- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
işte bende uyamamaktan korkuyorum 2 haftadır 2 kere çıktım sadece dışarı evde desen hep yatıyorum eşiminde zoruyla tabiki. bana çok yabancı bunlar 5 dk yerinde duramayan biriyim ben normalde o yüzden çok bunaldım.bende oğluma hamileyken plesanta previa olmuştu doktor banada cinselliği yasakladı hareketi kısıtladı ama ben hiç birine uymadım gezdim dolaştım evimin işini yaptım halı yıkadım oturma odamın duvarını bile boyadım ha ben yaptğımın doğru olduğunu söylemiyorum yapmamam gerekiyordu ama yerimde duramıyordum can sıkıntısından yapıyordum çok şükür bişi olmadı o kadar kasmayın kendinizi bebeğimde gayet sağlıklı doğdu benim hamileliğimde iyi geçti çok şükür. Cinsellik konusundada evet hamilelikte cinsel istekte artış oluyo çünkü karın büyüdükçe cinsel organa baskı yapıyo buda ister istemez insanı uyarıyo normal yani bu isteğiniz bendede öyle olmuştu.
Dayanırsınız,zamanla alışırsınız. Siz şimdi bunları dert etmeyin,bol bol dinlenin,tadını çıkarın hamileliğinizin.dayanamayacakmışım gibi geliyor ağlamak da istemiyorum ama tutamıyorum kendimi
amin inşallah teşekkür ederim :)Dayanırsınız,zamanla alışırsınız. Siz şimdi bunları dert etmeyin,bol bol dinlenin,tadını çıkarın hamileliğinizin.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
benim de bebeklerimden birisi aşağıda hatta tam genital bölge kemiği var ya onun üzerinde hala da öyle ama hamileliğimin ilk ayından beri de plesantası aşağıda idi..3 ay o şekilde işe gittim geldim ama çok zorlanarak ilişkiye ara vermedik biz sadece dikkat ettik yan pozisyon tehlikesi en az olan pozisyon ama yine de eşinin çok dikkatli olması lazım..neyse 4. ayımda işten ayrıldım işten eve gelince yemek bulaşık yapıyordum haftasonları yavaş yavaş işimi yapıyordum ama az zorlayınca adetten daha beter su gibi kanamam geliyordu 4 ay bu devam etti iğne yaptrıdım her kanamada progeston, kanama geçti çok şükür bebeklerime bir şey olmadı 4. ayda işten ayrıldım 2 hafta sonra kaynamam geldi ben sürekli yatıyorum o benim işimi gücümü ymeğimi yapıyor sağolsun o geldikten sonra plesanta yukarı çıktı ama bebek hala aşağıda..amin inşallah teşekkür ederim :)
Sadece birazcik sabir canimdayanamayacakmışım gibi geliyor ağlamak da istemiyorum ama tutamıyorum kendimi
Canım ben bütün kışı kısa kolluyla geçirdim. Seni çok iyi anlıyorum. Ayrıca hamileyken cinsel istekte artış olur kör olası hormonlar. Sabretceksinhanımlar gerçekten çok utanıyorum ama çok bunaldım.
sorunum tamamen kendimle. hamileyim 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. gezmeyi seyahat etmeyi çok seven hareketli biriyim. 2 hafta önce ayrıntılı ultrasonda bebeğin plesantası aşağıda olduğunu söylediler. servikse 1.5-2 cm uzaktaymış. doktor seyahat ve ilişkiyi yasakladı. hatta olabildiğince hareket etme 26. haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkabilir dedi. yukarı çıkmasını bekliyorum.
bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli. 2 haftadır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadım geçen hafta notere gitmem gerekti bi de bugün markete. gittim gitmesine ama çok fena oldum ikisinde de. dışardayken sorun yok kapalı bir mekana girince bi anda ateş basıyor. ani bir ter boşalması yaşıyorum gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum. evde de sürekli cam ya da balkon kapısı açıyorum. kombi kapalı.
eşim kat kat giyinip öyle oturuyor. hiç birşey demiyor sağolsun evi buz gibi yapıyorum ama yetmiyor elimde olsa balkonda yatıp kalkıcam.
