Yazdıklarınızı okurken ruhum daraldı, hamile kalmadan önce bir kafa doktoruna görünmenizde fayda var.
Rabbim hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah canım...
durumunuza uzuldum fakat bu kadar takmayın hastalık sahıbı olursunuz ALLAH esırgesın.Gunu saatı geldıgınde sızde kucagınıza alacaksınız ınsallah bebeyınızı ama bu durum bebek sahıbı olmanızı engeller kendınızı psıkolojık baskı altında bırakmayın , bız hep eslerımıze yuklenıyoruz bır nevı adamlarında yapacakları bırsey yok aslında bızım elımızden bırsey gelmıyorsa aynısı onlar ıcınde gecerlıdır soyledıgı sert sozler kendını caresız oldugunu anlatır benım esımde herseyden huy kapar mesela acıktım desem hamılesın cabuk test yap deresınızıde kendınızıde uzmeyın bu kadar erkekler ıste ınce dusunemıyor ama emınım oda sızın kadar caresız ve uzgundur RABBİM melegınızı bır an once gondersın inşallah
öncelikle inşallah en kısa sürede hamile haberini alırsın ,
biz 8 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz , üstelik bir aşılama bir tüp bebek denememiz var,
forumdaysan zaten çok fazla görüyorsundur yıllarca çocuğu olmayan bizleri,
allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ,
kendini bu kadar yıpratman doğru değil ,
zaten stres faktörü çok ama çok önemli çocuk olayında,
bence adet tarihini unut takip etme yani , bekleme oldum olacağım diye ,
kendine oyalanacak bir hobi edin ,
yine olmadı uzman desteği al , bu davranışlarınla hem kendine hemde evliliğine zarar verirsin,
allahım yüzünüzü güldürsün inşallah
imzan gerçekten seni anlatıyor ben seni engelledim hala nasıl yazabiliyrsun benm konularıma anlam veremiyorm kötü şeyler yazmak istemiyorm banlanmamak için zaten bu durumda sennlede uğraşamam
evet hoşuma gitmiyor malesefTeşekkür ederim :)
Ben konu ya da sahip ayırt etmeden yorum yapıyorum, sanırım hoşuma gitmiyor yorumlarım.
Ben de zamanında aynı eşekten düştüm, cok da üzücü bir durum anlıyorum ama kendimi hic bu kadar yerden yere atmadım.
Sizin bu kafa yapısıyla cocuk sahibi olmamanız lazım zaten. Bunun lohusa sendromu var 2 yas sendromu var var oğlu var
evet hoşuma gitmiyor malesef
herkesin yapısı bir değil yaşadığı şeyler birikimleri vs bir değil sen güçlü bir karakter olabilirsin ama ben zayıfım olumsuzluklar karşısında pamuk şeker gibi eriyorm evladım olursa ki inş olacak çok iyide bir anne olurum bundanda eminm
Ben güçlü bir karakter falan değilim sadece bilinçliyim. Eğer sağlıklı bir anne olmak istiyorsanız önce zihninizi boşaltmanız lazım, bu hamile kalmaya da yardımcı bir durum.
Biz size sadece sakin olun diyoruz ama siz hakaret etmeyi daha uygun buluyorsunuz, yapacak bişi yok.
sakin ol dmek iğneleyici yorum yapmakmı oluyr birgün kadınlar kulubüne girmekten vazgeçersem sırf sizin yüzünzden ben eski üyeyim daha önceki üyeliğim iptal etmiştm ozamnki konularımdada beni sinirediyordunz
Kendini psikolojikman bu kadar zora soktuğunda da hamile kalman zorlaşır diye biliyorum :26:
İşte ben de böyle biliyorum. O yüzden bence profesyonel yardım alsanız cidden iyi olur. "Kafa doktoru" denmesine kırıldınız belki ama sizin için cidden faydalı olacaktır.
Yazdıklarınızı,yaşadıklarınızı okurken bir an kendim yazmış gibi hissettim,yaşadıklarım geldi gözümün önüne.bende ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum. Burada komşum arkadaşım vs yok sadece kayınvalidemlerle zaman geçirebiliyorum. 3.5 aylık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoruz. Eşim akşama kadar işte,ben evde sürekli kendimle başbaşa kalıp bunalımlara giriyorum. Netten sürekli araştırmalar yapıyor,eşim gelince her gördüğüm bebek resminde inş bizim bebeğimizde böyle olur,şöyle yaparsak şöyle olur vs gibi şeylerle başını şişiriyorum sürekli. Yerli yersiz ağlamalar,alınganlıklar...Sizi çok iyi anlıyorum insanın elinde değil bunuda biliyorum .inş Allah isteyen herkese versin diyorum gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Hele de benim gibi daha evlenmeden önce bile ''bir an önce evlensem benimde bebeğim olsa ,bende anne olsam diye hayal Kuran bir bayansanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?