çok utanıyorum ama her gün ağlamaktan bıktım

İlk bebeğine 95 ikincisine 105 kilo hamile kalmış bir anne olarak inan bana kilo tek başına sorun değil. Herhangi bir hormonel bozukluğun yoksa düzenli yumurtluyorsan PKO trois vs gibi bir hastalığın yoksa kilo hamile kalmaya engel değil. Yani sen başka bir hastalık yüzünden kilolu değilsen kilonun nedeni yediğin kadar yakmamaksa kilon hamile kalmana engel değil. Benim obez olmamın tek nedeni .ok yememdi aldığım kadar kaloriyi tüketemememdi. sen kendini kiloların yüzünden hamile kalamamaya inandırdıysan evet kalamazsın. Bilinç altını rahatlatman gerekiyor.

Her dediği doğru mu bilmiyorum ama stresli olunca kortizol hormonu ve birkaç hormon daha yükseliyor ve bunlar hamile kalmayı zorlaştırıyor diye okumuştum. Hatta hamile kalamama durumlarının %30'u stresten kaynaklanabiliyormuş. Çok fazla hikaye var, tüp bebek denemişler denemişler olmamış da vazgeçip hiç tahmin etmezken doğal yollarla hamile kalmış vs diye. Yani, stres yapmayı bırakıp rahatlayınca olma olasılığı artıyor sanırım.

çok haklısınız aman Allah korusun tansiyondan çok korkarım ben

onu bende duydum yazın tatile gitcez umutlanıyorum işte:)

haklısın canım çok teşekkür ederim gaza geldim:)

ay resmen aynıyız ya hakkımızda hayırlısı olsun canım

yani canım beraber diyet yaparız bu arada kafamız dağılır ve bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah ben bu ay doktora gitmedim bıraktım artık her ay gidip kaç dokotr değiştirdim özeli de devlet hastanesi de hepsi ayni şeyleri söyledi rahim filmi bile çektirdim herşey temiz rabbim inşallah ne zaman nasip ederse

stresten hamile kalamayanlar çokmuş...benim bir arkadaşım yumurtalıklarında kist olmasına rağmen ve kendisi çok rahat bir kişiliğe sahiptir.hemen hamile kaldı,hamileliğinde hiçbir sıkıntı yaşamadı,sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi.3 sene sonra bir daha doğurdu.daha sonra kisti aldırdı.

çok haklısın canım bu yorumunu okudum ya artık hiç stres yapmam. benimde bir sorunum yok fazla yiyordum ondan kilo aldım. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)

ne güzel ya maşallah demekki hep stres

zaten gidiyorum tek başıma diyet yapamam kilom çok fazla
yürüyüşü tempolu özellikle ihmal etmeyin
belirli hastalığınız yoksa çok kolaylıkla verirsiniz yaza kadar istediğiniz kadar kjilo vermiş olursunuz
o zaman bebeiş için ve sizin için çok iyi bi dönem olur
hayırlısı ile allah çocuk nasip etsin sizede

Allah razı olsun çok teşekkür ederim:)

kilo verilir. diyetisyene devam et. bak maşallah kadın doğum da sorun yok demiş. Bebegin zamanı var demekki. çok kiloluyum diye kendini üzme. ne kilolu insanlar doğum yapıyor. versen daha iyi tabi...

haklısınız çok teşekkür ederim

Kiloya çare var, siz de veriyormuşsunuz zaten. Biraz sabır, irade... Elbet gidecek o kilolar.
Bebek için de 2 aydır deniyorsunuz değil mi, yanlış anlamadım yani... Eğer öyleyse bir durun yav bu ne karamsarlık. Hiçbir sorun yok diye ilk sevişmede hamile kalınacak diye bir garanti yok ki. Bunun bir seneye kadar yolu var. Bir sene denemenize rağmen olmadıysa bize gelin diyor doktorlar. Denemeye devam. Umarım sizi çok bekletmez, biraz önce yola çıkar bebeğiniz.

Hamile kalabilsen de kalamasan da kiloyu vrr sonra bir daha veremezsin cocuk istegyle ver. Stresten dediyse strestendir ciin rahat etmiyosa baska doktora da gorun

amin canım amin inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp manken gibi olcaz:)

inşallah canım doktora gideli iki ay oldu iki aydır bilinçliyim ama bir buçuk yıldır korunmuyoruz. hayırlısı olsun canım çok teşekkür ederim

Eşiniz kontrol oldumu hiç belki eşinizle alakalı bir problemde olabilir bence oda bir doktora gözüksün Rabbim yardımcısınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…