Çok utanıyorum

konu sahibi , bundan sonra isteyecekmi ona bak tepkisine haline kesinlikle kabul etme kesinlikle etme. bakalım ozaman ne yapıyor gerekirse bağır çağır sakın seni zayıf noktandan yakalayıp taktikle maktikle seni kandirmasiina izin verme normal yolla oluyosa olsun yoksa defol git de ciddiyim bak çok ısrar ederse devam ederse hazırla çantasını kapıyı göster sana bida bunu yapmasına izin verme
ve bende arkadaşlara katılıyorum senin istemediğin şeyi sana zorla yapması net ve net tecavuzdur yahu hamile halinle.
anladık başta kabul ettin belki onu dusundun kiyamadin normal olmuyo diye böyle bişey yaptın sırf o zevk alsın diye ama smdi iş değişmiş lütfen buna izin verme yazık ya yazık sana
kendini hirpalama oldu ve bitti artık izin yok eğer ısrar ederse kapıyı ona goster gitsin ciddiyetini anlasın olayın. !!!!

İlk mesajım ve diğer mesajlarım.
Kusura bakmayın hiç bir şeyi normalleştiriyor değilim.
Ama siz hamile, üzgün bir kadına burada hemcinslerinin uyguladığı şiddeti normalleştiriyorsunuz asıl.
Ve aynısını bana yapmaya çalışıyorsunuz ama sizin gibileri takacak biri değilim kendimi biliyorum çok şükür.

Konu sahibi aynen öyle aynen öyle diyerek onu en iyi anlayan kişinin ben olduğumu kabul ediyor zaten.
Ucundan kenarından tutup eşini ahlaksız, tecavüzcü yapan ve onu da karaktersiz yapan sizler haklı sayın kendinizi.
Çünkü o hayatın içinde onlarla iç içesiniz yıllarca.

Onun anlattığından ötesini biliyorsunuz ama ne tesadüf hep bana aynen doğru diyor size bunu demeyip sürekli çırpınıyor zavallı.
Yanlis kisilere catiyorsunuz
Konu sahibine "basta sende istemissin suc sende" diyen uyelere kizip yazsaniz tamam diyecegim
Ama siz koca kisisine kizan ve tecavuz diyen uyelere catiyorsunuz
Israrla tecavuz diyen hicbir uye konu sahibine laf soylemedi ( gozumden kacan yoksa )
Burada savunulacak tek kisi var o da konu sahibi cunku tecavuze ugruyor
Ama siz konu sahibini korur gibi yapip es kisisini koruyorsunuz
Eger konu sahibine laf sokan uyelere catsaydiniz o zaman size hak verir desteklerdik zaten

Hamilesin ve anal??? Kafayi yediniz ellaam ikinizde.. canim orasi daha dar oldugu icin galiba erkek daha cok haz aliyor o yuzden b.k yoluna alisan hak yoluna donmuyor..

Anal iliskiden kadinlarin zevk alabileceklerine inanmayan tek kadin benmiyim???

Ayrica resmen tecavuz etmis sana igrenc mahluk!

Bu sitede ne zaman şaşırdığım, bu kadın buna nasıl izin verir, karşı taraf nasıl böyle yüz bulabilir, bu kadın nasıl oluyor da bu saçmalıkları yaşıyor ama bir o kadar da aciz kalıyor diye düşündüğüm bir konu olsa konuyu açan kadınlar eğitimci çıkıyor. Ya öğretmen ya başka birşey ama eğitimci yani. 10 zavallı konu okuyorsam 7 tanesi kesin eğitimcinin konusu oluyor. Bu ülkenin en dik durması gereken meslek insanına yani eğitimcisine ciddi anlamda acımaya başladım.
Snbaababha senin yorumlarında da sürekli insanımıza ülkemize acıma ve istatistiklerde geride olmamız ülkenin bu insanlar yüzünden gelişemediği vs. hususunda hayıflanma var. Hiç şaşmıyo ama. Bayağı isikrarlı:confused:sataşmak için yazmadım yanlış anlama.

