Çok utanıyorum

Eşiyle normalde ilişkiye giren ama o an yorgun/hasta/isteksiz/kırgın vs olan kadına normal şekilde ilişkiye zorlayan kişiye ne diyeceksiniz? alıştırmış artık mı?
Konu sahibinin üzerine gitmeyelim ama evlilik içi cinsel şiddeti de meşrulaştırmayalım. konu sahibi ilkinde denemek istemiş vs diye sonradan istememe hakkından vazgeçmiş mi oluyor. Zorla yapıyorsa tecavüzdür. Ancak "sapık" demektense cahil demek bana daha doğru geliyor.

Ayrıca, bir çok kişi konusahibinin eşini savunmasına takmış. Hiç mi şok yaşamadınız arkadaşlar? kadın, yıllarca evli kaldığı, güvendiği kocasından beklemediği bir davranış, zorlama görüyor. ne yapacağını bilemiyor oluşu, bir nefret bir sevgi gibi karmaşık duygular olabilir. Sadece yardım arıyor ve belli ki yakın çevresine açamıyor, nerden destek alacak bilemiyor.

Hayır hakkından vazgeçmiş olmuyor.
Ama eşine bu hazzı yaşattığı için kendinin de hoşuna gittiği algısıyla yanıltmış olma ihtimalini
göz önüne alarak yorum yapıyoruz.

Adam belki karısının ağladığını ve gerçekten istemediğini yeni anladı daha.
Bundan sonraki tavrı önemli.
Önceki mesajlarımda var zaten.
Şu günden sonra yapması değil diline alması bile yeter seviyor demesin kimse dedim.

Hiç bir şeyi meşrulaştırmıyorum.
Sadece adamı geçmişi ile tümüyle değerlendiriyorum.

Bu hiç bir suçu olmayan, eşine en ufak davetiye çıkarmayan bir kadın yaşadığında tecavüzdür.

Ama eşinde böyle bir alışkanlık yokken ona ilk başta tamam diyerek anal hazzını yaşatma gibi
bir hatayı yapan kadın için tecavüz diyemem ben.
Bence adam başlarda kadının da hoşuna gidiyor sandı iyice alıştı.
Şimdi de engel olamıyor kendine.

Kadın da hatasının farkında olduğu için eşinin düzelmesi için bir umut bekliyor zaten.

Ben birine gay, sapık, katil, tecavüzcü demeden önce çok boyutlu düşünürüm hanımefendi.
Sıfat koymak, etiketlemek kolay olandır çünkü.

Önce aynaya bakıp ben ne ettim diyeceksin.
Bir bireyi son iki ayı ile değil başından beri her şeyiyle değerlendireceksin.
Cok yanlis dusunuyorsunuz
Esimle bile isteye sevistim diyelim , ertesi gun canim istemiyor ama kocam zorla sevisiyor anali falan bosverin normal sevismeden bahsediyorum bu tecavuzdur
Dun istedim diye hergun istemek zorunda degilim , ben istemiyorsam olmaz o is nokta
Yapmayin ne olur yahu bunu soylemekten nefret ediyorum ama gercekten egitimci kisiliginize yakismiyor
Istenmeyen zorla yapilan her iliski tecavuzdur , illa fiziksel siddet sart degil bunun icin
Konu sahibi iatemedigi halde kocasi iliskiye giriyor bunun adi tecavuzden baska birsey degil

Bende sana katildim aslinda ama
Konuya bir daha baktim
Engel olamiyorum gucum yetmiyor demis.
Fiziksel direnme var gibi.

Anal pozisyonda teknik anlamda direnc gostermek icin en kolay pozisyonlardan biri aslinda.
Dusunsenize 2 bacak gucu 2 kol gucuyle
direnen birine anal olarak tecavuz etmek cok cok zordur.
Bu durumda bile gucu yetmiyorsa konu sahibinin
Nasil bir gucle saldiriyor ki bu adam istegini gerceklestirebiliyor.
Buna sadece tecavuz diyebiliriz.

Konu da cok oturmadi ya. Neyse diyeyim ben.
Bende sana katildim aslinda ama
Konuya bir daha baktim
Engel olamiyorum gucum yetmiyor demis.
Fiziksel direnme var gibi.

