Çok üzgünüm ben ne yapacağım 😔

Isten ayrilma da o erkekten ayril
Calismayan kadin istemem tarzinda höt höt konusan biriyle olmak zorunda misin? Yarinin ne getirecegi belli degil
Cocuk olunca isten cikarsan adisyon da keser sana
Ayrica seni azarlayan doktorla da gidip konusabilirsin "hocam benimle bir sorununuz mu var? Telefonu ne var be diye aciyorsunuz sebebini merak ettim isteki modum dusuyor bundan sonra hastalarinizi sirayla gonderirim surekli aranmak istemiyorsaniz" seklinde birseyler soyleyebilirsin
Seni tanimiyoruz cok mu miymiy konusuyorsun cok mu cekingensin biraz acil ac kendini ozguvenli ol
Ayrica ben isyerimde kimseyle kanka olmak istemem bireysel takilirim ama her isyerimde de iyi dostlar edinmisimdir
Katilmaya calisma kendine zaman ayir hata yaptiginda uf olmuyo ya falan deme
Surda yanlislik yaptim yardimci olur musunuz diye ricada bulun
Git evde agla surat as
Ama isyerinde hep guclu durmak zorundasin

Insanlar issizlikten surunurken, siz bu kadar kolay is bulmayi nasil beceriyorsunuz anlayamiyorum, bikac postunuzu hatirliyorum zira.

Varsa bi sirri bunu paylasin bari, bir ise yarasin.

Tam olarak sikintiniz ne? Stresle mucadele edemiyorsunuz bas edemiyrisunuz. Konstantre olamiyorsunuz.. hemen pes etmek yerine belki profesyonel yardim alsaniz? Stresle bas edebilme, yogun baski altinda calisabilme gibi egitimler alabilirsiniz. Bence hemen pes etmeyin. Ya da olmadi cok stresli olmayan islerde calisin? Egitim gorun kurslara gidin sizin alaniniz olan seylerde calisin? Kendinizi zorladiginiz ve sevmediginiz bir iste calistiginiz icin belki agir gelebilir

Kendinize azıcık değer verin , erkek arkadaşın alenen seni aşşağılıyor haka yok ayrılır çalışmazsam falan diyorsun, acilen psikologa git

Hemen o sevgiliden ayrıl nasıl olsa işten de ayrılacakmışsın o doktorlara da kendinize gelin doğru konuşun diye hadlerini bildir. Her kendini bilmez gücü yetene vurmaya kalkar. Kimseyi umursama kendine odaklan kendine güven. Başaramaz diyenlere inat üstüne yürü. Kafanı asla eğme, herkes yanlış yapar sonunda doğruyu öğrenebilmek için.

Öncelikle erkek arkadaşınız direkt diskalifiye bana göre...onunla devam ettiğiniz sürece zaten az olan özgüveniniz sıfırın altına inecek.niye aşağılayıcı laflarına kendinizi maruz bırakıyorsunuz? Kendisi Kral Fahrettinin son veliahtı mi?
Bence işten ayrılmayın...insanlarla iş dışında diyaloga girmeye de mecbur değilsiniz. Her işin zorluğu olacak mükemmel iş diye birsey yok.Pes etmeyin zaman geçtikçe alışacaksınız bazi şeyleri duymamayı önemsememeyi öğrenmeniz gerekiyor. Tecrübe kazanınca gerekirse daha iyi bir iş imkanı çıkarsa değiştirirsiniz.

Erkek arkadaştan ayrılın, kimse kimseye bu şekilde baskı kuramaz. İşi bırakmayın her zora gelen ilk dönemeçte işi bıraksa ohoo. Belki ki psikolojik sıkıntılarınız var. Belki kaygı bozukluğu ve buna eşlik eden başka şeyler bilmiyorum. Bir psikiyatriste görünün. Terapi mi almanız lazım ilaç mı tedavi olun. Hayat oturduğunuz yerden kendinize acıyarak yaşanacak bir şey değil. Kaybettiğiniz her gün çok çok kıymetli.

İyi hissetmek adlı kitabini alin okuyun. Usenmeyin cidden okuyun. Butun olayinizin cevabi o kitapta..

Ne var be diye cevap veren doktoru sikayet edin. Mutlaka sikayet edilecegi bir yer vardir. Ya da tehdit edin. Uslubunuzu duzeltmezseniz sizi sikayet edecegim deyin. Mobbing bu ve cezasi var.

Tam olarak neyi öğrenemiyorsunuz ki?Gayet güzel iş bulmuşsunuz tecrübeniz mi yok?

