- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
STRES YAPMAMAK ELDE OLSA AHHH AHHH .. ARTIK O DERECE HAL ALDIM Kİ ,ELİMDE OLSA SABAHA YARATIP ALIN İŞTE DİCEM , HAŞA RABBİM HAYIRLI VAKİTTE HAYIRLI EVLAT VERECEK ONA İNANIYORUZ . ONDAN GELENE DE RAZIYIZ.LAKİN İNSANLAR ANLAMAK İSTEMİYOR:18::18::18:
allh razı olsun canım bebğini sağsalim kucağına alırsın inş çok sağol dualrın için canım evet stres etkilyr ama elde değil malesef
ALLAH ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH
Bu kadar uzme kendini lutfen elbet zamani vardir..
Bende senin gibi dertliyim ama sabrin sonu selamet INSALLAH
ben kendimi hep şöyle telkin ettim zor günlerde : belkide nasip etse bana rabbim evlat ,sonucunda kaldıramayacağım birşey başıma gelicekti yoksa rabbim neden çok sevdiği kullarından kudretini mahrum etsin..
herşeyin en iyisini bilendir o, o ki bir annenin evladına olan sevgisinden daha çok sever kullarını...
amin canım..
ben kendimi hep şöyle telkin ettim zor günlerde : belkide nasip etse bana rabbim evlat ,sonucunda kaldıramayacağım birşey başıma gelicekti yoksa rabbim neden çok sevdiği kullarından kudretini mahrum etsin..
herşeyin en iyisini bilendir o, o ki bir annenin evladına olan sevgisinden daha çok sever kullarını...
amin canım..
inancımız tam ona,ondan baska sıgınacak kapımız yok.hayırlısııı insalllahhh:26:
arkadaşlar ben cıkıyorum.iyi geceler hepinize.allaha emanet olun..görşz
gerçekten çoook içten üzüldüm anlattıklarına.bizde bebek istiyoruz,geçen ay bıraktık korunmayı.3 gün var regl dönemime bende merak içindeyim.hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım.yıpratma kendini.hamile kalmakta moralde çok önemli.sen böyle yaptıkça hormonlarınıda altüst ediyorsun.eşinede yazık.baksana adamcağız nasılda moral vermeye çalışmış sana.evliliğinizi yıpratma.senin hissettiklerini eşinin hissetmesi inanki imkansız.mesela ben eşime diyorum acaba hamile oldum mu ki çok merak ediyorum inşallah regl olmam diyorum bekleyip göreceğiz diyor sadece.oda bebek çok istiyor hatta evlendiğimiz günden beri istiyor ama heyecanları bizim gibi canlı olmuyor.öfkeni sevdiklerinden çıkarma.bütün sevdiklerin senin iyiliğini ister.dua et ve hayırlısını dile.isyan eder gibi olmuşsun sakın yapma bunu.
sağol canım desteğin için inş sen benm gibi beklemeden alırsın evladını kucağına
inşallah ikimizde ve tüm isteyenlerde alıverir evlatlarını kucağına canım.Allah herkesi bir şekilde deniyor tatlım.yasak ilişki yaşayanların hemen bebeği oluveriyor ya Allah günahlarını yüzlerine vurmak için yapıyor.istemeyene veriyor ısınıyor,isteyene aratıyor ısınıyor.
Canım ben kendimden örnek vermek istiyorum benim 5 yıl bebeğim olmadı tabiiki ağladım üzüldüm..
En son burda kk de 2 konu okudum ve kendime geldim salakmıyım ben dedim hiç bir nedeni yoktu olmamasının imkansız değildi..
Resmen isyan ediyordum başladım meryem suresinin mealini okumaya Hz İbrahim'e kocamış yaşında evlat nasip etmiş Rabbim benimde neden olmasın diye düşündüm dua ettim hep ve 5 yılın sonunda Hiç beklemediğim bir anda sadece 1 kez ilişki olmuştu hemde yumurtlama günüm bile değildi 2 tüp bebekte olmadı ve ben hamile idim inanamadım birsürü test yaptım şimdi bebeğim 1 aylık oldu sakın ümitsizliğe kapılma...
Konularda Rahmi olmayan bir bayanın konusuydu evlenemem çocugum olmıycak kimse evlenmez benimle diye konu açmış sonuna bir baktım evlenmiş ve 2 tanede çocugu olmuş..
Bir diğeri ise doğumda bebeğini kaybetmiş ve rahide alınmış bir arkadaşın hiç bebeği olmıycak okadar üzüldmki buna bana ders oldu bunlar uzattım ama sakin ol inşallah gelicek bebeğin..
