çok utanıyorum böyle olduğum için

teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz :)

teşekkür ederim mutlaka uğraşacak bişeyler bulacağım kendime
Örgü ör valla ben işten eve gidince alıyorum şişi elime netten değişik örgü modelleri bebek yelekleri patikleri vs vs derken vakit su gibi akıp gidiyor.Konu komşu sülaler herkese ördüm Şapka bere atkı boyunluk

inşallah teşekkür ederim. bu aralar doymuyorum zaten ama şükür daha 2 kilo aldım inşallah böyle devam eder. bende 25 yıllık hayatımda hiç bu kadar uzun süre sabit kalmamıştım inşallah geçecek

tesekkur ederim Allah kimseye gostermesin.
rica ederim uzulme ama sabirli ol..
bencillik degil seninkisi sadece yeni surece ayak uyduramama..
ama Allah nasip ederse 4 ay sonra kucaginda olacak insallah evladin.
az kalmis hicbisey kalmamis.
inşallah vaktinde gelir doktor böyle devam ederse son 3 ay bekleriz doğmasını dedi. inşallah vaktinde gelir çünkü çok küçük.
çok teşekkür ederim
rabbim size de sabır versin

teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz :)

Yuzunuz hep gulsun İnşallah.. Regl donemı hormonlar tavan yaptıgı ıcın benım lıbıdo cok fazla yukselınce esımın yuzune bakıyorum şok yemiş dana gibi.. Gülüyor halime.. Etrafında Afrikalıların kabile dansını yapıp az kaldı senı yıycem dıyorum.. Sonra kendımden korkuyorum.Flört dönemınde mınık bı buse verse basını kuma gomen ınsanım ben.. Az kaldı sabredın..

eşime boyunluk ve atkı başlamıştım ama yünlerin arasında sıcak basıyor daha çok bunaldım o yüzden başka birşey bulmam lazım :) kitap okuya okuya kitap kalmadı valla bebeğe şimdiden 3 tane koca koca masal kitapları bile okudum :)

gayet normal duygular bunlar utanmana gerek yok bence...Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini..

ateş basması çok normal hormonlardan ama gözün falan kararıyor ise tansıyonuna bır baktır derım..
ayrıca doktor senın ve bebegının saglıgı ıcın boyle bır tedbır almıs, bence yat dınlen bol bol, sonra bırsey olsa vıcdan azabı duyarsın, kocişinlede azıcık mesafelı olacaksın artık yapacak bırsey yok

sorma ya markette fenalaştım dedim eşime telefonda yat sakın kalkma pijama terlik televizyon yap bugün sakın kalkayım deme diye 10 dakika da bir ya arıyor ya msj atıyor
bende kendimi hiperaktif tek sanirdim :) ne guzel sende aynıymişsin aksam uykudan kalkip sıkıldigimi soyluyorum geliyorum salona evi temizliyorum akşam akşam eşim gozunu acinca benim olmadigimi anlıyor hemen gelip kiziyor yataga bile zorla göturuyor cok acaibim

ay allah iyiliğinizi versin inşallah benim durumumu da özetlemiş oldunuz

tansiyonum hep düşüktür benim en fazla 11/7 çıkar hep daha düşüktür sürekli kontrol ediliyor zaten.
bebişim için katlanıyorum ama hormonlar yakamı bırakmıyor

çok iyi anlıyorum valla seni bende öyle gece kalkınca eşim napıyorsun diyor sıkıldım diyorum. ya da sabah 5 te uyanıp geziyorum tuhaf tuhaf bakıyor :)

Öncelikle İnşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirip hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Şu anda yaşadıklarınız çok normal ama sonuca odaklanınca hersey daha kolay oluyor yani bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşününce bugünlerin geçici olduğu size moral verir.Çok fazla hareket edememek de sizi yıpratıyor ben de 3 aylık hamileyken kanamam olmustu düşük riskim vardı ve bir süre hareketlerim kısıtlanmıştı çok kötü hissetmiştim ama hepsi geçici bir süreç buna inanın Allah yardımcımız olsun.

allah razı olsun teşekkür ederim. şimdiye kadar allaha şükür çok güzel geçti hamileliğim hamile gibi bile değildim. her işi rahatlıkla yapardım bol bol yürürdüm gezerdim şimdi böyle olunca evde bunaldım ama yine de herşeyden önemli olan bebeğim :)

tansiyonum hep düşüktür benim en fazla 11/7 çıkar hep daha düşüktür sürekli kontrol ediliyor zaten.
bebişim için katlanıyorum ama hormonlar yakamı bırakmıyor
aman benım esımde bana sapık muamelesı yapıyor, doktor yasaklamadı cınsellıgı hatta en son kontrolumde yıne devam edebılırsınız dıye tekrarladı ama adamın yuzunu gören cennetlık, bende ten temasını çok severım öpcem koklucam, eşimin o taraklarda pek bezi yok, ben sırnaştıkça adam afallıyor
bebekten ötürü de bırazda iş yorgunlugundan cinsellikten uzaklaştı ama ben peşini inatla bırakmıyorum
ama itiraf edeyim hareketler kısıtlandığı için pek zevkli olmuyor

2 hafta önceye kadar bizede hiç yasak konmamıştı. bi de benim eşimin libidosu çok yüksek normalde ben kaçıyordum eşimden yine mi ya diye doktor yasak dedi eşim bi kere olsun dile getirmedi ama ben nasıl bakıyorsam korkuyorum senden üstüme atlayacak gibisin diyor

hahahahaaa boşver hormonlardan de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…