- 17 Temmuz 2021
- 7.424
- 24.417
- 298
Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...bu konuda artik sorun bende ne bilmiyorum ama bu düzelmez bunu kabul ettim.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım bendoğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Tam olarak sikintiniz ne? Stresle mucadele edemiyorsunuz bas edemiyrisunuz. Konstantre olamiyorsunuz.. hemen pes etmek yerine belki profesyonel yardim alsaniz? Stresle bas edebilme, yogun baski altinda calisabilme gibi egitimler alabilirsiniz. Bence hemen pes etmeyin. Ya da olmadi cok stresli olmayan islerde calisin? Egitim gorun kurslara gidin sizin alaniniz olan seylerde calisin? Kendinizi zorladiginiz ve sevmediginiz bir iste calistiginiz icin belki agir gelebilirKızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...bu konuda artik sorun bende ne bilmiyorum ama bu düzelmez bunu kabul ettim.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım bendoğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Kendinize azıcık değer verin , erkek arkadaşın alenen seni aşşağılıyor haka yok ayrılır çalışmazsam falan diyorsun, acilen psikologa gitKızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...bu konuda artik sorun bende ne bilmiyorum ama bu düzelmez bunu kabul ettim.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım bendoğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Şunu söyleyen çocukla, gerçekten asalak olsam bile bir daha görüşmem.doğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç
Öncelikle erkek arkadaşınız direkt diskalifiye bana göre...onunla devam ettiğiniz sürece zaten az olan özgüveniniz sıfırın altına inecek.niye aşağılayıcı laflarına kendinizi maruz bırakıyorsunuz? Kendisi Kral Fahrettinin son veliahtı mi?Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...bu konuda artik sorun bende ne bilmiyorum ama bu düzelmez bunu kabul ettim.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım bendoğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Tam olarak neyi öğrenemiyorsunuz ki?Gayet güzel iş bulmuşsunuz tecrübeniz mi yok?Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...bu konuda artik sorun bende ne bilmiyorum ama bu düzelmez bunu kabul ettim.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım bendoğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Ben de bu sorun kendi mi bildim bileli var ..mesela kendi aralarında konusuyorlar ben katılmamıyorum katılsam da onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum konuştuğun havada kalıyor kısaca onemsenmiyorum böyle olunca da sessiz kalıyorum buda iyice yok sayılmama sebep oluyor bende sorun ne çözemedim ama neden böyle oluyor neden insanlar tarafından onemsenmiyorum dikkate alınmıyorum bilmiyorumCalismazsan calismayan kadinla evlenmem mi? Umarim siz sert bir dille aktariyosunuzdur da sevgiliniz size bu sekilde soylememistir. Aksi taktirdeyani tabi ki calisin eve giren 2 maas olmak ZORUNDA. Ama uslup cok kotu ya. Yine erkolardan biri bir haydutluk pesinde...
Siz neden gorunmuyorsunuz ya da gorunmek icin neden zorluyorsunuz kendinizi simdilik sadece isinizi yapsaniz olmuyor mu? Kimse en basinda sizi ortamina almak zorunda degil ki kuzum, lisede degiliz is hayati boyledir bazen.
İnşallah en güzel işi bulursunuz..benim iş konusunda sıkıntım olmuyor ama girdiğim işte de bu sorunlarım yüzünden duramıyorum bir sürü iş değiştirdim ama benim elimde olan bir şey değil ki elimden gelen çabayı gösteriyorumÖncelikle ben çalışan kadın isterim diyen nişanlınızı derhal hayatınızdan çıkarın. Çalışmak veya çalışmamak sizin tercihiniz olmalı. Kusura bakmayın ama evlenmeden bunları diyebilen adam yarın öbür gün çalışmak istemediğinizde veya hamileliğinizde doğumunuzda çalışmanıza engel olacak herhangi bir durumda olduğunuzda kesinlikle psikolojinizi daha çok bozacak. Yolun başındayken def edin gitsin kendisine parasını yiyecek başka birini bulsun. Sonra da derhal bir psikiyatri doktoruna gidin. Kazandığınız paralarla da kendinize yatırım yapın. Hatta ilk yatırımınız psikoterapi olsun ruh sağlığınızı kazanın sonra zaten aşamayacağınız iş güç kalmaz. Bu arada şükredin aylardır iş bulamadığım için çıldırıyorum bana da dua edin.
