Ben esimede aynı cümleyi kurma özgürlüğü sunuyorum. Eger ailen bu kiz bize uygun değil ailemize yasam tarzimiza uymuyor diyorsa sakin onlari çiğneme dedim evlenirken. Ama biz birbirimizi cok sevdik ve biz sansliydik ailelerimiz bizi seviordu ve ikimizde uzulmeyelim istiorlar elbette. Ama arkadaşım emin ol fazla değil. Anne baba eninde sonunda hakli cikior bi sekilde...
Hakki hic odenmeyecek o kadini cok uzdum. Her hatama ragmen yanimda oldu her seferinde affetti ve ben her seferinde tekrar uzdum. Anne olmak nasil bir sey olsa gerek ki yurekleri acidan parcalansa da hala seviyorlar, kabul ediyorlar. Boyle karsiliksiz bir sevgi karsisinda onu boyle uzdugum icin pismanim. Hayatimda ilk kez bir sey icin pismanim affet beni melek yuzlu kadin cok uzdum seni.
Haklısın just. Benim annem de öyle. Eminim birçoğumuzun annesi öyledir. Adamın gözüne bir baktı mı şıp diye anlar nedir necidir diye.
Sonuçta onlar bizden çok yaşamış, belli bir yaşa gelmiş. Neler görmüşlerdir neler kim bilir... İnsan sarrafı olmuş gibiler resmen.
Bana da annem şu şöyle bir insan der ben itiraz ederim kızarım kalbini kırarım. Ama er ya da geç anlarım o kişinin nasıl bir insan olduğunu.
İnsanın annesinden öte bir dostu yok, olamaz da. Anne yoktan var eder. Hep de affeder ne yapmış olursan ol.
Sen mantıklı bir kadınsın. Hatalar hepimiz için. Annenin kalbini çok kolay telafi edebileceğini bilirsin. Çünkü annedir o, hemen affeder :)
insanın annesi & babası gibisi yok ..
üzmüşte olabilirsini,mühim olan hayattayken kıymetini bilmek ..
huzurlu bir hayat diliyorum ailenizle just ..
Ne mutlu sana en azından hatanın onu çok üzdüğünün bilincindesin keşke senin gibi aynı şeyleri yapıp da hatasının farkında olmayıp hala annelerini üzen insanlar senin gibi olsalar bunu bence buraya değil de annene söylesen emin ol dünyalar onun olur canım
Valla benden daha iyi tahmin etti bu kez o kesinonun kalbi telafi istemiyor ki ya sen mutlu olacagin biriyle ol bana yeter yoksa bana ne ister onla ister bunla ol ben senin mutlu olamayacagini bildigim icin istemiyorum diyor demek ki yine biliyor gizli napsam biliyo ya kadin
Sagolasin canim ben de sana ve ailene huzur diliyorum :)
Ay utanirim ki yacok romantik degil mi
Saçmalama en son utanacağın kişi annen olsun sana bu dünyada en yakın annendirsen bu söylediklerini annene söylesen emin ol dünyalar onun olur nasıl sevinir
Gerci dogru diyosun arkadaslarima annemin fotosunu attim ikimizin kucaginda ben varim dosyanin altina da benim guzel annem iste yazmistim bunu gormus bana diyo ki oyle yazdigini gorunce agladim demek ki benden utanmiyosun beni begeniyosunyapti kiz seni begenmeyen olsun dedim yanaklarini mincirip
Hakki hic odenmeyecek o kadini cok uzdum. Her hatama ragmen yanimda oldu her seferinde affetti ve ben her seferinde tekrar uzdum. Anne olmak nasil bir sey olsa gerek ki yurekleri acidan parcalansa da hala seviyorlar, kabul ediyorlar. Boyle karsiliksiz bir sevgi karsisinda onu boyle uzdugum icin pismanim. Hayatimda ilk kez bir sey icin pismanim affet beni melek yuzlu kadin cok uzdum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?