Hayır yok,hatta aşırı sıcakyattığınız odada klima var mı?
Hayır yok,hatta aşırıyattığınız odada klima var mı?
onlar hep oluyor zaten,düzenli olarak tahlil yaptırıyorum ama bu sefer uzattım biraz.Memlekette hir doktora muayene olabilmek ciddi problem zaten..Randevu bulamıyorum.Demir veya başka bir şey eksikliği olabilir, kan degerlerinize baktırın
zaten şu sıra aşırı sıcak olduğu için sordum ben deHayır yok,hatta aşırı sıcak
Sabaha karşı uyudum,öğleden sonra kalktım.İki saat sonra tekrar yattım,akşam kalktım.11 saat filan uyumuşum.Gunde kac saat uyuyosunuz
Sabaha karsi uyudugunuz icin kaliteli uyku alamiyosunuz.en gec 12 de uyuyun o zaman daha verimli olur ve isteseniz de uyumazsiniz.Sabaha karşı uyudum,öğleden sonra kalktım.İki saat sonra tekrar yattım,akşam kalktım.11 saat filan uyumuşum.
Uyuyamıyorum bu şekilde de,uyumayındenedim ama sürekli gezinmek zorunda kaldım.Yine aynı saati buldu..Sabaha karsi uyudugunuz icin kaliteli uyku alamiyosunuz.en gec 12 de uyuyun o zaman daha verimli olur ve isteseniz de uyumazsiniz.
Sabaha karşı da yatsan 9-10 da kalkmalısın. Ben gündüz 1 saat bile uyusam gece uykum kaçar. Bir de yeteri kadar yorulmuyorsundur gün içinde. Çalışmıyorsun sanırım benim hiç böyle uyuma lüksüm olmadıUyuyamıyorum bu şekilde de,uyumayındenedim ama sürekli gezinmek zorunda kaldım.Yine aynı saati buldu..
Gece 2 ile 4 arasında uyumazsaniz hiçbir zaman uykunuzu alamazsınız.Sabaha karşı uyudum,öğleden sonra kalktım.İki saat sonra tekrar yattım,akşam kalktım.11 saat filan uyumuşum.
Stresim yok, depresyonda değilim, sağlıklı beslenirim ve tüm değerlerim gayet iyidir sporcu olarak büyüdüm ve tüm bunlara rağmen bıraksan beni gün boyu uyurum uyumasamda yatakta uzanırım öyle seviyorum yani yatmayı ha memnun muyum asla. Normalde gün içerisinde enerjik biriyim lakin ben sabah erken kendi rızam ve isteğimle enerjik kalkmak ve öyle devam etmek istiyorum. OlmuyorArkadaşlar uykuya doyamıyorum.Sabahları kalkamıyorum.Hiç bir işimi halledemiyorum.Alarm kuruyorum,kalkıyorum ama üzerimde ağır bir yük,kımıldayamacak kadar halsizlik ,omuz ve boyun ağrısı oluyor..Direniyorum ama başaramıyorum.Hiç bir şeye odaklanamıyorum.
Depresyonda mıyım acaba?Terapi ve antidepresan da alıyorum..Ama hayatım çok düzensiz..Bu durumdan hiç memnum değilim.Ne yapacağımı da bilemiyorum..
Üzerinde nazar var dikkatli sabah akşam kendini oku kötü huyun varsa düzeltArkadaşlar uykuya doyamıyorum.Sabahları kalkamıyorum.Hiç bir işimi halledemiyorum.Alarm kuruyorum,kalkıyorum ama üzerimde ağır bir yük,kımıldayamacak kadar halsizlik ,omuz ve boyun ağrısı oluyor..Direniyorum ama başaramıyorum.Hiç bir şeye odaklanamıyorum.
Depresyonda mıyım acaba?Terapi ve antidepresan da alıyorum..Ama hayatım çok düzensiz..Bu durumdan hiç memnum değilim.Ne yapacağımı da bilemiyorum..
B12 eksiktirArkadaşlar uykuya doyamıyorum.Sabahları kalkamıyorum.Hiç bir işimi halledemiyorum.Alarm kuruyorum,kalkıyorum ama üzerimde ağır bir yük,kımıldayamacak kadar halsizlik ,omuz ve boyun ağrısı oluyor..Direniyorum ama başaramıyorum.Hiç bir şeye odaklanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?