- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Al bizde de o kadar kaç ay dokunmadı eşim bu fikirle yuh diyorumHamileyken normal ilişki yaşarken bile utaniyorduk eşimle. bebek hisseder falan gibisinden.adamdaki rahatlığa bak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al bizde de o kadar kaç ay dokunmadı eşim bu fikirle yuh diyorumHamileyken normal ilişki yaşarken bile utaniyorduk eşimle. bebek hisseder falan gibisinden.adamdaki rahatlığa bak![]()
Zorluyor arkadaşım zorluyor !
Arkadaşım zorla diyorum işte zorladan ne anlıosun demekki tekmede sallayamıyorum başka bişeyde!
BakınGördü canım..bundan sonra öyle olacak zaten hele bi yeltensin bakalım hayvan
Kayganlastiriciyla filan tabiiki kolay olur ama herif sadece dusmus kendi s.kinin keyfine.. karisini cocugunu dusunur mu boyle pislik? Ya cocuga bi zarar gelse siz oyle tepinirken??Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
İğrenç!!! Resmen tecavüz buArkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Bırak ya kadına direkt psikolojik baskı yapan senin yüzünden kocan böyle diyen biri hiç baskıdan falan bahsetmeyecek azıcık susacak utanacak ben ne diyorum diyeAnal ilişkide bulunan bunu zorla olsa bile elde etmeye çalışana gay dedik diye hakaret ettiniz diyen sen mi normallestirmiyor savunmuyorsun. Sivrilme çaban igrenc düzeylere variyor. Başka konularda deneseydin keşke bunu.
Cogu kizda bunu yapiyor.. sirf sevgilisi gitmesin diye kizligi bozulmasin diye.. aahhh kendimizden odun vere vere ne hale geliyoruz aslinda..
bütün sayfalarda buna cevap aradım yok..
aklım kesmedi ama neyse diyeyim bende..
Konu sahibinin yazdigi son mesaj , bu tecavuzdurArkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Kan beynime çıktı hamile karısına gücünü kullanıp tecavüz ediyor baygınlık geldi şuan bana acaip üzüldümArkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Anal ilişkide bulunan bunu zorla olsa bile elde etmeye çalışana gay dedik diye hakaret ettiniz diyen sen mi normallestirmiyor savunmuyorsun. Sivrilme çaban igrenc düzeylere variyor. Başka konularda deneseydin keşke bunu.
Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın
Evet olabilir tabi.
Konuyu acarken yazdiklariyla
Ara satirlarda yazdiklari
Ortusmuyor.
Cok fazla tutarsizlik var.
Bazi seyler oturmayinca sorgulama ihtiyaci hissediyorsun ama saat gec oldu
Ugrasamicam![]()
Kayganlastiriciyla filan tabiiki kolay olur ama herif sadece dusmus kendi s.kinin keyfine.. karisini cocugunu dusunur mu boyle pislik? Ya cocuga bi zarar gelse siz oyle tepinirken??
İğrenç!!! Resmen tecavüz bu
+5000000000al işte bu tecavüz değilde ney?? korkunç bişey korkunç hamile kadına bu yapılır mı hiçbir kadına yapılmaz bu iğrençlik !!!
konu sahibi duzeldi düzeldi düzelmedi bas tekmeyi hamile halinle sana. bunu yapan doğumdan sonra lohusayken yada normal zamanda neler yapar ?? düşünmek bile istemiyorum ben. inan istemiyorum.