Çok utanıyorum

Başta söz verip ilişki ortasında oraya yöneliyor ikna etmeye çalışıyorsa evet bu zorla oluyor.
Ama kollarını tutup, ağzını kapatıp tecavüz edercesine yapıyor da demek değil bu.

İlişki isteyerek başlıyor adam kendini tutamayıp sözünden cayıp anala gidiyor olay bu.
Şeytana uyuyor yani.
Sonrasında pişmanlık duyup tutamıyorum kendimi demesi açıklıyor her şeyi.

En baştan ortada tecavüzümsü bir durum olsa kadın aynı yatakta ön sevişmeye bile yanaşmaz diye düşünüyorum.
Tecavüz bu yahu!
Hangi kadın zevk alır da davetiye çıkarır?

Bir umut sözlere inanıp eşinin temiz geçmişine bakarak ona şans veriyor işte.
Bile isteye başlıyor sevişme.
Düzeldi artık umuduyla..
Bu anal ilişkinin ön hazırlığı olmuyor bu durumda. Açık açık yazıyorum ıslak bile değil eşi,canı acıyacak,lap diye yapıyorsa bu dahada kötü. Her halukarda istemediği birşeyi yapıyor.
Ayrıca kaç kez belirtti zorla yapıyor,itebilsem isterdim vs diye. Bizde okuduğumuza yorum yapıyoruz. Konu sahibi ağladım diyor,ilişkiden zevk alarak ,isteyerek yapsa ,canı acımasa ağlamaz değil mi? Canıni acıtarak,istemediği eylemi yapması tecavüz değil de ne?
Iki tarafta ister hazırlik yapılır,ne istiyorlarsa yaşanır o ayrı (günah,sağlık vb durumlarda iki kişiyi bağlar tabi) ama zorlamayla yapılan şey bambaşka bir hal alıyor.
Bunlarıda niye yazıyorum bilmiyorum zira konu sahibi tutturmuş gidiyor,eşim çok iyi biridir diye diye.

Ciddi tavsiyede bulunuyorum oral yapin. Kadinlik gorevinizi yapın tatmin olursa o yoldan devam. Geyik laf sokma vs yok yazayim da buna da kulp bulmayin.

Tek bir soru bu tecavüz müdür

Bu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.

Ama eşinde böyle bir alışkanlık yokken ona ilk başta tamam diyerek anal hazzını yaşatma gibi
bir hatayı yapan kadın için tecavüz diyemem ben.
Bence adam başlarda kadının da hoşuna gidiyor sandı iyice alıştı.
Şimdi de engel olamıyor kendine.

Kadın da hatasının farkında olduğu için eşinin düzelmesi için bir umut bekliyor zaten.

Ben birine gay, sapık, katil, tecavüzcü demeden önce çok boyutlu düşünürüm hanımefendi.
Sıfat koymak, etiketlemek kolay olandır çünkü.

Önce aynaya bakıp ben ne ettim diyeceksin.
Bir bireyi son iki ayı ile değil başından beri her şeyiyle değerlendireceksin.

Bence kontrole gittiğinizde doktorunuza açık açık sorun anal ilişki de yasak değil mi doktorum eşim beni zorluyor deyin.
Doktor zaten ona gereken cevabı verecektir hiç utanip çekinmeyin başka türlü anlamayacak gibi görünüyor zira.

Böyle sapık adamlar ileride kendi çocukları da dahil başka çocuklara da zarar verebiliyor. Size o zavallı halinizde tecavüz ediyor. Yani savunmasız birine tecavüz ediyor. Pedofilinin temelinde de bu var. Bir sonrakine izin verirseniz siz de suçlusunuz. İzin vermeyin. Zorluyorsa boşanın.
Ay bende aslinda böyle yazmayi düsündüm ayni düsünceler benimde ilk aklima gelen seylerdi. Sonra yazmadim, ama siz dile getirmissiniz sagolun. Bencede aynen bu tür eylemleri yapan kisiler önce cevresinde en yakinina yaparak basliyor sonrada kücücük evlatlarimiza el uzatip eylemlerini coluk cocuk üzerinde uyguluyorlar. Zaten belli deyilmiki adam hamile esinin hayir demesine karsi koymasina ragmen zorla yapiyor ve karsisindakinin karsi koymasi istememesi, aglamasi, aci cekmesi bu adami daha cok zevke getiriyorki ayni seyi tekrar tekrar zorla yapip duruyor. Patlamaya hazir bir bomba gibi her an her yerde cocuklara gencecik kizlara ve erkek cocuklarina ayni seyi yapmaya hazir bir potansiyel sapik aramizda dolasiyor iste.