şimdi sorunum şu evde bile fenalık geçiriyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bebeğim için çok hareket etmek istemiyorum. eşimi de çok özlüyorum ama ilişki yasak diye yaklaşamıyorum çünkü biliyorum kendimi tutamam. kendi kendimle çelişiyorum herşey bebeğim için ama boğuluyormuşum gibi geliyor. nolur yargılamayın beni.
bebeğimin sağlığı önemliyken böyle ikilemde kaldığım için kendimden utanıyorum.
haklısınızcanım kendini o kadar kasma zaten dusecegi varsa yattıgın yerde duser rabbim bebiginizi kucagınıza almayı nasip etsin
dikkat ediyorum zaten evet ayağımın altına yastık koyup yatıyorum inşallah çıkar. sizde sağlıkla alın kucağınızabenim de bebeklerimden birisi aşağıda hatta tam genital bölge kemiği var ya onun üzerinde hala da öyle ama hamileliğimin ilk ayından beri de plesantası aşağıda idi..3 ay o şekilde işe gittim geldim ama çok zorlanarak ilişkiye ara vermedik biz sadece dikkat ettik yan pozisyon tehlikesi en az olan pozisyon ama yine de eşinin çok dikkatli olması lazım..neyse 4. ayımda işten ayrıldım işten eve gelince yemek bulaşık yapıyordum haftasonları yavaş yavaş işimi yapıyordum ama az zorlayınca adetten daha beter su gibi kanamam geliyordu 4 ay bu devam etti iğne yaptrıdım her kanamada progeston, kanama geçti çok şükür bebeklerime bir şey olmadı 4. ayda işten ayrıldım 2 hafta sonra kaynamam geldi ben sürekli yatıyorum o benim işimi gücümü ymeğimi yapıyor sağolsun o geldikten sonra plesanta yukarı çıktı ama bebek hala aşağıda..
yani diceğim o ki mutlaka dikkat etmelisin seninki çok hassastır ufacık bir yanlış hareketinde düşebilir bu hatayı yapmak istemediğin için buraya konuyu açmışsınız bellii dikkat et ki yukarı çıksın her yattığında mutlaka ayağının altına yastık koy.. inşallah eşi de bebeğin de bir an önce yukarı çıkar.
benim ilk 3 ayım çok rahattı ortada sıkıntı yaşıyorum inşallah son 3 ayım da rahat geçer. yukarı çıkmazsa son 3 ay her an doğdu doğacak stresi ile yaşamak daha zor olacakVücudun, organların büyük bir değişim geçiriyor kolay değil, kendini tanıyamıyor insan ilk 3ay zor gecer sonra rahatlarsın ortalarda güzeldir hamilelik zevklidir son 3 ayda zorlanırsın rahat hareket edemezsin bi an önce doğsun istersin sonra doğum korkusu sonra kabus gibi gecen lohusalık (lohusalık cok dengesiz bi süreçtir)sonra uykusuz geceler ve kucagında bir melek:)sonra dersin ki neler cektim beaaa ve meleğine bakarsın hersey ona feda olsun keşke yine yasasam tüm sıkıntıları dersin.annelik bu yüzden zor ve coookk güzel.hamilelik, doğum tam bir yıl eski seni unut sonra yavas yavas düzeliyor hersey.
teşekkür ederim bebeğim için öyle yapacağım. kendimi oyalamak için bebeğime kapı süsü yapmaya başladımplesantanın önce gelmesı cıddı bır sorun
o yuzden bence bunlara takılmayı bırakıp hamılelıgınızın sonuna kadar dınlenmeye calısın
teşekkür ederim inşallah güzel bir şekilde geçer ve sağlıkla kızımı alırım kucağıma inşallahkendinden utanma ve kızma böyle duygular yaşaman çok normal sen de insansın ama şunu bilmelisin bebeğini sağlıkla kucağına aldığında hepsini unutacaksın ve çektiğin bunca sıkıntıya değdiğini göreceksin sabret güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?