Cok uzgunum canim, ozur dilerim.

london2012

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.246
24
0
İngiltere
Muhabbet kusum yaklasik 3 aydir hasta. 3 aydir ilac aliyor. En son kan testi yaptirdim. Karaciger enfeksiyonu ve megabacteria sorunu varmis. Uc aydir almadigi ilac kalmadi gibi. Ben olsam ben bikardim. Zavalli kusum. Dun cok kotulesti ben de bugun goturdum 28 gram olmus. 4 gram daha kaybetmis. Hastahane de biraktim. Orda kalacak bir sure. Sanirim %30 luk bir sansi var. Ben eve gelene kadar agladim. Hala da agliyorum. Soyle bir hafta uykuya yatsam da sonra uyansam gitsem alsam onu. Cok uzgunum cokk. Ozur dilerim Boncuk'um.

Birakmayayim diye cok ugrastim, evde iyilesir dedim ama ilaclarini kusuyor artik. Yemekte yemiyordu. Dunde kafesin altinda uyuyordu. Baska carem yoktu. En azindan cumartesine kadar birakicam sonra belki alirim. Bilmiyorum ya insallah kendine gelirse. Her gun ariycam, onunla konusamasamda nasil oldugunu sorucam. Cok kotu olursa belki yarin da gidip alabilirim veteriner beni bilgilendirecek. Bende evde boyle aglarim. Kadinlar kulubune girip kafami dagitirim o iyilesene kadar boyle, ne yapmam gerekiyorsa hepsini iptal ettim. Umarim iyilesir. Sagol guzel dileklerin icin.

Veterinerle simdi konustum. Sadece karaciger problemi kalmis, o da normale donerse iyilesecek. Insallah normale doner. Canim Boncuk'um ordaki kanaryalarla konusuyormus:) Muhabbet kusu yokmus orda. Uluslararasi bunlarin konusma dili ne guzel:) Cogu zamanda uyuyormus. Boncugum yaninda olamasamda isi gucu biraktim seni dusunuyorum seni cok seviyorum. Insallah sapasaglam gelirsin.

sizin en suçunuz var,elinizden geleni yapmışsınız bebeğiniz için...
bakın orada da başlamış gevezeliğe:)
Çok yakında evinizde devam edecek eminim şakımasına

sizin en suçunuz var,elinizden geleni yapmışsınız bebeğiniz için...
bakın orada da başlamış gevezeliğe:)
Çok yakında evinizde devam edecek eminim şakımasına

4 tane daha var bende ama onun yoklugu cok belli oluyor:) Sucum yok ama iyi bakamadim mi bazen diyorum, iclerinde en zayifi o. Bebek gibi evet ozellikle hasta olunca insanin avucuna girip kovsan gitmiyor. O kadar ilac kullandiktan sonra iyilesmesini cok istiyorum. Gunde bes ilac ne demek yazik resmen.

Ben sizin hissettiklerinizi çok iyi anlayabiliyorum, çünkü benim de kedim 3 gün benden ayrı yoğun bakımda kalmıştı; ama ben hep iyileşeceğine inandım ve de benim güzel kızım sapasağlam döndü. Siz de moralinizi yüksek tutun. Minik boncuğun en yakın zamanda iyileşip evine dönmesini diliyorum.

Nobete kalicam artik kadinlar kulubunde. Kafami dagitiyorum biraz. Hatirladigimda huzun cokuyor ama iyi olacak diyorum. Hepinize tesekkur ederim.

Zaten hayvanlar ne olursa olsun kedi , kopek , kus , kaplumbaga bir sure sonra parcan oluyor. Ben bir hayvana asla zarar veremem disarida iceride. Karincalarim var evde, bir ara kurtulmaya calistim yani oldurmeye degil de uzaklastirmaya sonra vazgectim onlarla da beraber yasiyoruz. Arada bal veriyorum bayiliyorlar. Siz dahil icinde hayvan sevgisi olan herkesin beni anladigini biliyorum. Bu da bir parca rahatlatiyor beni cunku hayvan sevgisi olmayan anlayamaz bu baska bir duygu.

hayvanı olanlar bilir tabi bunu bizde de iki kedi bir de muhabbet var insan 1 gün biryere gitse aklı kalıyor

Bunu daha önce de okumuştum kopuyoorum bu yorumunuza yaaa

Ama yapışmıyorlar mı bala yaa

Son düzenleme:

Aynen öyle, mesela ben sokak hayvanlarını elimden geldiğince besliyorum; ama apartmandan bunu istemeyenler var. Rahatsız oluyorlarmış, aslında ben hayatı kendilerinden başka canlılarla paylaşmak istemeyen bencil insanlardan rahatsız oluyorum. Herkesin gönlüne bir parça hayvan sevgisi gerek, sizin evinizi karıncalarla paylaşmanız çok hoş :)Salvador Dalide bıyıklarına bal sürermiş, sinekler gelip konsunlar diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…