- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz :)size hormanlarınızın oyunu bu! Aldı sevdıgını verdı zuluuuuumuu... Saka bı yana utanılacak bısey yok.. Sakın olun.. Ve kafanızdan bu dusuncelerınızı atın.Bebegınıze konsantre olun.Saglıkla kucagınıza almanız dıleklerımle.
Örgü ör valla ben işten eve gidince alıyorum şişi elime netten değişik örgü modelleri bebek yelekleri patikleri vs vs derken vakit su gibi akıp gidiyor.teşekkür ederim mutlaka uğraşacak bişeyler bulacağım kendime
sorma ya markette fenalaştım dedim eşime telefonda yat sakın kalkma pijama terlik televizyon yap bugün sakın kalkayım deme diye 10 dakika da bir ya arıyor ya msj atıyorBende oyleyim ya esim beni artk baglamak istiyor yataga :)
inşallah teşekkür ederim. bu aralar doymuyorum zaten ama şükür daha 2 kilo aldım inşallah böyle devam eder. bende 25 yıllık hayatımda hiç bu kadar uzun süre sabit kalmamıştım inşallah geçecekyüksek tansiyon nedeniyle 27-37 haftalar arasını yatarak geçirdiğim için çok iyi anlıyorum. yatınca tansiyonum düşüyordu, biraz hareket edince yükseliyordu.
30 yıllık hayatımda hiç o kadar uzun süre evde kaldığım olmamıştı, sıkıntıdan kendimi yemeye ve alışverişe vermiştim (sakın yapmayın) umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız, geçmiş olsun.
inşallah vaktinde gelir doktor böyle devam ederse son 3 ay bekleriz doğmasını dedi. inşallah vaktinde gelir çünkü çok küçük.tesekkur ederim Allah kimseye gostermesin.
rica ederim uzulme ama sabirli ol..
bencillik degil seninkisi sadece yeni surece ayak uyduramama..
ama Allah nasip ederse 4 ay sonra kucaginda olacak insallah evladin.
az kalmis hicbisey kalmamis.
teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz :)
eşime boyunluk ve atkı başlamıştım ama yünlerin arasında sıcak basıyor daha çok bunaldım o yüzden başka birşey bulmam lazım :) kitap okuya okuya kitap kalmadı valla bebeğe şimdiden 3 tane koca koca masal kitapları bile okudum :)Örgü ör valla ben işten eve gidince alıyorum şişi elime netten değişik örgü modelleri bebek yelekleri patikleri vs vs derken vakit su gibi akıp gidiyor.Konu komşu sülaler herkese ördüm Şapka bere atkı boyunluk
ateş basması çok normal hormonlardan ama gözün falan kararıyor ise tansıyonuna bır baktır derım..hanımlar gerçekten çok utanıyorum ama çok bunaldım.
sorunum tamamen kendimle. hamileyim 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. gezmeyi seyahat etmeyi çok seven hareketli biriyim. 2 hafta önce ayrıntılı ultrasonda bebeğin plesantası aşağıda olduğunu söylediler. servikse 1.5-2 cm uzaktaymış. doktor seyahat ve ilişkiyi yasakladı. hatta olabildiğince hareket etme 26. haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkabilir dedi. yukarı çıkmasını bekliyorum.
bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli. 2 haftadır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadım geçen hafta notere gitmem gerekti bi de bugün markete. gittim gitmesine ama çok fena oldum ikisinde de. dışardayken sorun yok kapalı bir mekana girince bi anda ateş basıyor. ani bir ter boşalması yaşıyorum gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum. evde de sürekli cam ya da balkon kapısı açıyorum. kombi kapalı.
eşim kat kat giyinip öyle oturuyor. hiç birşey demiyor sağolsun evi buz gibi yapıyorum ama yetmiyor elimde olsa balkonda yatıp kalkıcam.
şimdi sorunum şu evde bile fenalık geçiriyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bebeğim için çok hareket etmek istemiyorum. eşimi de çok özlüyorum ama ilişki yasak diye yaklaşamıyorum çünkü biliyorum kendimi tutamam. kendi kendimle çelişiyorum herşey bebeğim için ama boğuluyormuşum gibi geliyor. nolur yargılamayın beni.
bebeğimin sağlığı önemliyken böyle ikilemde kaldığım için kendimden utanıyorum.
bende kendimi hiperaktif tek sanirdim :) ne guzel sende aynıymişsin aksam uykudan kalkip sıkıldigimi soyluyorum geliyorum salona evi temizliyorum akşam akşam eşim gozunu acinca benim olmadigimi anlıyor hemen gelip kiziyor yataga bile zorla göturuyorsorma ya markette fenalaştım dedim eşime telefonda yat sakın kalkma pijama terlik televizyon yap bugün sakın kalkayım deme diye 10 dakika da bir ya arıyor ya msj atıyor
ay allah iyiliğinizi versin inşallahYuzunuz hep gulsun İnşallah.. Regl donemı hormonlar tavan yaptıgı ıcın benım lıbıdo cok fazla yukselınce esımın yuzune bakıyorum şok yemiş dana gibi.. Gülüyor halime.. Etrafında Afrikalıların kabile dansını yapıp az kaldı senı yıycem dıyorum..Sonra kendımden korkuyorum.Flört dönemınde mınık bı buse verse basını kuma gomen ınsanım ben.. Az kaldı sabredın..
amin inşallah teşekkür ederimgayet normal duygular bunlar utanmana gerek yok bence...Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini..
tansiyonum hep düşüktür benim en fazla 11/7 çıkar hep daha düşüktür sürekli kontrol ediliyor zaten.ateş basması çok normal hormonlardan ama gözün falan kararıyor ise tansıyonuna bır baktır derım..
