çok utanıyorum :(

queenelizabeth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
26
0
36
selam arkadaşlar
ben bir halt yedim burda size bile zor anlatıcam ama birilerinin bana akıl vermesi gerekiyor ilk aklıma burası geldi
ocak ayında biz annemle ablamlardaydık çok güsel bbi ayakkabı beğenmiştim ama 20 tl yoktu bende ablama sordum yok dedi napıcaksın o ayakkabıları falan dedi bende onun yan komşusunda 20 tl aldım borç annemlerden gizli dedim ben sana vericem dedim ama sonradan istanbula ameliyat olmaya gittim aylar geçti unuttum dün komşusu ablamlardaymış ağzinan kaçirdi beni aradi kizdi haklıda sonra anneme anlattı annemde çok hizdi haliyle ben çok yanlış bişey yaptım onları rezil ettim ama öle birşey ki o ayakkabıyı almak istedim aslında ailemin durumuda iyi ablamda sevgilimle bu kış evlenmemi ve başlarından gitmemi istedi annem benimle konuşmuyor bu duruma çok üzülüyorum onun benimle konuşmadiği her an kalbime bir biçak giriyor ailemle aramı nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin :((((

Evet yanlış birşey yapmışsın.Sen de farkındasın.
Ama annen,böyle bir olay yüzünden hayat boyu seninle konuşmayacak değil.
Şimdilik kızgın olduğu için ve hatanı anlaman maksadıyla sana tavır yapıyor.
Birkaç gün sonra konuyu tekrar açıp özür dilersin.

bence de annenin kızgınlığının biraz geçmesini beklemelisin, sonra tekrar konuyu açar özür dilersin.. Hatanın farkında olduğunu anladıktan sonra affedecektir annen :)

canım benım kaç yaşındasın sen..
hayatta olur böyle şeyler nıce aileler var evlatalrını affeden anneler babalar..
üzülme senın ailende senı affedeceklerdır
20 tl için evlatlıktan red edecek degılya
gercı 20 tl degıl konu senın onlardan habersız iş çevirmen ama buda o kadar ağır bır cezayı hak edecek kadar kötü bir daranıs degıl
üstelik pişmansın hatanı bılıyorsun
bak önümüz nneler günü güzel bir hediye alıp ellerini öp gerekırse ayaklarını öp özür dile
emın ol annecığın asla dayanamz yavrum dıye sarılır boynuna
bir anne olarak dıyorum bunlarıı
anneler her zaman affederr

elbetteki annende,ablanda affederler seni..hatanın farkıdasın bu güzel bir geliişme..sende ne kadar beğensende ölüp bitsende, bundan sonra kimseden çöp dahi istememelisin,istememeyi de öğren..paran varsa alırsın yoksa olunca alırsın..

teşekkür ederim arkadaşlar
cuma günü ablam geliyor ve anneler günündede burda olucak ve ne kadar kalıcak bilmiyorum evet annem affeder belki benimle 1 hafta konuşmaz ama 1 hafta sonunda barişir çünkü o anne ama ablam ondan nefret ediyorum o hep yüzüme gülüp ama aslında hep kötülüğümü istiyor zamanında bir hatamı yakaladı ve o hatamı yakaladiğindan beri her yanlişimda gözüme sokuyor seven bir abla bunu yapar mı ? siz söyleyin ? şu zamanda annelere gününe bu kadar az bir zaman kala anneme anlatmasa olmazmıydı belkide onun anneme herşeyi anlatması yüzünden anneler gününü küs geçireceğiz en kötüsüde ne biliyor musunuz sevgilimle bu kış evlenip onların başindan gitmemi istiyor sizce bu abla beni seviyor mu ? annemle barişmak için canımı veririm annemi çok seviyorum ama ablam bu saatten sonra seninle artık konuşmak görüşmek istemiyorum derse inanın hiç üzülmem!!!