Son düzenleme:
BUna izin vermek kadar saçma birşey yok. Dini geç ilerde tualetini tutamazsın.
Niye izin veriyosun???
Hayır demek bu kadar zor olmamalı. Tecavüz yazmışlar ama bunu kabul eden kendisi. İzin vermezse dövecek zprla yapacak hali yok.
Daha önce böyle biri değildi diyorsun ama bi sapık var içinde ki bunu yapmak için fırsat kollamış.

Oturmuş burada yaygaracılara laf anlatmaya çalışıyoruz.
Çok yorgunum fazla bile anlattım anlayana tabi.

Konu sahibi kendini çok üzme gerekeni yap.
Sözlerine falan güvenme artık tepkini koy hatasını anlamışsa düzeldiyse ne mutlu sana.
Yok ben o yolda ısrarcıyım derse sen zaten boşanacak bir kadınsın bunu gördüm.

Analığına, mesleğine laf edenlere de aldırma.
İnan bana değmez.
Daha uğraşmayacağım.
Beğenmeyen göz ardı et yapsın ben öyle yapıyorum, mutluyum.
@Mune Abla saygılar.

Ellerine sağlık şimdiden :)
Nokta.

Birsey soyleyecegim. Yine bu sekilde esinin uygunsuz fantezileri oldugunu yazan bir uye vardi. Onun da esi yaptiktan sonra pisman oluyor gibi yapiyordu. Kadinin da bir dedigi iki edilmiyordu, her imkan sunuluyordu. Ama tekrar tekrar ayni seyi yapmaktan geri durmuyordu. Demem o ki butun bu pismanmis gibi gorunmeler ve iyi davranmalar da olain tekrar yapilmasi icin zemin hazirlama calismasi da olabilir erkegin. Bence esinizi iyi gozlemleyin. Sizinki de boyle olabilir. Sanirim o zaman evliliginiz ve esinizle ilgili tum fikirleriniz degisir.

Hamilesin ve anal??? Kafayi yediniz ellaam ikinizde.. canim orasi daha dar oldugu icin galiba erkek daha cok haz aliyor o yuzden b.k yoluna alisan hak yoluna donmuyor..

bende inanmıyorum kadının zevk alicagina iğrenç ötesi bişey empati bile yapamıyorum ya konu sahibide sırf o öküz zevk alsın diye kabul etmiştir buna adım gibi eminim ya hangi kadın kendine acı vericek şeyi yapmayı kabul eder hamile hamile

Uff bir diyor ki yalvariyor, son kez diyor bilmem ne, bir diyor tekme atamiyorum.
Bence net birsey yazsinda aydinlanalim. Elini kolunu mu bagliyor bu adam konu sahibi?
Arkadaşım başta normal başlıyor öpüşme sevişme falan sonra karnımın üstüne baskı yapmamak için bu yan çeviriyor beni açık açık anlattırıyorsunuz ya, yan çevirip o şekilde arkadan değil yine olması gereken yerden olacakken bu birden yön değiştiriyor ben sırt üstü yatıp tamam hadi üstüme gel diyorum bu tutuo tekrar yan çevirio tamam yapmycam dio dönüyrm zaten bi hamleyle çevirip üstüme çıkıyor ben tepiniyorum altında ypma istemyrm dyrm orda yalvarmaya başlyr nolur son kez şöyle byle adam sürtünmeye başlıo ben çırpınıyorum orda zaten kayganlştrcı kullandgmz için onun etksyle onun için çokta zor olmuo ama ben istemediğimden kendimi kastgmdan canım acıyor ve adam üstme yattgı için elimi kolumu kullanmam çok zor ki o anki korkyla sıkıntyla sadece nefes alablmenin derdine düşüyrm ve yapma diyorum sadece oda yalvara yalvara zorlaya zorlaya işini görüyor, bi daha nasıl oluo diye sormayın

bende inanmıyorum kadının zevk alicagina iğrenç ötesi bişey empati bile yapamıyorum ya konu sahibide sırf o öküz zevk alsın diye kabul etmiştir buna adım gibi eminim ya hangi kadın kendine acı vericek şeyi yapmayı kabul eder hamile hamile
Cogu kizda bunu yapiyor.. sirf sevgilisi gitmesin diye kizligi bozulmasin diye.. aahhh kendimizden odun vere vere ne hale geliyoruz aslinda..