Sayfalari okudum. Dayak vsnin olmadigini yazmis yani fiziksel bir zorlama, dayak yok, oyle birsey yaparsa bosanacagini yazmis. Konu sahibinin zorlama dedigi sey esinin, bir onceki yorumumda yazdigim sozlerle yalvarmasi. Zorlama zorlama diyince herkes fiziksel zorlama olarak dusundu bence.
Bu derece istemeyen insan yalvariyor diye zorla yapmaz.

Bende sana katildim aslinda ama
Konuya bir daha baktim
Engel olamiyorum gucum yetmiyor demis.
Fiziksel direnme var gibi.

Anal pozisyonda teknik anlamda direnc gostermek icin en kolay pozisyonlardan biri aslinda.
Dusunsenize 2 bacak gucu 2 kol gucuyle
direnen birine anal olarak tecavuz etmek cok cok zordur.
Bu durumda bile gucu yetmiyorsa konu sahibinin
Nasil bir gucle saldiriyor ki bu adam istegini gerceklestirebiliyor.
Buna sadece tecavuz diyebiliriz.

Konu da cok oturmadi ya. Neyse diyeyim ben.

Bence siz gerçekten tavır koysaniz bağırıp kavga çıkarsaniz eşiniz bunu yapmaz.gecenlerde bir üye daha bu konuyu açmıştı.o da yeni doğum yapmıştı.onun eşide bu şekilde başlamış ve devamlı bu şekilde istiyordu konu sahibide ilişki sırasında fazla tepki vermeyip sonra vicdan azabı çekiyordu.kisacasi sen i kabul etmezsen ya pa maz

Bu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.

Ama eşinde böyle bir alışkanlık yokken ona ilk başta tamam diyerek anal hazzını yaşatma gibi

Kadın da hatasının farkında olduğu için eşinin düzelmesi için bir umut bekliyor zaten.

Ben birine gay, sapık, katil, tecavüzcü demeden önce çok boyutlu düşünürüm hanımefendi.

Evet başta kadın istediği veya fırsat verdiği için buna davetiye çıkarmış oluyor

iyi geceler utanç duydum şu mesajınızin ilk kısmından

Ve siz egitimcisiniz ve sizi beğenen bazıları da öyle !

Bu anal ilişkinin ön hazırlığı olmuyor bu durumda. Açık açık yazıyorum ıslak bile değil eşi,canı acıyacak,lap diye yapıyorsa bu dahada kötü. Her halukarda istemediği birşeyi yapıyor.
Ayrıca kaç kez belirtti zorla yapıyor,itebilsem isterdim vs diye. Bizde okuduğumuza yorum yapıyoruz. Konu sahibi ağladım diyor,ilişkiden zevk alarak ,isteyerek yapsa ,canı acımasa ağlamaz değil mi? Canıni acıtarak,istemediği eylemi yapması tecavüz değil de ne?
Iki tarafta ister hazırlik yapılır,ne istiyorlarsa yaşanır o ayrı (günah,sağlık vb durumlarda iki kişiyi bağlar tabi) ama zorlamayla yapılan şey bambaşka bir hal alıyor.
Bunlarıda niye yazıyorum bilmiyorum zira konu sahibi tutturmuş gidiyor,eşim çok iyi biridir diye diye.

Valla o kadar detay bilemem.
Kadın bir kere dinen vicdan azabı duyuyor hazırlasa ne olur.
Kafasında bunlar varken hazırlasa da hazır olamaz ki..

Ettim bir hata alıştırdım alıştırmaz olaydım.

Nasıl düzelecek derdine düşmüş.

Bedeninizde bir can buyuyor ve hayvanin teki o bedeni suistimal ediyor, Allah onu kahretsin, tecavuze ugruyorsunuz.
Hanimefendi yaptiginiz sey saglik acisindan da sizin psikilojiniz acisindan da dini acidan da cok zararli.
Adama diyin ki b.k yolu orasi..
Hak yolundan sapip b.k yoluna meylediyorsa yarin bigun kendi cinsine de hallenir.
Artik izin vermeyin, gerekirse beraber olmayin hamilelik boyunca, 6 ayda kimse seksizlikten olmez.

Başta izin verdiği bir şeyi sonrasında istemiyorum dediği halde yapıyorsa zorluyor demesi çok doğal.
Başka bir adı yok çünkü..

Tecavüzcü ağır bir itham oluyor bana göre.
Çünkü kendisi bu konuda başta rıza göstererek eşine bu hazzı yaşattığı için hatalı ve bu açıdan suçluluk
hissediyor.
Adamın böyle huyu yoktu ben alışmasına sebep oldum modu bu.

