- 9 Şubat 2016
- 98
- 51
- 3
- 34
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
ay çok şükür:)Iki ay cok kisa bir sure bir seneye kadar normal akisina birakin hadi moralinizide duzeltiyim yag orani yuksek olan kadinkar daha kolay hamile kaliyolarmis :)
canım oda muayene oldu eşimde de sıkıntı yok stres dedi doktorEşiniz kontrol oldumu hiç belki eşinizle alakalı bir problemde olabilir bence oda bir doktora gözüksün Rabbim yardımcısınız olsun
stres kaynaklı olması muhtemel bence.Allah tan bir sağlık sorununuz yok buna şükür.ne güzel ya maşallah demekki hep stres
Kilo verilir canım, hiç utanma ve de korkma. Ama hamilelikten evvel en azından 80 kiloya insen, iyi olur.söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
2 yıldır hıcbır sebep yokken bende hamıle kalamıyorum. SebepsıZ infertılıte.. Esiminde benmde tum tetkıklerimiz yapışdı hersy normal.. Bır dr bukadar umıt verıcı nasıl konuşur anlamadm. Hsg cekildımı esınız spermıyogram yptırdımı bunlar önemli.merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
merhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
benci önce kilo verin çünkü bu şekilde hamile kalsanız dahada sorun olacak sizin psikolojiniz açısından.çok sağolun içimi rahatlattınız. ben tek çocuğum annem babam yaşlı insanlar illede torun diyolar. bana kalsa ben bir yıl daha beklemek istiyorum. en azından 60 kiloya inmek istiyorum öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?