ayrıca doktor senın ve bebegının saglıgı ıcın boyle bır tedbır almıs, bence yat dınlen bol bol, sonra bırsey olsa vıcdan azabı duyarsın, kocişinlede azıcık mesafelı olacaksın artık yapacak bırsey yok
çok iyi anlıyorum valla seni bende öyle gece kalkınca eşim napıyorsun diyor sıkıldım diyorum. ya da sabah 5 te uyanıp geziyorum tuhaf tuhaf bakıyor :)bende kendimi hiperaktif tek sanirdim :) ne guzel sende aynıymişsin aksam uykudan kalkip sıkıldigimi soyluyorum geliyorum salona evi temizliyorum akşam akşam eşim gozunu acinca benim olmadigimi anlıyor hemen gelip kiziyor yataga bile zorla göturuyorcok acaibim
Öncelikle İnşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirip hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Şu anda yaşadıklarınız çok normal ama sonuca odaklanınca hersey daha kolay oluyor yani bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşününce bugünlerin geçici olduğu size moral verir.Çok fazla hareket edememek de sizi yıpratıyor ben de 3 aylık hamileyken kanamam olmustu düşük riskim vardı ve bir süre hareketlerim kısıtlanmıştı çok kötü hissetmiştim ama hepsi geçici bir süreç buna inanın Allah yardımcımız olsun.hanımlar gerçekten çok utanıyorum ama çok bunaldım.
sorunum tamamen kendimle. hamileyim 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. gezmeyi seyahat etmeyi çok seven hareketli biriyim. 2 hafta önce ayrıntılı ultrasonda bebeğin plesantası aşağıda olduğunu söylediler. servikse 1.5-2 cm uzaktaymış. doktor seyahat ve ilişkiyi yasakladı. hatta olabildiğince hareket etme 26. haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkabilir dedi. yukarı çıkmasını bekliyorum.
bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli. 2 haftadır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadım geçen hafta notere gitmem gerekti bi de bugün markete. gittim gitmesine ama çok fena oldum ikisinde de. dışardayken sorun yok kapalı bir mekana girince bi anda ateş basıyor. ani bir ter boşalması yaşıyorum gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum. evde de sürekli cam ya da balkon kapısı açıyorum. kombi kapalı.
eşim kat kat giyinip öyle oturuyor. hiç birşey demiyor sağolsun evi buz gibi yapıyorum ama yetmiyor elimde olsa balkonda yatıp kalkıcam.
şimdi sorunum şu evde bile fenalık geçiriyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bebeğim için çok hareket etmek istemiyorum. eşimi de çok özlüyorum ama ilişki yasak diye yaklaşamıyorum çünkü biliyorum kendimi tutamam. kendi kendimle çelişiyorum herşey bebeğim için ama boğuluyormuşum gibi geliyor. nolur yargılamayın beni.
bebeğimin sağlığı önemliyken böyle ikilemde kaldığım için kendimden utanıyorum.
allah razı olsun teşekkür ederim. şimdiye kadar allaha şükür çok güzel geçti hamileliğim hamile gibi bile değildim. her işi rahatlıkla yapardım bol bol yürürdüm gezerdim şimdi böyle olunca evde bunaldım ama yine de herşeyden önemli olan bebeğim :)Öncelikle İnşaallah sağlıklı bir hamilelik geçirip hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.Şu anda yaşadıklarınız çok normal ama sonuca odaklanınca hersey daha kolay oluyor yani bebeğinizi kucağınıza aldığınızı düşününce bugünlerin geçici olduğu size moral verir.Çok fazla hareket edememek de sizi yıpratıyor ben de 3 aylık hamileyken kanamam olmustu düşük riskim vardı ve bir süre hareketlerim kısıtlanmıştı çok kötü hissetmiştim ama hepsi geçici bir süreç buna inanın Allah yardımcımız olsun.
aman benım esımde bana sapık muamelesı yapıyor, doktor yasaklamadı cınsellıgı hatta en son kontrolumde yıne devam edebılırsınız dıye tekrarladı ama adamın yuzunu gören cennetlık, bende ten temasını çok severım öpcem koklucam, eşimin o taraklarda pek bezi yok, ben sırnaştıkça adam afallıyortansiyonum hep düşüktür benim en fazla 11/7 çıkar hep daha düşüktür sürekli kontrol ediliyor zaten.
bebişim için katlanıyorum ama hormonlar yakamı bırakmıyor
2 hafta önceye kadar bizede hiç yasak konmamıştı. bi de benim eşimin libidosu çok yüksekaman benım esımde bana sapık muamelesı yapıyor, doktor yasaklamadı cınsellıgı hatta en son kontrolumde yıne devam edebılırsınız dıye tekrarladı ama adamın yuzunu gören cennetlık, bende ten temasını çok severım öpcem koklucam, eşimin o taraklarda pek bezi yok, ben sırnaştıkça adam afallıyor
bebekten ötürü de bırazda iş yorgunlugundan cinsellikten uzaklaştı ama ben peşini inatla bırakmıyorum
ama itiraf edeyim hareketler kısıtlandığı için pek zevkli olmuyor
hahahahaaa2 hafta önceye kadar bizede hiç yasak konmamıştı. bi de benim eşimin libidosu çok yükseknormalde ben kaçıyordum eşimden yine mi ya diye doktor yasak dedi eşim bi kere olsun dile getirmedi ama ben nasıl bakıyorsam korkuyorum senden üstüme atlayacak gibisin diyor
hayır yani bi yandan da hoşuna gidiyor yasak olmadan bu kadar istekli olsaydın ya diyorhahahahaaaboşver hormonlardan de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?