Tümüyle kendini arındırsaydı o da tecavüzcü pislik deyip direk boşanmaya giderdi muhtemelen.
Evet kesinlikle böyle başta müsade ederek ben sebep oldum ama sonra istemedim pişman oldum şimdide istemiyorum dememe ragmen önüne geçemiyorum ya nolurlarla pes ettiriyor yada zorluyor
aynı şeyleri yazmaktan o kadar yoruldumki sırtımın agrısından ölüyorum koltuga kıvrılıp yattım uyumak istiyorum sadece, derdimi anlayıp destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun asıp kesenlerde saolsun ne deyim

Evet başta kadın istediği veya fırsat verdiği için buna davetiye çıkarmış oluyor

iyi geceler utanç duydum şu mesajınızin ilk kısmından

Cımbızla seçmekte üstünüze yok.
Derde davetiye çıkarmak diye bir şey olmuş bu evet.
Kendi de başta tamam dedim ben yaptım hoşuma gitti sandı demiş zaten.

Sıkışıp kaldığınızda hep aynısını yaparsınız ıtanc dıydım. :)
Ben de hamile ve üzgün bir kadını neresinden vursam acaba diye kıvranışınızdan utanç duydum bayan. İyi geceler.

Eşiyle normalde ilişkiye giren ama o an yorgun/hasta/isteksiz/kırgın vs olan kadına normal şekilde ilişkiye zorlayan kişiye ne diyeceksiniz? alıştırmış artık mı?
Konu sahibinin üzerine gitmeyelim ama evlilik içi cinsel şiddeti de meşrulaştırmayalım. konu sahibi ilkinde denemek istemiş vs diye sonradan istememe hakkından vazgeçmiş mi oluyor. Zorla yapıyorsa tecavüzdür. Ancak "sapık" demektense cahil demek bana daha doğru geliyor.

Ayrıca, bir çok kişi konusahibinin eşini savunmasına takmış. Hiç mi şok yaşamadınız arkadaşlar? kadın, yıllarca evli kaldığı, güvendiği kocasından beklemediği bir davranış, zorlama görüyor. ne yapacağını bilemiyor oluşu, bir nefret bir sevgi gibi karmaşık duygular olabilir. Sadece yardım arıyor ve belli ki yakın çevresine açamıyor, nerden destek alacak bilemiyor.

Evet kesinlikle böyle başta müsade ederek ben sebep oldum ama sonra istemedim pişman oldum şimdide istemiyorum dememe ragmen önüne geçemiyorum ya nolurlarla pes ettiriyor yada zorluyor
aynı şeyleri yazmaktan o kadar yoruldumki sırtımın agrısından ölüyorum koltuga kıvrılıp yattım uyumak istiyorum sadece, derdimi anlayıp destek olan arkadaşlardan Allah razı olsun asıp kesenlerde saolsun ne deyim

Bir şey anlatma artık buradaki çok bilmişler her şeyi istediği gibi anlamayı çok iyi bilirler.
Ucundan tutup alır etiketlerler hop oldu da bitti maşallah..
Git dinlen yavruna bak.
Eşinden de uzak dur.
Bence yatak ayırsan haketti.
Hatasını anlar belki uzunca bir zaman.

Seviyorsun ve hatam var önceden böyle değildi dediğin için önerim bu..

Partneri istemediği şekilde ilişkiye giriyorsa bu tecavüzdür. Aması yoktur.

Cımbızla seçmekte üstünüze yok.
Derde davetiye çıkarmak diye bir şey olmuş bu evet.
Kendi de başta tamam dedim ben yaptım hoşuma gitti sandı demiş zaten.

Sıkışıp kaldığınızda hep aynısını yaparsınız ıtanc dıydım. :)
Ben de hamile ve üzgün bir kadını neresinden vursam acaba diye kıvranışınızdan utanç duydum bayan. İyi geceler.
Hatta sizden ve dusuncelerinizden midem de bulandi ekleyeyim

Kadına kendisini suçlu hissettirmeyi de basardiniz

Ya ne saçma sapan mesajlar var vallahi deliriyorum. Ne demek ilk seferde izin verdiyse davetiye çıkarmıştır, tecavüz değildir. Kocanla, sevgilinle senelerce istekle, şevkle, aşkla sevişirsin. İstemediğini belirttiğin, reddettiğin an seni zorlarsa bu tecavüzdür. Bunu daha önce yapmış olmak davetiye çıkartmış olmak mı yani? Bir kadın nasıl bunu söyler ya? Biraz sonra bu kocası zaten ne var, hep sevişiyorlar zatene gidecek herhalde. Okumaz olaydım şu konuyu keşke.

Back
X