Konu sinirlerimi bozdu,
Simdi esim bana 17 yildir bu hazzi yasattin alistirdin diye her istediğinde zorla iliskiye girebilir mi?
Bir ya da bin kere yasattim ondan da zevk aldim ama su an istemiyorum.
Suclusu ben mi olurum?
Kaldi ki bir fantaziyi yasarsin taraflardan biri hoslanmadiysa bidaha tekrarı sozkonusu olmaz.
Israr eden, bunun icin fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulayan tecavuzcudur.net.
Ustelik biri aciyor diyecek digeri zorlamaya devam edecek... sado mazo fantazisine dalinmadiysa (ki oyle olsa bu konu acilmazdi) bu cinsel siddettir, anali, orali, vajinali farketmez.
Yapmayin, kadina bir kere yapmissin tabi ki tekrar ister demeyin, cinsel siddeti mesrulastirmaktir bu baska bisey degil.

Yanlis kisilere catiyorsunuz
Konu sahibine "basta sende istemissin suc sende" diyen uyelere kizip yazsaniz tamam diyecegim
Ama siz koca kisisine kizan ve tecavuz diyen uyelere catiyorsunuz
Israrla tecavuz diyen hicbir uye konu sahibine laf soylemedi ( gozumden kacan yoksa )
Burada savunulacak tek kisi var o da konu sahibi cunku tecavuze ugruyor
Ama siz konu sahibini korur gibi yapip es kisisini koruyorsunuz
Eger konu sahibine laf sokan uyelere catsaydiniz o zaman size hak verir desteklerdik zaten

Hayır ben konu sahibine nasıl izin veriyorsun bunu normalleştiriyorsun.
Ne biçim anasın tüh senin eğitimciliğine diyenlere çatıyorum.
Bunu tecavüz olarak görenlere de saygı duyuyorum.
Ama insan olmayanlara saygı duymuyorum.
Bu kadın hamile ve üzgün.
Durumdan memnun değil şikayetçi ve çözüm arıyor.
Eşim normal davranıyor demedi.
Bugüne dek böyle bir sorun yoktu ben başta evet dedim olanlar oldu şimdi düzeltme derdindeyim dedi.
Ama asıl tecavüze burda uğradı.
Psikolojik tecavüze!

Yarım yamalak okursanız anlamazsınız elbette. Açın tüm mesajlarımı okuyun o zaman.
Neyse az önce nokta koymuştum bu konuya bu da son noktam olsun.
Sırf düzgün yazdığınız için yazma gereği duydum.

Bu açık ve net BOŞANMA sebebidir.

Bunu size kimsenin yapmaya hakkı yok. Adamın suratına tükürmeli, okkalı bir şamarı patlatmalı soluğu mahkemede almalıydınız. Cinsellik gibi güzel bir şeyi hayvanlaştıran erkek saygı maygı hak etmez.

Kesinlikle ufacık bi zevk alma durumu yok başta sırf onu düşündüğümden o alacak diye kabul ettim dediğiniz gibi zevk alncak bi şey değil

Evet aynen sizin şu kadına yapılan suçlamaları normalleştirmenizden daha iğrenç değildir ama çok eminim.
Ben kocasını savunmuyorum kadının psikolojisini anlıyorum.
Hala neyi beklediğini neden ümitli olduğunu anlıyorum.
İki yorum okuyup aslan kesilmek yerine doğru takip yapın.
Şimdi az ötede oynayın.

Anal ilişkide bulunan bunu zorla olsa bile elde etmeye çalışana gay dedik diye hakaret ettiniz diyen sen mi normallestirmiyor savunmuyorsun. Sivrilme çaban igrenc düzeylere variyor. Başka konularda deneseydin keşke bunu.

Back
X