inş bebeklerimizin hasreti diner biran önce canım hayırlısını isityrm tabikide ama ben oldum bittim stresli ve güçsüz birinsan oldum zorluklarda eziliyrm hemen
3saatlik yer yakın walla
walla benımde öle..yasadıgım yer köy gibi küçücük öle bi ortam yok.hemde havalar cok soguk. zaten artık o kadar bunaldım ki.içimden hiçbişey yapmak gelmıyor.sadece uyumak ıstıyorum yatıp kendımı dınlemek.. sabaha kadar böyle gebelik konuları...araştırmalar..sonra akşama kadar yatıyorum.resmen bunalıma gırdım..kendımı teselli etmeye calısıyorum..ama cok zor.. cuma gunu özel bi hastnede bir prof.e randewu aldım.umarım ondan bi sonuc alırım.. allahtan ümit kesilmez..
bende aynen gece yatmyrm gündüz kalkmıyrm havalarda soğuk ev iş yapmak gelmyr içimden hiç birşey yapasım yok düşünmekten yüzüm çöktü resmen
1 buçuk saat canım antalya burdurdan :)) sürekli gelip gideriz
bende aynen gece yatmyrm gündüz kalkmıyrm havalarda soğuk ev iş yapmak gelmyr içimden hiç birşey yapasım yok düşünmekten yüzüm çöktü resmen
inşallah en yakın zamanda hamile kalırsın.RABBİM her kulunu bişeyle sınıyor bakalım isyan edecek mi diye isyan etmeden bol bol dua et kardeşim gönlüne göre sağlıklı bi bebek kucağına alırsın inşallah herşeyin bi zamanı var tıp çok ilerledi çok sükür seninde eşininde yaşı çok büyük değil umutsuzluğa kapılıp kendini eşini aileni üzme.ALLAHA emanet ol.
antalya/alanya
hmm o zaman tamam.aynen benım de yaşım 23 eşim 28evet daha gencizz..ama olmayınca insan yası düşünmüyo ki.sorun oldugunu da biliyorum..üzülmemek elde mi..:'(
tatlım problem olmayınca da olmuyor artık ahir vakit midir nedir
canım yazını okuyunca çok üzüldüm rabbim isteyen herkese nasip etsin ve evlat hasretiyle sınamasın kimseyi...amin..
aşırı stres gerçekten çok olumsuz etkiliyor canım kendimden biliyorum..bende 15 ay bekledim ilk bir yılın senin gibi geçti üstelik dr a bi kere gittim kontrollü bir şekilde yardımcı olacaktı dr um ama ben bişeyi hiç tam tamamlayamam..demek o ki tam vazgeçtiğim anda yani Allah ıma senden gelen herşeye şükürler olsun iyisini bilirsin ve belkide olsa hayırlı değildir diye dualar ettiğim anda oldu ..
olmamasına şükreder durumdaydım rabbim hayırlısını bilir diye..
şimdi her gece senin ve senin gibiler için dua ederek yatıyorum yatağıma..
lütfen ama lütfen stres yapma..
inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeişine...
tatlım problem olmayınca da olmuyor artık ahir vakit midir nedir
inşallah rabbim aratmasın.utandırmasın hepimizi arkadaslar
inş hayırlısıyla alırsın güzel haberi canım yaşın genç demicem herkes gibi ama benden 5 yaş küçüksün ya ben napim daha evlenmedim bile 5 sene avantajın var :) olur mutlaka testin sonucunu ben de merakla beklicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?