bunaldım artık,
gördüğüm çiftlere imrenmekten
hep özleyen olmaktan bıktım artık...
okadar doluyumki nasıl anlatcam bilmiyorum
3 yıllık bi ilişkim var 5 ay önce sözlendik birbirimizi
seviyoruz anlaşıyoruz mutluyuz ama uzağızzz...
hep uzağız hep bekliyoruz olmuyo kavuşamıyoruz.
okurken ben istanbulda o ankaradaydı uzaktıkk zordu görüşmek
okul bitsin dedik bekledik
okul bitti melekete döndüm rahat görüşelim dedik sözlenelim dedik
babam olmaz dedi askere gitti bekledik.
askerden geldi iş bulsun dedi bekledik...sözlendik
bazı nedenlerle istanbula taşındık,
sözlümde burda işe girecekti onun mesleğinin asıl iş imkanları istanbulda
ama biz ille kavuşamicaz ya nasılsa bulamıyo
nasıl oluyo anlamıyorum, ben normal bi ünide normal bi bölüm okudum 1 ayda iş buldum istanbulda
ama kendisi odtü genetik mezunu ama koskoca istanbulda kendine göre bir iş bulamıyo
gelemiyo bi türlü... haziranda nişanımız var ama ne fayda yine uzaklarda olucaz hep bekle bekle:95:
umarım evlenincede ayrı kalmayız bu gidişle.:26:
bunaldım artık,
gördüğüm çiftlere imrenmekten
hep özleyen olmaktan bıktım artık...
okadar doluyumki nasıl anlatcam bilmiyorum
3 yıllık bi ilişkim var 5 ay önce sözlendik birbirimizi
seviyoruz anlaşıyoruz mutluyuz ama uzağızzz...
hep uzağız hep bekliyoruz olmuyo kavuşamıyoruz.
okurken ben istanbulda o ankaradaydı uzaktıkk zordu görüşmek
okul bitsin dedik bekledik
okul bitti melekete döndüm rahat görüşelim dedik sözlenelim dedik
babam olmaz dedi askere gitti bekledik.
askerden geldi iş bulsun dedi bekledik...sözlendik
bazı nedenlerle istanbula taşındık,
sözlümde burda işe girecekti asıl iş imkanları istanbulda
ama biz ille kavuşamicaz ya nasılsa bulamıyo
nasıl oluyo anlamıyorum, ben normal bi ünide normal bi bölüm okudum 1 ayda iş buldum istanbulda
ama kendisi odtü genetik mezunu ama koskoca istanbulda kendine göre bir iş bulamıyo
gelemiyo bi türlü... haziranda nişanımız var ama ne fayda yine uzaklarda olucaz hep bekle bekle:95:
umarım evlenincede ayrı kalmayız bu gidişle.:26:
canım ben çıkmaya başladım uzaktaydık;senin gibi okul bitsin dedik bu sefer o kamu görevine girdi gene ayrı kaldık nişan söz yapıldı ben başka diyarda o başka diyarda,evlendik 3 ay gördüm eşimi bu sefer ben iş için hayde başka ile,neyse dedik şimdide asker yolu gözlüyorum Allah yardımcımız olsun seni çok ii anlıyorum çok zor zamanlar bunlar bende kavuşmak için haziranı bekliyorum off anam offf
canım ben çıkmaya başladım uzaktaydık;senin gibi okul bitsin dedik bu sefer o kamu görevine girdi gene ayrı kaldık nişan söz yapıldı ben başka diyarda o başka diyarda,evlendik 3 ay gördüm eşimi bu sefer ben iş için hayde başka ile,neyse dedik şimdide asker yolu gözlüyorum Allah yardımcımız olsun seni çok ii anlıyorum çok zor zamanlar bunlar bende kavuşmak için haziranı bekliyorum off anam offf
evet çok zor bu sebeple ayrılan bi çok yakınım olmuştur.Bizimde bi çok inişli çıkışlı zamanlarımız oldu ama bırakmadık birbirmizi. Ama işte bu uzaklık açıkçası korkutuyo artık beni ve yoruyo.
off sizin şartlarınız iyiyken böyle ayrı kalmanız çok kötü
iyi bir okuldan da mezun aslında. istanbul iş imkanının en geniş sahası...
anlıyorum seni..
çünkü ben de yıllardır ayrıyım.
5 buçuk yılı geçti, aynı yerde sadece 3 ay kadar yaşadık...
ondan sonra hep ayrı şehirler, hep mesafe, hep yollar...
daha da böyle olacak üstelik benim.. askerlik var uzun dönem...
sabretmekten başka çare yok.. elbet bir gün kavuşacağız
off sizin şartlarınız iyiyken böyle ayrı kalmanız çok kötü
iyi bir okuldan da mezun aslında. istanbul iş imkanının en geniş sahası...
anlıyorum seni..
çünkü ben de yıllardır ayrıyım.
5 buçuk yılı geçti, aynı yerde sadece 3 ay kadar yaşadık...
ondan sonra hep ayrı şehirler, hep mesafe, hep yollar...
daha da böyle olacak üstelik benim.. askerlik var uzun dönem...
sabretmekten başka çare yok.. elbet bir gün kavuşacağız
cnm sendemi bendensin ya hatta senin daha fazla evlenseniz çoluk çocuk sahibi bile olurmuşunuz yahu, sinir oluyorum etrafımdaki çiftlere bana aynı şehirde olmak yeter ister yine öyle çok görüşemiyelim ama aynı havayı soludumuzu bliyim. işyerimde evliler nişanlılar ssevgililer çiftler aynı iş yerinde çalışıyolar ya, alemin şansızı bitek benmiyimm:95:
en azından sözlendik ewlilik yolunda adım attık diyerek teselli bulabilirsiniz..askerliği de atlatmışsınız..eminim bir an önce iş bulur sizde evliliği hızlandırırsınız..uzakta kalanlardan biri benim ve bana aşık(!) olan 5 yıllık sevgilim artık telefonda sıkıldım ilişki yürütmekten,herşey monotonlaştı dedi ve birbirimizi aramayı kestik bundan sonrası ne olur bilemem..
ama siz seviyorsunuz birbirinizi son bir adım kalmış sıkmayın canınızı elbet istanbulda bi iş bulur..şimdiden mutluluklar
iş bulmak o kdr kolay değil ki cnm bnm İstanbul bıle olsa zorr... Allah'a şükür bak okumussunuz o askerlıgını yapmıs allah'ın ıznıyle ısınıde bulur... Sabrın Sonu Selamettir..
cnm sendemi bendensin ya hatta senin daha fazla evlenseniz çoluk çocuk sahibi bile olurmuşunuz yahu, sinir oluyorum etrafımdaki çiftlere bana aynı şehirde olmak yeter ister yine öyle çok görüşemiyelim ama aynı havayı soludumuzu bliyim. işyerimde evliler nişanlılar ssevgililer çiftler aynı iş yerinde çalışıyolar ya, alemin şansızı bitek benmiyimm:95:
sese sağol cnm inşllah senin içinde en hayırlısı olur.
sbaran doğru söylüyon iş bulmak zor ama bi kaç görüşmesi oldu
hepside olumlu gidiyodu ama tam son anda hep bi pürüz çıktı talihsizliğimiz
dove aminnn diyorumm başka ne diyim sana, okuyon mu neyap ne
et sevdiğinin olduğu bi şehirde işe gir şekerim zaten yeterince ayrı kalmışın
sonra benim gibi sözlü ama yalnız gene dolanır durursun.