- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
çok haklısınız aman Allah korusun tansiyondan çok korkarım benCanım annen baban bile olsa sen kendini hazır hissetmedikçe sakın yapma bence. Tedavini bitirir, istediğin kiloya gelirsin. Hamilelikte zaten mecbur kilo alacaksın. Baştan çok kilolu olmak tansiyon gibi zor durumlara da sokabilir seni. Bir de kilo üstüne kilo aldıkça sende de özgüven kaybı olacak. Gözünü korkutmak istemiyorum tabiki, sakın yanlış anlama. Sadece hamile birisi olarak nacizane önerim
onu bende duydum yazın tatile gitcez umutlanıyorum işte:)Her dediği doğru mu bilmiyorum ama stresli olunca kortizol hormonu ve birkaç hormon daha yükseliyor ve bunlar hamile kalmayı zorlaştırıyor diye okumuştum. Hatta hamile kalamama durumlarının %30'u stresten kaynaklanabiliyormuş. Çok fazla hikaye var, tüp bebek denemişler denemişler olmamış da vazgeçip hiç tahmin etmezken doğal yollarla hamile kalmış vs diye.
tabi canım Rabbim dermansız dert vermesin. biraz akışına bırak zorlama bak sana iyi gelecekçok teşekkür ederim. sizlerin yorumu hayata daha farklı bakmamı sağladı
haklısın canım çok teşekkür ederim gaza geldim:)utanıyorum deyince 150 kilo falan sandım. hani o zamana kadar neden dert etmedin denirdi..
ama verilmeyecek kilonda yokmuş hani..
ben 82 kilo ile evlendim. daha doğrusu nikah yaptım. eşimle foto çekindik.. aman Allah ım eşimin yanında ne kiloluymuşum dedim. hemen diyete başladım. 23 kilo verdim. burda diyet grupları var onlara katıldım. çok motive etti. evlendim kuğu gibi gelinn oldum inanması zor ama oldusonra evlilikti doğumdu derken aldım bi 10 kilo kadar ama yine de eski halimden eser yok çok şükür.
stresi bir kenara bırak diyete başla hatta başlamışsın devam et. hamileliğini kilo vererek tamamlayanlar var. onlardan biri neden olmayasın.. bir de her ilişkiye çocuk gözüyle bakma.. işin daha kolaylaşır..
ay resmen aynıyız ya hakkımızda hayırlısı olsun canım
çok haklısın canım bu yorumunu okudum ya artık hiç stres yapmam. benimde bir sorunum yok fazla yiyordum ondan kilo aldım. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:)İlk bebeğine 95 ikincisine 105 kilo hamile kalmış bir anne olarak inan bana kilo tek başına sorun değil. Herhangi bir hormonel bozukluğun yoksa düzenli yumurtluyorsan PKO trois vs gibi bir hastalığın yoksa kilo hamile kalmaya engel değil. Yani sen başka bir hastalık yüzünden kilolu değilsen kilonun nedeni yediğin kadar yakmamaksa kilon hamile kalmana engel değil. Benim obez olmamın tek nedeni .ok yememdi aldığım kadar kaloriyi tüketemememdi. sen kendini kiloların yüzünden hamile kalamamaya inandırdıysan evet kalamazsın. Bilinç altını rahatlatman gerekiyor.
ne güzel ya maşallah demekki hep stresstresten hamile kalamayanlar çokmuş...benim bir arkadaşım yumurtalıklarında kist olmasına rağmen ve kendisi çok rahat bir kişiliğe sahiptir.hemen hamile kaldı,hamileliğinde hiçbir sıkıntı yaşamadı,sağlıklı bir çocuk dünyaya getirdi.3 sene sonra bir daha doğurdu.daha sonra kisti aldırdı.
yürüyüşü tempolu özellikle ihmal etmeyinzaten gidiyorum tek başıma diyet yapamam kilom çok fazla
Allah razı olsun çok teşekkür ederim:)yürüyüşü tempolu özellikle ihmal etmeyin
belirli hastalığınız yoksa çok kolaylıkla verirsiniz yaza kadar istediğiniz kadar kjilo vermiş olursunuz
o zaman bebeiş için ve sizin için çok iyi bi dönem olur
hayırlısı ile allah çocuk nasip etsin sizede
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinkilo verilir. diyetisyene devam et. bak maşallah kadın doğum da sorun yok demiş. Bebegin zamanı var demekki. çok kiloluyum diye kendini üzme. ne kilolu insanlar doğum yapıyor. versen daha iyi tabi...
haklısınız çok teşekkür ederimdoktor haklıdır sonuçta gören o uzman olan o ....ama benden tavsiye kilo verme derdindeysen bir muddet daha bebek yapma çünkü verdiklerini misliyle geri alabilirsin hem kolay bir doğum olsun istiyorsan biraz kilo vermek şart bence sağlık ve bebek diliyorum sizin için...
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
amin canım amin inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp manken gibi olcaz:)yani canım beraber diyet yaparız bu arada kafamız dağılır ve bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah ben bu ay doktora gitmedim bıraktım artık her ay gidip kaç dokotr değiştirdim özeli de devlet hastanesi de hepsi ayni şeyleri söyledi rahim filmi bile çektirdim herşey temiz rabbim inşallah ne zaman nasip ederse
inşallah canım doktora gideli iki ay oldu iki aydır bilinçliyim ama bir buçuk yıldır korunmuyoruz. hayırlısı olsun canım çok teşekkür ederimKiloya çare var, siz de veriyormuşsunuz zaten. Biraz sabır, irade... Elbet gidecek o kilolar.
Bebek için de 2 aydır deniyorsunuz değil mi, yanlış anlamadım yani... Eğer öyleyse bir durun yav bu ne karamsarlık. Hiçbir sorun yok diye ilk sevişmede hamile kalınacak diye bir garanti yok ki. Bunun bir seneye kadar yolu var. Bir sene denemenize rağmen olmadıysa bize gelin diyor doktorlar. Denemeye devam. Umarım sizi çok bekletmez, biraz önce yola çıkar bebeğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?