Anal pozisyonda teknik anlamda direnc gostermek icin en kolay pozisyonlardan biri aslinda.
Dusunsenize 2 bacak gucu 2 kol gucuyle
direnen birine anal olarak tecavuz etmek cok cok zordur.
Bu durumda bile gucu yetmiyorsa konu sahibinin
Nasil bir gucle saldiriyor ki bu adam istegini gerceklestirebiliyor.
Buna sadece tecavuz diyebiliriz.

Konu da cok oturmadi ya. Neyse diyeyim ben.

Esinin, konu sahibinin elini kolunu tutup, zorla aglata bagira iliski yasadigini sanmiyorum. Konu sahibinin yorumlari ve tavrindan, esini anlatisindan belli boyle olmadigi.
Adam napiyor ediyor israr, taktik birsekilde ikna ediyor sadece konu sahibide kabul ediyor sonunda.
Sonra pisman olup agliyorlar hepsi bu. Burda utandigindan belkide, zorluyor diyip duruyor.
Surekli zorlasa o bolgede illaki deforme, catlak, yirtik vs olur, hastahanelik bile olabilir diye dusunuyorum. Boyle birseyden bahsetmemis. Bence ikiside kendine gakim olamiyor isin ozeti budur.

Konu Sahibi sana yardimci empati dolu görünen bu üyenin amacı uğradığın tecavuzu seni suçlu çıkararak haklı göstermek

Bak senin bir suçun yok asla yok

Bundan sonra izin verme

Partneri istemediği şekilde ilişkiye giriyorsa bu tecavüzdür. Aması yoktur.

İlişki isteyerek başlıyor hanımefendi.
İsteyerek başlıyor ortada adam anal için ısrarda bulunuyor.
İkna etmeye çalışıyor bu da zorlama ve hoş değil elbette.
Ama bence adam kadının istemediğini bugünden sonra net bir şekilde anladı.
Öncesinde onun da hoşuna gidiyor sanıyordu.

Valla o kadar detay bilemem.
Kadın bir kere dinen vicdan azabı duyuyor hazırlasa ne olur.
Kafasında bunlar varken hazırlasa da hazır olamaz ki..

Ettim bir hata alıştırdım alıştırmaz olaydım.

Nasıl düzelecek derdine düşmüş.
Sizi anlıyorum aslına bakarsanız,siz muhtemelen benim anladığım şekilde anlamadınız olayı,ama konu sahibini anlayamıyorum. Bakın yalvarıyor anala dönüyor ilişki dese,ikna ediyor diyeceğiz ama buradaki detay şu,ilk sayfalarda biri sormuş itemediniz mi,kalkamadınız mı vb bir soru,konu sahibi yapabilsem yapardım demiş,hatta birini terslemiş zorla yapıyor arkadaşım diye konu sahibi.
Sonrasında,ağladım dedi bir mesajında.
Yine zorla yapıyor dedi. Gözü dönüyor,değişiyor minvalinde yazdı.

İlişki sonrası eşim ağladı,özürler diledi dedi

Eşi bile oturup ağlıyorsa ilişkiden sonra (bunuda konu sahibi söyledi) normal bir anal ilişki mi yaşamışlar sizce iki tarafında isteğiyle.
İnanın okuduğumdan anladığım yalvarma,ikna etme durumundan ziyade ,zoraki yapılan bir eylem. İki tarafta hüngür hüngür agladığına göre,ikna olunan bir durum değil.
Bu sebeple tecavüz diyorum ısrarla.

Bakin tuvaletinizi tutamaz olursunuz, lutfen boyle biseye izin vermeyin.
Hak karninizdaki bebege simasini seklini veriyor, temiz yiyin temiz olun, helal yoldan biraraya gelin.
3 hamilelik gecirdim, okuz gibi ustunuze abanmadigi surece bebege bisey olmaz.
Bebegini cok dusunuyorsa bi zahmet annesine tecavuzu biraksin rezil herif.

Valla o kadar detay bilemem.
Kadın bir kere dinen vicdan azabı duyuyor hazırlasa ne olur.
Kafasında bunlar varken hazırlasa da hazır olamaz ki..

