- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi benim morali 0000
-
Bak canım burada gerçekten çok güzel tavsiyeler var. Ama mühim olan zihnini boşaltmak. Korunma ama günleri de bekleyip ona göre ilişkiye girme. Ben takip etmedim. Canim ne zaman isterse ilişki oldu kolay hamile kaldım çok şükür. Sen zayıfla gireceğin güzel elbiseleri düşün. Eşinle mutlu olacağın şeyleri yap gez toz.aynen canım burdaki bayanlar çok mantıklı tavsiyeler verdiler Allah sizden ve herkesten razı olsun. sizler benim stresimi aldınız Allahta sizi üzüntülerden kurtarsın:)
tamam canım çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin içinBak canım burada gerçekten çok güzel tavsiyeler var. Ama mühim olan zihnini boşaltmak. Korunma ama günleri de bekleyip ona göre ilişkiye girme. Ben takip etmedim. Canim ne zaman isterse ilişki oldu kolay hamile kaldım çok şükür. Sen zayıfla gireceğin güzel elbiseleri düşün. Eşinle mutlu olacağın şeyleri yap gez toz.
söylemeye utanıyorum ama 98 kiloyum.
doktorum söylediklerine inanayım mı demişsindemerhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
Kilonuzun etkisi olsa doktor gördüğünde uyarırdı sanmıyorum çok çok çok kilolu olup çocuk doğuran tanıdıklarım var siz bu sıkıntıyı çok büyütüyosunuz tabi ki açık ve doğru olmak gerekirse fazla kilo insana hareket manasında sıkıntı oluyor evet ama nolur bu kadar dert etmeyin yaşınız genç spor ve diyetisyenle fit bir görünüm elde edilebilir herşey kafada bitermerhaba arkadaşlar. siteyi uzun süredir takip ediyorum kısmet bugüneymiş. bir buçuk yıllık evliyim. altı aydır panik atak tedavisi görüyorum her gün ilaç alıyorum. söylemeye çok utanıyorum ama ben çok kilolu bir kızım. kilomu söylemeye utanıyorum. diyet ve spor yapıyorum üç ayda sekiz kilo verdim. vermeyede devam ediyorum ama hala çok kiloluyum. bir buçuk yıldır korunmuyoruz ama ben hamile kalamıyorum. kadın doğuma gittim derdimi anlattım. kadın tedavi etti ve çok şaşırdı. rahimde bir sıkıntı yok dedi. hatta tesadüf eseri yumurtlama döneminde gitmişim doktora. doktor yumurtlama çok güzel dedi. şu an yumurtalıkların çatlamış bugün eşinle birleşme olsa hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. bende kilolarım yüzünden hamile kalamadığımı sanıyodum dedim. doktorda kiloyla alakası yok şu an herşey çok güzel dedi. ama iki aydır deniyoruz olmuyo iştedoktor bugüne kadar stresten olmamıştır kendini rahatlat olur dedi. hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. sizce bu doktor bilgilimi dediklerine inanmalımıyım. yoksa kilo yüzündenmi hamile kalamıyorum başka doktoramı gitmeliyim. bu arada eşimdede sıkıntı yok. doktorun dediğine göre hep stresten
7 8 ay nedir ki biz hiç bir sorunumuz olmadı halde 12 yıldır deniyoruz üstelik her tedavide olmama rağmen tüp bebek aşılama ve daha bi sürü şey bu durumda biz ne oluyoruz? Haline sukretmeli daha çok yolun basindaİçiniz rahat edecekse bir doktora daha gidiverin. O da kilodan değil derse, denemeye devam edersiniz de, 2 ay olmadı diye kısır mı sandınız kendinizi? Ben 7-8 ay uğraşanı duydum, sağlıklı, bir sorunu olmadığı halde.
Bu arada kaç kilosunuz?
Halamın kızı 150+ kilo ile hamile kaldı ve doğum yaptı. Kilo ile alakalı değil. Ama ne kadar kilon olursa hamileliğin o kadar zor geçer. Takibi bırakın yaza kadar zayıflamaya odaklanın sonra bebeğiniz hemen gelir.
ççok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinKilonuzun etkisi olsa doktor gördüğünde uyarırdı sanmıyorum çok çok çok kilolu olup çocuk doğuran tanıdıklarım var siz bu sıkıntıyı çok büyütüyosunuz tabi ki açık ve doğru olmak gerekirse fazla kilo insana hareket manasında sıkıntı oluyor evet ama nolur bu kadar dert etmeyin yaşınız genç spor ve diyetisyenle fit bir görünüm elde edilebilir herşey kafada biter
diğer bayanlar gayet yapıcı yorum yaparken siz neden bu kadar gerildiniz. birisi canınızı sıkmış galibdoktorum söylediklerine inanayım mı demişsinde
doktor doğruyu söylemeyecekte , burda yorum yapanlar mı doğruyu söyleyecek ?
en doğrusunu yine doktor söylüyor
neden sorunu hep kendinde arıyorsun belki eşinde var sorun
eşin o inanma durumunu sorguladığın doktora gittimi?
tabiki haklısınız. güzel yorumunuz için çok teşekkür ederimBenim kuzenim sizden daha kiloluydu ama hamile kalıp doğurmuştu. 2.ye hamile kaldı fakat düşük yaptı. Yani kilo da önemli bir faktördür belki ama bence stres yaptığınız için olmuyordur. Kendinizi motive edin tabiki isterseniz biraz daha zayıflayın böylelikle beyniniz ve vücudunuz rahatlar ve kolay hamile kalırsınız.
evet ailede obezite sorunu var. eskiden beri böyleydim. hayatım hep kilo verip tekrar kilo almakla geçti. ama bu saatten sonra asla verdiğim kiloları almamYargılamak amacıyla sormuyorum ama söylemeye dahi utandığınız kiloya neden cıktınız? Cocukluktanmı gelme? Ailede obezite var mı?
konumu tam okumamışsınız. bir buçuk yıldır korunmuyorum. iki ay önce doktora gittikilo neyse de
panik ataksınız, ilaç kullanıyorsunuz
üstelik 2 aydır deniyoruz demişsiniz -bu şaka herhalde yapmayın ne olur bir yandan ilaç kullanıp bir yandan hamile kalmaya mı çalışıyorsunuz?
bi kere zaten çalışmayın panik atak sorununu bir halledin bu ilaçları kafanıza göre alıp bırakmayın .doktor sizi yönlendirsin kullanmanız gerektiği kadar kullanın sonra kesme sürecini doktorun dediği şekilde izleyin.
diğer yandan 2 ay nedir yahu...2 ay ne kadar kısa bir süre gerçekten farkında değil misiniz? tavşan mısınız siz?
Allah akıl fikir versin de gerçekten önce sakinleşin sonra işleri sıraya koyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?