada yasayanlar nasil yapiyor bilmiyorum ama benim oyle bir misafirim olsa cidden yapamazdim en azindan cocugun uyanacagini falan hesaba katmak lazim cocuk olmasa belki hani ...

Aman geçmiş gitmiş anlasa ne olacak ki yani. Baba olsa hadi tamam da anneden bişey olmaz. Ben olsam unutur giderdim

Erkekler sevisse suc olur konu acilir
Sevismeseler yine suc olur konu acilir
Naapsalar yaranamiyorlar onlar da hakli

Bende yıllar önce bişeye şahit olmuştum.çocuktum daha yani 16 yaşında filan halamın oğlu şehir dışından gelmişti kardeşinin düğünü için bayadırda karısıyla görüşmüyolardı ertesi gün düğün bitti halam gelinin anası filan toplanıp bize geldik.meğer onlar şey yapsın diye gelinmiş ay şok olmuştum duyunca.böyle şeyler bi bana tuhaf geliyo heralde:işsiz:
Gelmesin canım..Bizde hep öyle eşim hep nöbetçi hep seyirde hatta eve geliyor 2 dk .sonra geri çağırıyorlar.Acele gemiye..Eşimde işten çıkınca direk arıyor.Çabuk hqazırlan bunların sagı solu belli olmaz yine çağırırlar diye..Mecbur..Şimdide evim ufak oldugu için ailem falan glemiyor.Rahat olalım diye.Çocuk düşünüyoruz çünkü..Benim de işime geliyor.Sanırım o yüzden normal geliyor bana.Halanlar düşünceliymiş.Şimdi nerde böylee düşnceli ana baba akraba..Hepsi oğlunun evine yerlerşmeye çalışıyor..

Bekarlığa veda partisi dönüşü ne alaka ?

Birde bir gecelik misafir varsa evde saygı duyulmali bence. Yani istemsiz bir şey olsa neyse , sipariş vermiş sonuçta. Yarını bekleseydi.
Üstelik bebek var sonuçta. Uyanacak, mizmizlanacak v.s

Olan olmuş , yorum yapmanın bir manası da yok aslında :)

Back
X