çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

ben kendimi hep şöyle telkin ettim zor günlerde : belkide nasip etse bana rabbim evlat ,sonucunda kaldıramayacağım birşey başıma gelicekti yoksa rabbim neden çok sevdiği kullarından kudretini mahrum etsin..

herşeyin en iyisini bilendir o, o ki bir annenin evladına olan sevgisinden daha çok sever kullarını...

allh razı olsun canım bebğini sağsalim kucağına alırsın inş çok sağol dualrın için canım evet stres etkilyr ama elde değil malesef

amin canım..

ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH
Bu kadar uzme kendini lutfen elbet zamani vardir..
Bende senin gibi dertliyim ama sabrin sonu selamet INSALLAH

inşallah canım tweety cim adaşım sağol

sağol canım gerçekten utanıyorm şuan rabbimden tövbe herşey için tövbe çok haklısın

inancımız tam ona,ondan baska sıgınacak kapımız yok.hayırlısııı insalllahhh :26:

sağol canım desteğin için inş sen benm gibi beklemeden alırsın evladını kucağına

sağol canım desteğin için inş sen benm gibi beklemeden alırsın evladını kucağına

inşallah ikimizde ve tüm isteyenlerde alıverir evlatlarını kucağına canım.Allah herkesi bir şekilde deniyor tatlım.yasak ilişki yaşayanların hemen bebeği oluveriyor ya Allah günahlarını yüzlerine vurmak için yapıyor.istemeyene veriyor ısınıyor,isteyene aratıyor ısınıyor.

yorum yazan arkadşlrımn hepsne tek tek teşkkr ediyorm gözden kaçırıdğım yorumlar varsa alıntılyamadğm yorumlar kusuruma bkmayın gözlerim ağrıyr çıkıcam ben herkese hayırlı geceler sağolun desteğinz için biraz kendimi toparladım sayenzde öptm hepinizi

Canım ben kendimden örnek vermek istiyorum benim 5 yıl bebeğim olmadı tabiiki ağladım üzüldüm..
En son burda kk de 2 konu okudum ve kendime geldim salakmıyım ben dedim hiç bir nedeni yoktu olmamasının imkansız değildi..
Resmen isyan ediyordum başladım meryem suresinin mealini okumaya Hz İbrahim'e kocamış yaşında evlat nasip etmiş Rabbim benimde neden olmasın diye düşündüm dua ettim hep ve 5 yılın sonunda Hiç beklemediğim bir anda sadece 1 kez ilişki olmuştu hemde yumurtlama günüm bile değildi 2 tüp bebekte olmadı ve ben hamile idim inanamadım birsürü test yaptım şimdi bebeğim 1 aylık oldu sakın ümitsizliğe kapılma...
Konularda Rahmi olmayan bir bayanın konusuydu evlenemem çocugum olmıycak kimse evlenmez benimle diye konu açmış sonuna bir baktım evlenmiş ve 2 tanede çocugu olmuş..
Bir diğeri ise doğumda bebeğini kaybetmiş ve rahide alınmış bir arkadaşın hiç bebeği olmıycak okadar üzüldmki buna bana ders oldu bunlar uzattım ama sakin ol inşallah gelicek bebeğin..

inşllh canm evet çok haklısın bugün hebrlerde 1 yaşında bebeğini döverek öldren baba gördüm 3 yaşındaki oğlunu eve kitlyip gidenleri gördüm ağlamaktan helak oldum allhım neden böylelerine veriyrsn demeden aladm kendimi

çok çok haklısın insanoğluyuz işte sabısızız allahım affetsin inş çocuğunu sağlıkla büyüt inş çok sevndm senn adına allhım evladının acısını vermesin

iyigeceler arkadaşlar

durumunuza uzuldum fakat bu kadar takmayın hastalık sahıbı olursunuz ALLAH esırgesın.Gunu saatı geldıgınde sızde kucagınıza alacaksınız ınsallah bebeyınızı ama bu durum bebek sahıbı olmanızı engeller kendınızı psıkolojık baskı altında bırakmayın , bız hep eslerımıze yuklenıyoruz bır nevı adamlarında yapacakları bırsey yok aslında bızım elımızden bırsey gelmıyorsa aynısı onlar ıcınde gecerlıdır soyledıgı sert sozler kendını caresız oldugunu anlatır benım esımde herseyden huy kapar mesela acıktım desem hamılesın cabuk test yap deresınızıde kendınızıde uzmeyın bu kadar erkekler ıste ınce dusunemıyor ama emınım oda sızın kadar caresız ve uzgundur RABBİM melegınızı bır an once gondersın inşallah

Yazdıklarınızı okurken ruhum daraldı, hamile kalmadan önce bir kafa doktoruna görünmenizde fayda var.

öncelikle inşallah en kısa sürede hamile haberini alırsın ,
biz 8 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz , üstelik bir aşılama bir tüp bebek denememiz var,
forumdaysan zaten çok fazla görüyorsundur yıllarca çocuğu olmayan bizleri,
allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ,
kendini bu kadar yıpratman doğru değil ,
zaten stres faktörü çok ama çok önemli çocuk olayında,
bence adet tarihini unut takip etme yani , bekleme oldum olacağım diye ,
kendine oyalanacak bir hobi edin ,
yine olmadı uzman desteği al , bu davranışlarınla hem kendine hemde evliliğine zarar verirsin,
allahım yüzünüzü güldürsün inşallah

ayyyy okurken ben bile bayıldımeşine Allah sabır versin öncelikle şu çocukluktan çıkmalısın...anne olacaksan ağlamayı bitirmelisin..evet kolay değil ama stres yaparsan işleri dahada zorlaştırısın...netden araştırmak yerine adam akıllı bir doktorla görüş sana Ankarada alanının en iyisi bu konuda uzman serdar oralı önerebilirim sıradan doktorlardan değildir..uzmanlık alanı bu konulşar benim doğum takiplerimi yaptı...evet pahalı ama bilgiside ona göre...çok farklıdır..kesinlikle tavsiye ederim oluruna bırak

Bu kadar cocuk odakli yasamak hc dogru degil.hem esiniz hem sizn icin ne kadar yipratici.
Biraz akisina birakin kendinizi.
Kocanizin yerinde olsam kendimi damizlik gibi hissederdim surekli bebek bebek diye cirpinan bi es gordukce karsimda.
Yapmayin,psikolojinizide bozmayin bosuna.
Tedavi gerekiyosa yaptirin,sonrada gerisi Allaha kalmis.hic beklemediginiz anda gelivermis bebek belli mi olur.

[ı]içim şişti yeminlen
kaç yıllık evlisiniz allah aşkına
neden bu kadar negaztifsiniz
aslında akışına bırakıp bi sakin olsanız
herşey hallolacak
ama hayatı kendiize ve eşinize zehir ediyorsunuz
yaptıklarınız gerçekten çok yanlış
10 yıldır çocuğu olmayan bir kadın tanıyordum hiç de sızlanmazdı
rabbimin bildiği vardır elbet verecek ama o ne zaman isterse derdi hep
şimdi 6 aylık ikizleri var
[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…