mrb arkadaşlar beni bilenler bilir en büyük sıkıntım bebeğimn olmaması allahım bundan ağırınıda vermesin
buay çok fazla beklenti içine girdim ve birkaç belirtim var adetime 3 gün kaldı test için geçmesini beklyrm ve aşırı stresliym varmı yokmu diye düşünmekten hiç bişy yapamaz hale geldim bütün gün yatıp bilgisayır başında tvnin başında mandalina yiyorum başka bişey canım istemiyor vizede 4 dersten kaldığım halde finale 24 gün kaldığı halde ders bile çalışamıyrm 11 dersten sorumluyum aama kitabı bile açamıyrm
3 gündür deli gibiiyim ağlamaklıyım stresliyim telde anneme bile ters ters davrandım bugün hiçbirşey yokken ortada elimde olmadan kadının tek dediği kızım telin neden kapalı merakettim bende ne olacak anne evdeyim işte herzamnki gibi diye tersler gibi konuştm şimdi çok üzgünüm
akşam eşim geldi adamcağız yorgun argın uykusuz yemek yedik eşim çay demle biraz uyuyayım uyandır dedi bende uyuyunca uyanmayacağını bildiğimden umursamadım lavaboya gitti geldi bende bilgsyarın başında herzamnki gibi gebelkle ilgili şeylere bakıyorm
masaüstüne bitane bebek resmi koydum eşime aşkım bak bizim kzımız olursa buna benzer diyeceğime ağzımdan bak aşkım bizim kızımz dedim eşimde o bizim kızımız değil diye çıkıştı bana herzamn bebek resimleri bebek kıyafetleri gösterrm internetten oda benmle beraber bakar gülümser ama onuda bıktırdım artık ben bağıra bağıra ağlamaya başladım elimdeki bardağı yere attım yarm saat ağladım
eşimde beni sakinleştirmeye çalıştı sarıldı ben sen kendini yıpratyorsun diye üzülüyrm dedi sonra ben ağlamayı kestim tvde osırada bebek maması reklamı vardı okadar sinirlerim yıpranmışki reklama bile hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşim zavallı napacağını şaşırdı isyan etti neden böyle yapıyosun banada yazık dedi ama benm elimde olmadan yapıyrm bunları bütüngün evdeyim bilmediğim bir memlekttym kimsem yok burda ne komşu ne arkadaş yalnızlıktan büütngün evde olmaktan bebek konusunu dahada çok düşünüyorm
en son eşimn yanına uzandım kasıklarım ağrıyor dedim eşimde üşütüyorsun canım dedi ben yataktan kalkıp zaten ben hep üşütürüm ben hamile olamam değilmi sadece üşüttğm için kasıklarım sancılanr diye ağlamayı sürdürdüm eşimde ağladı bağırdı yeetr diye sonra sakinleştm eşim beni öptü yarımsaat uyuyayım uyandır dedi ben budurumla nasıl başa çıkacağım 1 haftadır herşeye ağlıyorm
mrb arkadaşlar beni bilenler bilir en büyük sıkıntım bebeğimn olmaması allahım bundan ağırınıda vermesin
buay çok fazla beklenti içine girdim ve birkaç belirtim var adetime 3 gün kaldı test için geçmesini beklyrm ve aşırı stresliym varmı yokmu diye düşünmekten hiç bişy yapamaz hale geldim bütün gün yatıp bilgisayır başında tvnin başında mandalina yiyorum başka bişey canım istemiyor vizede 4 dersten kaldığım halde finale 24 gün kaldığı halde ders bile çalışamıyrm 11 dersten sorumluyum aama kitabı bile açamıyrm
3 gündür deli gibiiyim ağlamaklıyım stresliyim telde anneme bile ters ters davrandım bugün hiçbirşey yokken ortada elimde olmadan kadının tek dediği kızım telin neden kapalı merakettim bende ne olacak anne evdeyim işte herzamnki gibi diye tersler gibi konuştm şimdi çok üzgünüm
akşam eşim geldi adamcağız yorgun argın uykusuz yemek yedik eşim çay demle biraz uyuyayım uyandır dedi bende uyuyunca uyanmayacağını bildiğimden umursamadım lavaboya gitti geldi bende bilgsyarın başında herzamnki gibi gebelkle ilgili şeylere bakıyorm
masaüstüne bitane bebek resmi koydum eşime aşkım bak bizim kzımız olursa buna benzer diyeceğime ağzımdan bak aşkım bizim kızımz dedim eşimde o bizim kızımız değil diye çıkıştı bana herzamn bebek resimleri bebek kıyafetleri gösterrm internetten oda benmle beraber bakar gülümser ama onuda bıktırdım artık ben bağıra bağıra ağlamaya başladım elimdeki bardağı yere attım yarm saat ağladım
eşimde beni sakinleştirmeye çalıştı sarıldı ben sen kendini yıpratyorsun diye üzülüyrm dedi sonra ben ağlamayı kestim tvde osırada bebek maması reklamı vardı okadar sinirlerim yıpranmışki reklama bile hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşim zavallı napacağını şaşırdı isyan etti neden böyle yapıyosun banada yazık dedi ama benm elimde olmadan yapıyrm bunları bütüngün evdeyim bilmediğim bir memlekttym kimsem yok burda ne komşu ne arkadaş yalnızlıktan büütngün evde olmaktan bebek konusunu dahada çok düşünüyorm
en son eşimn yanına uzandım kasıklarım ağrıyor dedim eşimde üşütüyorsun canım dedi ben yataktan kalkıp zaten ben hep üşütürüm ben hamile olamam değilmi sadece üşüttğm için kasıklarım sancılanr diye ağlamayı sürdürdüm eşimde ağladı bağırdı yeetr diye sonra sakinleştm eşim beni öptü yarımsaat uyuyayım uyandır dedi ben budurumla nasıl başa çıkacağım 1 haftadır herşeye ağlıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?