çok utanıyorum ama her gün ağlamaktan bıktım

aynen canım burdaki bayanlar çok mantıklı tavsiyeler verdiler Allah sizden ve herkesten razı olsun. sizler benim stresimi aldınız Allahta sizi üzüntülerden kurtarsın:)
Bak canım burada gerçekten çok güzel tavsiyeler var. Ama mühim olan zihnini boşaltmak. Korunma ama günleri de bekleyip ona göre ilişkiye girme. Ben takip etmedim. Canim ne zaman isterse ilişki oldu kolay hamile kaldım çok şükür. Sen zayıfla gireceğin güzel elbiseleri düşün. Eşinle mutlu olacağın şeyleri yap gez toz.

tamam canım çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için

Bebeegiiimmmm benim abim ve yengem de 2. Cocugu istiyolaedi ilk cocugu 8 yasindan beri 2. Yi deniyolar ama bi turlu hamile kalmiyodu doktora gittiler bi suru test yaptilar ama ikisinde de sorun yoktu abimin is stresi vardi ama baya stresler is yeri kapanacakti ben napicam ne edicem diye dusunurdu hep aglardi ama daha sonra ilk isinden daha guzel bi is buldu ve bir yilin sonunda hamile kaldi yengem :)) doktor da onlara stresten oldugunu soylemisti ve gercekten de oyleymis. Kilonu kafana takma kilo bi hastalik degil ki veririsin gecer yani oyle dusun allah korusun hi rahatsizligin olsaydi? O yuzden bu kadar utanilacak sıkilacak bisey yok aynen katiliyorum arkadaslara kimler kimler kilo verdi yaa pelin vardi bitane bkm de illaki biliyosundur izlemissindir o kiz simdi ne guzel oldu ve dedigi ilk sey kola icmeyi biraktim. Yani aslinda karar verir baslamak ve biseyleri birakmakla alakali kilo isi. Canim benim hic stres sikinti yapma allahin izniyle sen rahatlarsan her sey olur

bence de stres yapmayın ve verebildiğiniz kadar kilo verip öyle hamile kalın, hamileliğiniz boyunca da diyetisyene devam edin ve sözünden harfiyen çıkmayın. biri bugün gelip bana hayatının hatası neydi dese hiç tereddütsüz hamilelikte diyetisyene gitmememdi derim.

Hamilelikle kilonun ne alakasi var Allah askina. Butun kilolularin cocugu olmamali o zaman. Stres yapma bak nasil oluyor.

doktorum söylediklerine inanayım mı demişsinde
doktor doğruyu söylemeyecekte , burda yorum yapanlar mı doğruyu söyleyecek ?
en doğrusunu yine doktor söylüyor
neden sorunu hep kendinde arıyorsun belki eşinde var sorun
eşin o inanma durumunu sorguladığın doktora gittimi?

Kilo lu insanlarin cocugu olmaz diye tip ta bi kanun yada aciklama mi var yeterki sagligin yerinde olsun sen yeter ki stres.yapma gebe kalirsan saglikli beslenirsin bebek.dogunca zaten istemesen de kilolari verirsin

Kilonuzun etkisi olsa doktor gördüğünde uyarırdı sanmıyorum çok çok çok kilolu olup çocuk doğuran tanıdıklarım var siz bu sıkıntıyı çok büyütüyosunuz tabi ki açık ve doğru olmak gerekirse fazla kilo insana hareket manasında sıkıntı oluyor evet ama nolur bu kadar dert etmeyin yaşınız genç spor ve diyetisyenle fit bir görünüm elde edilebilir herşey kafada biter

7 8 ay nedir ki biz hiç bir sorunumuz olmadı halde 12 yıldır deniyoruz üstelik her tedavide olmama rağmen tüp bebek aşılama ve daha bi sürü şey bu durumda biz ne oluyoruz? Haline sukretmeli daha çok yolun basinda

150 üstü mü ? Aman Tanrım! Çok zorlanmış olmalı

ççok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

Benim kuzenim sizden daha kiloluydu ama hamile kalıp doğurmuştu. 2.ye hamile kaldı fakat düşük yaptı. Yani kilo da önemli bir faktördür belki ama bence stres yaptığınız için olmuyordur. Kendinizi motive edin isterseniz biraz daha zayıflayın böylelikle beyniniz ve vücudunuz rahatlar ve kolay hamile kalırsınız.

diğer bayanlar gayet yapıcı yorum yaparken siz neden bu kadar gerildiniz. birisi canınızı sıkmış galib

tabiki haklısınız. güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim

kilo neyse de
panik ataksınız, ilaç kullanıyorsunuz
üstelik 2 aydır deniyoruz demişsiniz -bu şaka herhalde yapmayın ne olur bir yandan ilaç kullanıp bir yandan hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz?
bi kere zaten çalışmayın panik atak sorununu bir halledin bu ilaçları kafanıza göre alıp bırakmayın .doktor sizi yönlendirsin kullanmanız gerektiği kadar kullanın sonra kesme sürecini doktorun dediği şekilde izleyin.
diğer yandan 2 ay nedir yahu...2 ay ne kadar kısa bir süre gerçekten farkında değil misiniz? tavşan mısınız siz?
Allah akıl fikir versin de gerçekten önce sakinleşin sonra işleri sıraya koyun.

Yargılamak amacıyla sormuyorum ama söylemeye dahi utandığınız kiloya neden cıktınız? Cocukluktanmı gelme? Ailede obezite var mı?
evet ailede obezite sorunu var. eskiden beri böyleydim. hayatım hep kilo verip tekrar kilo almakla geçti. ama bu saatten sonra asla verdiğim kiloları almam

konumu tam okumamışsınız. bir buçuk yıldır korunmuyorum. iki ay önce doktora gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…