Ettim bir hata alıştırdım alıştırmaz olaydım.

Nasıl düzelecek derdine düşmüş.

eşiyle bir kerelik anal seks denedi ama bundan hoşlanmadıysa,
kocasına dile getirip söylediği halde eş buna zorluyorsa,
kadın davetiye çıkarmış ve alıştırmış mı oluyor?
kadın ağlıyorum diyor, acıyor diyorum diyor, zorluyor gücüm yetmiyor diyor,
sadece bir kere denedi diye bu yaşanan durumu tecavüz olmaktan çıkarıyor mu?
yapmayın lütfen.
o zaman bir kere yattığımız herkes arada gelip zorlasın, bir kere izin vererek davetiye çıkarmış alıştırmışız ya...

Benim cocugumdan böyle iğrenç düşünceli eğitimciler uzak dursun tek isteğim o
Ben de bir anneyim. Ve inanin hayretler icindeyim. Kizim boyle bir ogrermene dusse bir sikintiya ugrasa. Kizi suclayacak akil sinirlarim disinda..Allahim evlatlarimizi gorunur gorunmez tum kotuluklerden korusun.

Esinin, konu sahibinin elini kolunu tutup, zorla aglata bagira iliski yasadigini sanmiyorum. Konu sahibinin yorumlari ve tavrindan, esini anlatisindan belli boyle olmadigi.
.

Kacirmissin canim..

Konu sahibi karsi koyamiyorum hicbirsey yapamiyorum tekme bile atamiyorum anlayin iste...seklinde bir mesaj gecti baslarda..yani tecavuz ediyor demek istedi

Cok yanlis dusunuyorsunuz
Esimle bile isteye sevistim diyelim , ertesi gun canim istemiyor ama kocam zorla sevisiyor anali falan bosverin normal sevismeden bahsediyorum bu tecavuzdur
Dun istedim diye hergun istemek zorunda degilim , ben istemiyorsam olmaz o is nokta
Yapmayin ne olur yahu bunu soylemekten nefret ediyorum ama gercekten egitimci kisiliginize yakismiyor
Istenmeyen zorla yapilan her iliski tecavuzdur , illa fiziksel siddet sart degil bunun icin
Konu sahibi iatemedigi halde kocasi iliskiye giriyor bunun adi tecavuzden baska birsey degil

Yahu neden anlama zorluğu yaşıyorsunuz hepiniz.
Madem tecavüz var adamla neden aynı yatağı geç odada bile yatıyorsun bir sevişmeye başlıyorsun?

Sizin verdiğiniz örnekler çok uç ve başka.

İlişki her seferinde seve seve sözlerle başlıyor ortada sözden çıkıyor adam diyor konu sahibi.
Ve kadının gerçekten istemediğini belki bugün ağladığını gördükten sonra anladı.

Çünkü başta ortak alınan bir karardı bu.

Değerlendirmelerinizi düzgün yapın yahu.
Konu sahibi her mesajımı onaylıyor.
Demek aynen söylediğim gibi durum.

İnsan tecavüze uğrasa uğruyorum evet pislik herif der ve boşanma yoluna gider zaten.

Nasıl düzeltcem derdine düşmez.

Ben de bir anneyim. Ve inanin hayretler icindeyim. Kizim boyle bir ogrermene dusse bir sikintiya ugrasa. Kizi suclayacak akil sinirlarim disinda..Allahim evlatlarimizi gorunur gorunmez tum kotuluklerden korusun.
Amin

Konuyu açan şu an kendini suçluyor ve bunu normal kabul ediyor en çok ona üzüldüm

Seytana uymuşmuş,iyiki bu şeytanda var her türlü pisliğinize kılıf uydurtuyorsunuz...Hanımefendi kendinize bu eziyeti yapmasına izin vermeyin,bu kadar aşağılanmayı sizde ,karnınızdaki bebekte haketmiyor..Işığı açınca gözyaşınızı farketmiş,demekki tepkinizi tam verememişsiniz,rızanız yoksa bağırın çağırın ,itin böyle pasif davranarak yeni tecavüzlere zemin hazırlıyorsunuz....

Back
X