Atanma konusunda da aynı durumu yaşıyoruz benimde atanma ihtimalim var ama atansam ne olacak ki diyorum yine aynı şeyleri yaşayacağım yine çalışamayacagim dıslanacagım aynı sıkıntıları ordada yaşayacağımHenüz aşmadım. Uzun bir süre çalışmadım, çalışamadım zaten çünkü inanın aynı şeyleri hissediyorum sizinle. O yüzden eve kapanıp ders çalışıp atanmayı seçtim, İnş yakında atanıyorum ama hâlâ çok kaygılıyım orada da aynı şeyleri yaşayacam diye. Bir önceki işim de sizin gibi insanlarla birebir iletişim gerektiren bir işti. Ben anladım ki, ben bu tarz işleri yapamıyorum ama işte yaşla mı alakalı bilmiyorum (30 oldum ve daha sakinim), keşke o an iyi kazanıyorken yardım alsaydım da düzelseydim diyorum çünkü ailem asla bu konuda destek olmadı ve ben çok psikolojik değil de, yapım bu yaa özgüvensizim ve çabuk sıkılıyorum gibi düşünüyordum ama maalesef öyle değil. Yıllardır kendi kendime psikoloji ile ilgileniyorum ve bu, o kadar da basit bir sorun değil. Siz, yukarıda saydığım rahatsızlıklarla beraber Borderline ve gizli narsisizimi de araştırın bi. Birinden birinde mutlaka kendinizi bulacaksınız ama bana güvenin, yardımsız olmayacak bu iş ve %100 aynı şeyleri yaşıyorum ve sizi çok çok iyi anlıyorum... Hayatınızdaki kişinin de stresi üstünde. Lütfen kimseye izin vermeyin
Sizi aşağılayan ve size ‘asalak’ diyen bi erkek arkadaşınız var. Bu lafları kaldırıp bi de evlenmeyi düşünüyosunuz?Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...mesela kendi aralarında konuşuyorlar benimle konuşan olmuyor yada beni sohbete dahil eden olmuyor bende gidip katılmamıyorum sohbete böyle olunca sessiz kalıyorum buda dikkate alınmamama yokmuşum gibi davranılmasına sebep oluyor.. birbirleriyle sohbet ederlerken gözlerinin içine bakıyorum beni de onemsesinler benimle de göz teması kursunlar diye ben hangi ortama girersem gireyim bu sorunu yaşıyorumbu konuda sorun bende biliyorum cunki ben bunu kendimi bildim bileli yaşıyorum ve bu düzelmez bunu kabul ettim artık.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım ben doğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Sana bunları söyleyen bir insanla evlenmek mi istiyorsun bir de? Şaka mı bu???Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...mesela kendi aralarında konuşuyorlar benimle konuşan olmuyor yada beni sohbete dahil eden olmuyor bende gidip katılmamıyorum sohbete böyle olunca sessiz kalıyorum buda dikkate alınmamama yokmuşum gibi davranılmasına sebep oluyor.. birbirleriyle sohbet ederlerken gözlerinin içine bakıyorum beni de onemsesinler benimle de göz teması kursunlar diye ben hangi ortama girersem gireyim bu sorunu yaşıyorumbu konuda sorun bende biliyorum cunki ben bunu kendimi bildim bileli yaşıyorum ve bu düzelmez bunu kabul ettim artık.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım ben doğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Bir erkek size ben çalışmayan kadın istemem vs tarzı şeyler söylüyosa zaten direk ayrılın.Kızlar yine ben daha önce ki konularımı bilen bilir yine bir cesaret belki bu sefer olur diye hasta danışmanı olarak hastaneye girdim üç hafta olacak aynı şekilde diğer konumda bahsettiğim şeyleri yine yaşıyorum değer görmeme onemsenmeme ben ne kadar iyi yaklasirsam yaklasayim insanlara yokmuşum gibi davranıyorlar önemsemiyorlar söylediğim şey durulmuyor yokmuşum gibi herkes konuşuyor sohbet ediyor ben konuşacak bir şey bulamıyorum ve böyle olunca da hiç konuşmuyorum...mesela kendi aralarında konuşuyorlar benimle konuşan olmuyor yada beni sohbete dahil eden olmuyor bende gidip katılmamıyorum sohbete böyle olunca sessiz kalıyorum buda dikkate alınmamama yokmuşum gibi davranılmasına sebep oluyor.. birbirleriyle sohbet ederlerken gözlerinin içine bakıyorum beni de onemsesinler benimle de göz teması kursunlar diye ben hangi ortama girersem gireyim bu sorunu yaşıyorumbu konuda sorun bende biliyorum cunki ben bunu kendimi bildim bileli yaşıyorum ve bu düzelmez bunu kabul ettim artık.. sıkıntı şu ki ben burdan da ayrılacağım