anlaşılan seninde ablanında yaşı ufak..ahhh bir bilseniz kardeşliğin kıymetini ahhh ahhh kardeşlik çook önemli inşallah yollarınız hiç ayrılmaz kırgınlıklar olmasın aranızda..ablanda kızmıştır sana komşusuna karşı mahçup olmuştur.ablanla küsüp yollarınızı ayırmayı değil tekrar birbirinize nasıl sarılırsınız onu düşünün.ablanızada anneler günü hediyesi alarak onuda yumuşatın..abla tavsiyesii...

ablanızla aranızda yaş farkı cokmuş denge problemı varr.. senın düşüncelerinle ablanınkı asla bır olmaz ..o hep ıyısını bılır kendınce ama akıl yaşta degıl baştadırr.. egerkı ablaysa senın ayıbını örtmekte gece gibi olmalıydı...

benımde kız kardesım var ve aramızda 8 yaş var ama bir gunden bır gune de demedım sen şöylesin sen bunu yaptın tam aksıne bır derdı varsa gelır önce bana anlatır bız arkadas gıbıyızz..bazen arkadasları kıskanırmıs ne guzel ablan var dıye cok anlayıslı dıye..

evlıyım ve sırf kardesımın bır hatası yuzunden hattımı kırdım attım..eşime yalan söylemek zorunda kaldım ..ama asla kardesımı ele vermedım vermemde.. canım kurban benım kardesıme yaa nedemek evlende gıt basımdan ..ablamı mı bu acaba :( çok üzüldümm

Son düzenleme:
tamam almasaydın daha iyiydi ama bu kadar buyutulcek birsey degil bu ablanda verseymis 20 lira alla alla kızmaya gelince konusuyor da nasıl bir abla zaten evlenip baslarından gitmeni isterki

bir süre sonra affederler merak etme.bu durumdan senin çıkarman gereken ders,borcuna daima sadik olmandır.mecbur kalmadıkça borç alma bence,alıyorsan da ilk fırsatta ödemelisin.:34:

Analar sırf bu yüzden evlatlarıyla ömür boyu konuşmamazlık etmezler. Annelik çok farklı bir duygudur. Bence annenin karşısına geç ve özür dile,öp yanaklarından.

Zaten anneler günü halihazırda:)) Bence affedecektir. Sıkma canını. Tez vakitte barışırsınız umarım

ablanızla aranızda yaş farkı cokmuş denge problemı varr.. senın düşüncelerinle ablanınkı asla bır olmaz ..o hep ıyısını bılır kendınce ama akıl yaşta degıl baştadırr.. egerkı ablaysa senın ayıbını örtmekte gece gibi olmalıydı...

benımde kız kardesım var ve aramızda 8 yaş var ama bir gunden bır gune de demedım sen şöylesin sen bunu yaptın tam aksıne bır derdı varsa gelır önce bana anlatır bız arkadas gıbıyızz..bazen arkadasları kıskanırmıs ne guzel ablan var dıye cok anlayıslı dıye..

evlıyım ve sırf kardesımın bır hatası yuzunden hattımı kırdım attım..eşime yalan söylemek zorunda kaldım ..ama asla kardesımı ele vermedım vermemde.. canım kurban benım kardesıme yaa nedemek evlende gıt basımdan ..ablamı mı bu acaba :( çok üzüldümm

keşke sizin gibi ablam olsaydı :(

20 tl nin lafını mı ediyorlar ya benden alsaydın değil ağzımdan kaçırmak unuturdum bile parayı verdiğimi. ailene de çok şaşırdım ya. bence sorun sende değil onlarda. tamam unuttunsa sonra ödersin ne olcak. olayı olduğu gibi anlat zaten parayı ailen aşırı kısmakla hata yapmış sen 20 tl i ailenden alamıyorsan zaten sorun onlarda mecburen başkasından istedin unuttun diye dert oldu. öff ne saçma ya

