çok utanıyorum ama her gün ağlamaktan bıktım

daha fazla kıloya sahıp ınsanlarda cocuk sahıbı olabılıyor.Buna baglamanızı dogru bulmadım.İnşallah cocuk sahıbı olursunuz.Ama saglıgınız ıcın zayıflamanız gerekli tabi.. Oda ayrı bir konu..

Stresten bir akrabam 2 ayda kanser olup öldü. Rahat olmazsaniz gebe kalamazsiniz.psikiyatrik tedavi getek

söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.
Kilo verilir canım, hiç utanma ve de korkma. Ama hamilelikten evvel en azından 80 kiloya insen, iyi olur.
Çünkü hamilelikte de alacaksın, dengelemiş olursun.
Zaten 60 üzeri rakamlarda, kilo öncelikle hızlı gider. Biraz azmetsen, istikrarını korusan, bir sağlık problemin yoksa kendin de görürsün nasıl gittiğini.
60'ın altında kilo vermek zor oluyor, benim vereceğim 2-3 kilo ver, yırtınıyorum veremiyorum mesela
O sebeple, kadın doğumcudan sonra bir de diyetisyene uğramanı tavsiye ederim. Kilonun sebebini bulmak istiyorsan da endokrin klinikleri de yardımcı olur. Troidden, hormonal sebeplerden falan kaynaklanıyorsa önce onun tedavisini alırsın.
72 kiloydum, şu an 52-53 arası gidip geliyorum, veremese benim gibi bir yemek canavarı veremezdi :) Başarırsın, emin ol.

Utanma vs duyunca cinsellik sandım atlayıverdim içeri

Kilo yüzünden hamile kalamayanı ne gördüm ne duydum bu zamana kadar.

O düşünceyi atalım bi.

2 ay ne ki?Daha dur bakalım.
Benim sahsi görüşüm biraz daha kilo verdikten sonra hamilelik düşün.

Cünküüü,acayip derecede takıntı yapmıssın kiloyu, hamilelikte alınan kiloyuda eklersek psikolojini daha cok bozabilir bu durum.

Allah saglıklı bir bebiş nasip etsin
İsteyen herkese.

Biraz daha kilo verip hamile kalsan sencede daha iyi olmaz mı? Hamilelik döneminde alınan kilolar psikolojini bozabilir. Buda bebeği olumsuz etkiler.

Canım utanacak ne var kilolu olmakta?? Başkaları için değil ama kendi sağlığın için kilo ver bence rahatsız oluyorsan. Stres yapma, Allah hayırlı zamanda versin hepimize

2 yıldır hıcbır sebep yokken bende hamıle kalamıyorum. SebepsıZ infertılıte.. Esiminde benmde tum tetkıklerimiz yapışdı hersy normal.. Bır dr bukadar umıt verıcı nasıl konuşur anlamadm. Hsg cekildımı esınız spermıyogram yptırdımı bunlar önemli.

Bende 94 kilo 1.79 boyundayım 10 aydır evliyim evlendiğimden beri hiç korunmadığım halde olmadi bende çok istiyorum olmasını kafama takmıyorum ama olmadı bi türlü nasip ne zamansa o zaman olur diyorum sizin daha 2 ay olmuş bence bu kadar kafaya takıp kendinizi yıpratmayın kimi insan sırf stresten bile kilo alabiliyor

Bunda utanacak birşey yok canım ya. Bak benim bir tanıdığım 130 kiloydu hamile kaldı ve şimdi bir kızı var.
Heee yani sağlık açısından zayıf olmak daha güzel ama bunu kendine stres haline getirme ki hem diyetini rahat kafayla yap, hemde bebiş kolaylıkla gelsin inşallah

Kesinlikle stresten olmuyordu üzülmeyin benim 7 yıl sonra oldu tam tedaviyi bıraktım vazgeçtim ve hamile kaldım

Birincisi panik yapmak stres yapmak ne kilo vermenize nede cocuk yapmaniza yardim eder.
Icinize sinmediyese baska doktorada gidin, cunku yumurtaliklarinda sorunu olan bir arkadasim vardi kilosu vardi biraz 7-10 arasidir maximum doktor kilo vermesinide istemisti diyet tedavi surecinden sonra cocuk sahibi oldu.
Tabi burdaki doktorun kilo verin tavsiyesi direkt olarak bebek sahibi olmasiyla baglantilimiydi bilmiyorum, daha rahat ve risksiz bir gebelik gecirmesi icin, gebelik esnasindaki diabet gelisimini onlemek icin kisaca saglikli gebelik ve dogum icinde soylemis olabilir.
Zaten fazla kilonuz varsa ve sagliginizi dusunuyorsaniz ustelik bebek istiyorsaniz oncelikle kilo vermeye calisin sonra bebek sahibi olun.
60 kilo ile hamile kalip 80 kilo ile doguma gitmek var
80 ile hamile kalip 100 ile gitmek var
Yani siz dusunun..

Canim benim hamile kalamaman kilolarindan degil stres yapmandan. Ben hamile klamak icin iki sene doktora gittim. Doktorum. Son olarak git kafani bosalt gel dedi. Ben her ay acaba bu hamilemiyim diye kendimle savasiyordum.esimde stres oluyordu. Ve en son ay yeter be bu ay ben istemiyorum dedim. istemiyorum dedigim ay hamile kaldim. .....once hamile kalmaliyim cumlesobi kafandan at.serbest birak kendini.....

2 ay mi, cok kisa.
Hamilelik ayin her gununde olmuyor, o gunleri tutturmak ve hamile kalma olasiliginiz belli zaten.
1 sene sureniz var, bu sure icinde olmazsa problem aranir, 2 ay ne ki.

çok sağolun içimi rahatlattınız. ben tek çocuğum annem babam yaşlı insanlar illede torun diyolar. bana kalsa ben bir yıl daha beklemek istiyorum. en azından 60 kiloya inmek istiyorum öncelikle
benci önce kilo verin çünkü bu şekilde hamile kalsanız dahada sorun olacak sizin psikolojiniz açısından.
üç ayda 8 kilo o kadar az ki diyetisyene gidin yeme alışkanlığınızı değiştirip bi düzene koyun ideal e yakın bu kiloya gelince çocuk olur. kilo yüzünden dememiş dr demekki ilgisi yok

Kaç yıllık evlisiniz? Yaşlar çocuk için beklemeye müsait mi?
Siz kilonuzu bu kadar takarken, hamilelik de size ekstra bir kilo getirecek depresyona girebilirsiniz zaten süreç zorlu..
Eğer yaşlar uygunsa önce zayıflayın derim
Ve kilonuzdan utanmayın çünkü zayıfladığınızda bunu başardım diye anlatacaksınız, tecrübeyle sabit :)
Bu arada stres de kiloya sebeptir. Gerçekten bu denli stresliysenız bir psikoloğa gitmeyi mi düşünseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…