- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Gordugunuz muameleye bakin. Tecavuze ugruyorsunuz. Adi koca olunca mubah mi oluyor bu? Yaziklar olsun ona adam diyene. Bosanin ve sikayetci olun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zorluyor arkadaşım zorluyor !Hamile halinizle anal ilişki nasıl gerçekleşiyor
O kadar kolay bir sistem yok ki
Alışık değilsiniz istemiyorsunuz da hemen Nasıl başarıyor
İstemediğiniz konusunu sert bir şekilde söyleyin masturbasyon yapsın ona söyleyin ya da birlikte yapın
Evet canım o an dediğin gibi tabiki hoşuna gidiyor ama bittiği an ben görüyorum gözünde pişmanlığı, keşke hiç izin vermeseydimişkence gibi yaşadığın. kim bilir nerden gördü de size uyguluyor pişman falan değil hoşuna gidiyor
Işığı açınca gördü canım özür diledi adam resmen farklı biri oluyor tanıyamıyorum altı yıldır beraberiz iki yıldırda evliyim bu yasak olayına kadar hiç böyle sapıkça bişeyini görmedim normal yolla olunca sabaha kadar rahat vermio hadi bebege bişey olduysa diye bunu düşüne düşünemi böyle oldu bilmiyorum hiç böyle bi insan değildi
Yanlışlıkla olduğunu anlamak da çok zor degilAnladık.
Yanlışlıkla olduğunu anlamak da çok zor degil
Bi iki kez ben izin verdim ondan sonra bende istiyorum sandı ama ilişki esnasında ben onu yapmaya yeltenince zaten açıkça söylüyorum istemiyorum canım acıyor vs yalvarıyor nolur söz bu son diye hayır dedikçe zorluyor yazarken çok utanyrm kusura bakmayın lütfen ama durum böyle işte bittikten sonra yine naptım ben diyorKarşılıklı isteseydiniz sorun yok ama resmen zorla oluyor diyorsun![]()
Bi iki kez ben izin verdim ondan sonra bende istiyorum sandı ama ilişki esnasında ben onu yapmaya yeltenince zaten açıkça söylüyorum istemiyorum canım acıyor vs yalvarıyor nolur söz bu son diye hayır dedikçe zorluyor yazarken çok utanyrm kusura bakmayın lütfen ama durum böyle işte bittikten sonra yine naptım ben diyorKarşılıklı isteseydiniz sorun yok ama resmen zorla oluyor diyorsun![]()
Ya zaten bebek için 3 ay dayanamayan heriften bi b.k olmazIşığı açınca gördü canım özür diledi adam resmen farklı biri oluyor tanıyamıyorum altı yıldır beraberiz iki yıldırda evliyim bu yasak olayına kadar hiç böyle sapıkça bişeyini görmedim normal yolla olunca sabaha kadar rahat vermio hadi bebege bişey olduysa diye bunu düşüne düşünemi böyle oldu bilmiyorum hiç böyle bi insan değildi
Esin baya inanacsms hadi onu gectim karninda bebegini tasiyosun agzima cok laf geldi susuyorumm arkadslarin dedigi gibi hakime ayakkabiyi al ters cevir goster aninda bosar seni ustunede yer tazminati onu gecttim arti tecavuz cezasi... bir daha yaparsa evi terk et bunuda ona soyle ve bosannKızlar slm, konu başlığına ne yazacağımı bilemedim çok zor, utanarak yazıyorum gerçekten ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok özür dileyerek anlatıyorum;
Yaklaşık 4 aylık hamileyim ilk üç ay falan düşük riski oldugu için drum ilişkiyi yasaklamıştı bu süre zarfında eşimin zorlamasıyla bi iki kez anal ilişki oldu, çok iğrenç olduğunu çok günah oldugunu biliyorum aşırı derecede vicdan azabıda duyuyorum neyse şimdi yasak kalktı ama eşim her seferinde söylediğim şeyi istiyor, kendide sonrasında her seferinde köpek gibi pişman oluyorum ama engel olamyrm diyor, bi daha istediğimde engel ol diyor ama olamıyorum gücüm yetmiyor resmen tecavüze ugramış gibi hissediyorum, az öncede aynı şey oldu aglaya aglaya kalktım yataktan özür dilio söz yapmycam dio ama daha öncede duydum bunları yine zorlycak, artık midem bulanıyor bana dokunsun istemiyorum bi yandan Allah katında girdiğim günah
Çok özür diliyorum böyle iğrenç bi konu açtığım için ama içimi dökmek sizlerdende öneri almak istedim bu arada öncesinde bebekten önce yani hiç böyle bi istegi yoktu yasakla başladı