20 tl nin lafını mı ediyorlar ya benden alsaydın değil ağzımdan kaçırmak unuturdum bile parayı verdiğimi. ailene de çok şaşırdım ya. bence sorun sende değil onlarda. tamam unuttunsa sonra ödersin ne olcak. olayı olduğu gibi anlat zaten parayı ailen aşırı kısmakla hata yapmış sen 20 tl i ailenden alamıyorsan zaten sorun onlarda mecburen başkasından istedin unuttun diye dert oldu. öff ne saçma ya

para almak sorun değilde ayakkabı için para almami sorun ettiler annemle aram düzeldi sayılır biraz konuşmaya başladık ablam gelince nolucak bakalım

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ben bir halt yedim burda size bile zor anlatıcam ama birilerinin bana akıl vermesi gerekiyor ilk aklıma burası geldi
ocak ayında biz annemle ablamlardaydık çok güsel bbi ayakkabı beğenmiştim ama 20 tl yoktu bende ablama sordum yok dedi napıcaksın o ayakkabıları falan dedi bende onun yan komşusunda 20 tl aldım borç annemlerden gizli dedim ben sana vericem dedim ama sonradan istanbula ameliyat olmaya gittim aylar geçti unuttum dün komşusu ablamlardaymış ağzinan kaçirdi beni aradi kizdi haklıda sonra anneme anlattı annemde çok hizdi haliyle ben çok yanlış bişey yaptım onları rezil ettim ama öle birşey ki o ayakkabıyı almak istedim aslında ailemin durumuda iyi ablamda sevgilimle bu kış evlenmemi ve başlarından gitmemi istedi annem benimle konuşmuyor bu duruma çok üzülüyorum onun benimle konuşmadiği her an kalbime bir biçak giriyor ailemle aramı nasıl düzeltebilirim lütfen bana yardım edin :((((

sen sorunun sadece 20 tl olduğunumu zannediyrsun.ablan hayır dediği halde gidip ablanın komşusundan gizlice para alıyorsun ve vereceğim dediğin halde unutuyorsun ve aylar geçiyor.ablanın öğrendiğindeki durumunu düşünemiyrum bile.eminim yerin dibine girmiştir.
madem ayakkabıyı beğendin ablanın komşusundan değil annenden isteseydin.ablana ne kadar kızsanda annene söyleme konusunda haklı.inşallah bir daha böyle hatalar yapmazsın:50:

sen sorunun sadece 20 tl olduğunumu zannediyrsun.ablan hayır dediği halde gidip ablanın komşusundan gizlice para alıyorsun ve vereceğim dediğin halde unutuyorsun ve aylar geçiyor.ablanın öğrendiğindeki durumunu düşünemiyrum bile.eminim yerin dibine girmiştir.
madem ayakkabıyı beğendin ablanın komşusundan değil annenden isteseydin.ablana ne kadar kızsanda annene söyleme konusunda haklı.inşallah bir daha böyle hatalar yapmazsın:50:

evet haklısın ben pişman oldum yaptiğim için ve bir daha kimseden para istemeyi birak çöp dahi istemeyeceğim bu bana çok iyi bir ders oldu inş. annemle bariştik sayılır inş. ablamlada barişirim :S

ablaniz sizi cekemiyor kiskaniyor.. belki annenizin size olan ilgisi belkide sizin kendi ailenize daha yakin olusunuz.. Ablaniz ilerde bu yaptiklarina pisman olup daha cok ilgi göstermeye calisacaktir. buda bir ayri psikoloji siz evlenip kendi yuvanizi kurana dek bu böyle sürüp gider.. gerci aranizdaki yas farkida azda degil yanii..:50:

20 tl icin bu yapilmaz... benim kardesim 20 tl istesin benim yanimdada olmasin ya gider kendim borc alirim yada aksam esimden isterim yadaa kardesime beklemesini ve ben ona o ayakkabiyi hediye olarak alacagimi söylerimm.. eger kardesimde sizin gibi yapmis olsaydi hemen ödeyip kardesimi arayip kizardim anneme kadar gitmezdi bu cünküü abartilacak birsey yokk.

Back
X