çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

inş bebeklerimizin hasreti diner biran önce canım hayırlısını isityrm tabikide ama ben oldum bittim stresli ve güçsüz birinsan oldum zorluklarda eziliyrm hemen

inşallah tez zamanda bizlerinde olur canımmm

bende aynen gece yatmyrm gündüz kalkmıyrm havalarda soğuk ev iş yapmak gelmyr içimden hiç birşey yapasım yok düşünmekten yüzüm çöktü resmen

inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.RABBİM her kulunu bişeyle sınıyor bakalım isyan edecek mi diye isyan etmeden bol bol dua et kardeşim gönlüne göre sağlıklı bi bebek kucağına alırsın inşallah herşeyin bi zamanı var tıp çok ilerledi çok sükür seninde eşininde yaşı çok büyük değil umutsuzluğa kapılıp kendini eşini aileni üzme.ALLAHA emanet ol.

bende aynen gece yatmyrm gündüz kalkmıyrm havalarda soğuk ev iş yapmak gelmyr içimden hiç birşey yapasım yok düşünmekten yüzüm çöktü resmen

22 benim yasım eşim 28 doktor yasınız kücük acele etme diyor.ama gel decevremdekilere anlat bunu

galiba ben bu sınavı kaybettim allahıma çok küstüm duadan yüz çevirdim haşa isyana girdim alkol aldım allah affetsin sağol dualrın için alllhrazı olsun canm inş alırım kuağıma sağlıklı hayırlı evladımı

arkadaşlar tek tek alıntılayamadklrm olursa beni affetsin destek olan herkesten allh razı olsun

canım yazını okuyunca çok üzüldüm rabbim isteyen herkese nasip etsin ve evlat hasretiyle sınamasın kimseyi...amin..

aşırı stres gerçekten çok olumsuz etkiliyor canım kendimden biliyorum..bende 15 ay bekledim ilk bir yılın senin gibi geçti üstelik dr a bi kere gittim kontrollü bir şekilde yardımcı olacaktı dr um ama ben bişeyi hiç tam tamamlayamam..demek o ki tam vazgeçtiğim anda yani Allah ıma senden gelen herşeye şükürler olsun iyisini bilirsin ve belkide olsa hayırlı değildir diye dualar ettiğim anda oldu ..
olmamasına şükreder durumdaydım rabbim hayırlısını bilir diye..

şimdi her gece senin ve senin gibiler için dua ederek yatıyorum yatağıma..
lütfen ama lütfen stres yapma..

inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeişine...

hmm o zaman tamam.aynen benım de yaşım 23 eşim 28 evet daha gencizz..ama olmayınca insan yası düşünmüyo ki.sorun oldugunu da biliyorum..üzülmemek elde mi..:'(

tatlım problem olmayınca da olmuyor artık ahir vakit midir nedir

tatlım problem olmayınca da olmuyor artık ahir vakit midir nedir

STRES YAPMAMAK ELDE OLSA AHHH AHHH .. ARTIK O DERECE HAL ALDIM Kİ ,ELİMDE OLSA SABAHA YARATIP ALIN İŞTE DİCEM , HAŞA RABBİM HAYIRLI VAKİTTE HAYIRLI EVLAT VERECEK ONA İNANIYORUZ . ONDAN GELENE DE RAZIYIZ.LAKİN İNSANLAR ANLAMAK İSTEMİYOR :18::18::18:

allh razı olsun canım bebğini sağsalim kucağına alırsın inş çok sağol dualrın için canım evet stres etkilyr ama elde değil malesef

inş hayırlısıyla alırsın güzel haberi canım yaşın genç demicem herkes gibi ama benden 5 yaş küçüksün ya ben napim daha evlenmedim bile 5 sene avantajın var :) olur mutlaka testin sonucunu ben de merakla beklicem :)

ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH
Bu kadar uzme kendini lutfen elbet zamani vardir..
Bende senin gibi dertliyim ama sabrin sonu selamet INSALLAH

inşallah rabbim aratmasın.utandırmasın hepimizi arkadaslar

inş sen bnim gibi zahmet çekmeden beklemeden alırsın evladını kcğına buraya yazarım mtlaka sonuucmu inş olumludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…