istifa vereceğim bugün ise odaklanamiyorm yapamıyorm hep hata yapıyorum unutuyorum öğrenemiyorm ve o kadar bunalıyorum ki vakit gecmiyor..katta on doktor var onları takip etmem gerekiyor ve doktorlar da sorunlu iki doktor var ariyorm hocam hastanız geldi diye ne var be yine ne var bu tarz konuşmalar diğer doktor sürekli azarlıyor asagılıyor ben kaldıramıyorum bunu ..ve bu işe girdiğimi herkes biliyor erkek arkadaşım da çalışmamı istiyor çalışmazsan ben çalışmayan kadınla evlenmem diyor o çok iyi bir pozisyon da çalışıyor smdi bu isten de ayrılırsam burda da yapamadın sen çalışamıyorsun hazıra alismissin asalaksin vs gibi laflar edecek ona ve ailesine rezil olacağım ... biliyorm sıkıntı bende ben yapamıyorum ben çalışamıyorum ben basedemiyorum zorluklarla bende bulacaksın suçu ne derseniz haklısıniz ama ben bu işten çıkacağım ve çıkarsam rezil olacağım insanlara ..erkek arkadaşıma çıktığı mi soylemesem illa ki öğrenecek buraya gelirse ne yapacağım ben doğru söylüyor ben bir asalagim ve onu haketmiyorum kaç ise girdiysem yapamadım ve oda haklı kendi ayakları üstünde duran özgüvenli bir insana layık
Çok teşekkür ederim öncelikle güzel yorumunuz için vaktinizi ayırıp çok güzel şeyler yazmışsınızSizin daha önceki konunuzda da yorum yapmıştım aynı dertlerden yakınıyordunuz ve hatta burada birçok kişi size yardım etmeye ve aydınlatmaya çalıştı. Size iyi gelebilecek kitap önerileri verildi sizi pozitife çevirecek bir sürü öneri verdi burada size insanlar. Siz bir yerden başlamak istemiyorsunuz. Size yapılan yorumları ciddiye almıyorsunuz galiba Yapamıyorum aklım almıyor beceriksizim diyerek zaten kendinizi bitiriyorsunuz. Size daha önceki konunuzdaki yorumumu tekrar alta paylaşıyorum
Bu daha önceki konunuzdaki yorumum ve size daha bir sürü kişi çok güzel tavsiyeler verdi
Siz kendinizi değiştirmek istiyor musunuz. ? Yoksa hayatı bu şekilde mi yaşamaya devam etmek istiyorsunuz. Çünkü bazı insanlar savaşmak yerine boş vermişliği seçebiliyor. O daha kolay geliyor. Eğer değişmek istiyorsanız biran önce harekete geçin ve savaşınızı başlatın. Profesyonel biri tarafında terapi alın diye cem fakat belli ki buna maddi durumunuz yetersiz. O zaman kendi çabalarınızla başlayın değişime. Öncelikle kurban rolünden çıkın ve başlayın savaşa. Gözünüzde büyütüp çok zeki sandığınız sizi hiçe sayan asalak erkek arkadaşınızla ayrılmakla başlayabilirsiniz. İşinizi sevmeye zorlayın kendinizi çünkü emin olun binlerce insan işini sevdiği için değil ihtiyaçtan ve mecburiyetten çalışıyor tek değilsiniz yani herkes yapıyorsa sizde yaparsınız öyle düşünün. En önemlisi kendinize hakaret etmekten vazgeçin kendinizi inandırmışınız hiçbir şeyi beceremem başaramam diye. Her sabah kalktığınızda "Kendimi çok seviyorum, ben değerliyim, ben özgüvenli biriyim ben her anlamda başarılı biriyim İşimi severek yapıyorum kolaylıkla işim dede çok başarılıyım şükürler olsun" diye en az 21 kere sabah ve gece yatarken söyleyin gün için dede tekrar edin ve bunu gerekirse aylarca yapın ki kendinizi bir şeyler başarmaya ikna edin. Sonra görün bakın neler başarıyorsunuz.
Sonra oturup araştırın kendimi nasıl geliştiririm diye çünkü aklı başında sağlıklı insanların zekasını geliştirmek birazda kendi elinde kişisel gelişim kitapları okuyun, iletişimle ilgili kitaplar okuyun bilgilerinizi geliştirebileceğiniz filmler izleyin , motivasyon filmleri izleyin mizahınızın gelişmesi için kaliteli komedi filmleri izleyin kendinizi geliştirebileceğiniz vidolar izleyin özgüven le ilgili meditasyonlar yapın günlük tutun , kurslara katılın yeni çevreler edinin yapılacak o kadar çok şey var ki yeter ki bıkmadan usanmadan sadece istikrarlı bir şekilde yapın görün bakın siz değiştikçe her şey değişecek kendinizi geliştirdikçe kendinizi sevmeyi kendinize değer vermeyi öğrendikçe özgüven kazandıkça insanlar size karşı nasıl davrandıklarına hayret edeceksiniz. Maddi durumunuz düzelince de terapi yede gidersiniz. Şimdi kalk yeni sen olmaya başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?