- Konu Sahibi Laktozsuzsut
-
Eşiniz sabah bayram namazını bahane edip duş alacak sizde kahvaltıdan önce ya anne yolda çok yorulduk şu yorgunluğu kiri üzerimden bi atayım diyerek girin ne olacak ki?
Bende aynısını hissetmiştim ile annemlerde kaldığımda. Hatta yatak odalarını vermişlerdi bize de sabah 5 e kadar uyuyamamıştımbırak sarılmayı dokunmasına izin vermedim şu saatte sessiz sedasız girip alsanız herkes uyuyor nasılsa? Ya da bayram sabahı duş almak normal bence ya. Biz çocukluğumuzdan beri bayram sabahı yıkanır paklanır öyle giyerdik bayramlıklarımızı.
Bende bilemedim uyuyamadım düşünüyorumBayram günü gusul etmek sunnet zaten, sen o bahane ile girersin de eşin namaza gidecekse nasil olacak bilemedim su an
Namaza gidecekse care yok, yikanacak.. Sıcak mi bulunduğunuz yer? Esin namazdan once girsin, sen de herkes uyaninca sıcaktan ve terlediginizden yakın meselaBende bilemedim uyuyamadım düşünüyorum
Aslında olmazdı, temkinliyiz ikimizde çekinirizKendi evimizde dururuz dururuz Bu büyüklerin evinde yada misafir olunan başka evlerde neden uslu duramayız bende onu anlamıyorum aksiyonu seviyoruz işte :))
Valla kv evinde kalınca hiç utanmam sabah ben bu dus alayım deyip saçımı savura savura girerim de annem de çok utanırdım herhalde bayram sabahını bahane edin
[/QUOTE
Kv evinde hiç kalmadım şimdiye kadar, ama o bize misafir olduğunda da dikkat ediyoruz nasıl aşılacak bu takıntı bilmiyorum 10 yıllık evliyiz hemde
Vallahi süper fikirmiş, eşimde başım ağrıyor falan birşeyler uyduracak artıkBence bişey demeden önce pijamalarınızı makineye atıp hemen çalıştırın sonra girin duşunuzu alın sorcak gibi olursa ya da soran gözlerle bakarsa regl olmuşum gece üstüm başım batmış falan diyinvalla aklıma bu kadarı geldi gece gece
Ev küçük, ses muhakkak duyulurEşin de abdest almaya diye girip duşunu alsın içerde giyinip çıksın kapıyı dinleyecek halleri yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?