Öncelikle ben çalışan kadın isterim diyen nişanlınızı derhal hayatınızdan çıkarın. Çalışmak veya çalışmamak sizin tercihiniz olmalı. Kusura bakmayın ama evlenmeden bunları diyebilen adam yarın öbür gün çalışmak istemediğinizde veya hamileliğinizde doğumunuzda çalışmanıza engel olacak herhangi bir durumda olduğunuzda kesinlikle psikolojinizi daha çok bozacak. Yolun başındayken def edin gitsin kendisine parasını yiyecek başka birini bulsun. Sonra da derhal bir psikiyatri doktoruna gidin. Kazandığınız paralarla da kendinize yatırım yapın. Hatta ilk yatırımınız psikoterapi olsun ruh sağlığınızı kazanın sonra zaten aşamayacağınız iş güç kalmaz. Bu arada şükredin aylardır iş bulamadığım için çıldırıyorum bana da dua edin.

Ben de bu sorun kendi mi bildim bileli var ..mesela kendi aralarında konusuyorlar ben katılmamıyorum katılsam da onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum konuştuğun havada kalıyor kısaca onemsenmiyorum böyle olunca da sessiz kalıyorum buda iyice yok sayılmama sebep oluyor bende sorun ne çözemedim ama neden böyle oluyor neden insanlar tarafından onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum bilmiyorum

İnşallah en güzel işi bulursunuz..benim iş konusunda sıkıntım olmuyor ama girdiğim işte de bu sorunlarım yüzünden duramıyorum bir sürü iş değiştirdim ama benim elimde olan bir şey değil ki elimden gelen çabayı gösteriyorum majör depresyon tedavisi gördüm aslında çok ilaç da kullandım sosyal fobiye de verilen ilaçlar fayda etse ederdi diye düşünüyorum ben kendi mi bildim bileli bu sorunu yaşıyorum hani çalıştığım insanlarda sorun var desem kendi arkadaş çevrem de de iş ortamında da yıllardir bu soruları yaşıyorum onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum bir ortamda ben yokmuşum gibi davranıyorlar neden oluyor bilmiyorum ama

Atanma konusunda da aynı durumu yaşıyoruz benimde atanma ihtimalim var ama atansam ne olacak ki diyorum yine aynı şeyleri yaşayacağım yine çalışamayacagim dıslanacagım aynı sıkıntıları ordada yaşayacağım

İllaki birileriyle neden konuşmak zorundasınız yeni baslamassiniz ise, işinize adapte olun .işinizi öğrenin boş vakit varsa video izleyin ,kitap okuyun ne bileyim...ayrıca insanların sizi asagilayarak konuşmasına izin vermeyin...doktor ne var diye açıyorsa ...uslubunuza dikkat edin , işim gereği arıyorum bende diye sert çıkışın...erkek arkadaşınız asalak derse, siz ona yol verin gitsin ne bu ezik tavırlar yahu

Sizi aşağılayan ve size ‘asalak’ diyen bi erkek arkadaşınız var. Bu lafları kaldırıp bi de evlenmeyi düşünüyosunuz?

Sana bunları söyleyen bir insanla evlenmek mi istiyorsun bir de? Şaka mı bu???

Bir erkek size ben çalışmayan kadın istemem vs tarzı şeyler söylüyosa zaten direk ayrılın.
Demekki evlenseniz birşey olsa çalışmasanız verdiği her kuruşun hesabını sorar.

Onun dışında bu tarz şeyler çoğu işyerinde var. Herşeye bukadar takılırsanız asla iş bulamazsınız yada devamlı olmaz. Doktorların size tavrını kişisel algılamayın. Ve buraya nasıl yazıyorsanız karşınızdaki iş arkadaşlarına sorun neden dinlemiyorsunuz vs vs gibi.

Çok teşekkür ederim öncelikle güzel yorumunuz için vaktinizi ayırıp çok güzel şeyler yazmışsınızben kendi mi çok değiştirmek istiyorum ama sanırım çok zeki bir insan olmadığımdan da kaynaklı insanlar çok güzel sohbetler ediyorlar bir şey söylendi mi çok güzel cevaplar veriyorlar çok zekice cevaplar ben saçmaliyorum yada yaptığım yorumlar çok saçma oluyor biri bana değer verip bir şey sorsa güzel cevap verebilmek için Kendi mi zorluyorum mantıkli cevaplar vermeye çalışıyorum mesela onların sohbetine şahit oluyorum verdiği cevaplar yaptığı espiriler o kadar zekice ki sanırım da bu yüzden onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…