çok üzgünüm desteğinize ihtiyacım var kardeşlerim

herkesin bir karakteri var herkes güçlü olamıyr malesef bu duruma ben isteyerk gelmiyorm heray aynı şeyleride yaşamıyrm tedavi sürecim başladıktan sonra çok beklenti içine girdim allhım çocuğu olmayan herkese evlat versin yardım etsin herkes duygularını birşekilde açığa vuruyor kimi içinde yaşayarak kimisi benm gibi ağlayıp sızlanarak olumsuz yorum yapan arkadaşlara hiç bir şey demiyorm herkesn kendi fikri saygı duyarım ama beni anlamayıp ahgam kesenlere bir çift sözüm var eşekten düşenn halinden eşekten düşen anlar

Yazdıklarınızı okurken ruhum daraldı, hamile kalmadan önce bir kafa doktoruna görünmenizde fayda var.

imzan gerçekten seni anlatıyor ben seni engelledim hala nasıl yazabiliyrsun benm konularıma anlam veremiyorm kötü şeyler yazmak istemiyorm banlanmamak için zaten bu durumda sennlede uğraşamam mune hanımdan rica edeceğim benm konularıma sen mümkünse yorum yapama ayrıca sen hangi kafa doktoruna gidiyorsun adını ver bende ona gideyim hoş sana faydası olmamış ama

Son düzenleme:

allh razı olsun canım teşkkrederm inşllh hepimiz evladlarımıza kavuşuruz birgün

amin canım allh razı olsun inş enkısa zamnda sende bende tüm isteyen herkes evlat sahibi olur inşallah

imzan gerçekten seni anlatıyor ben seni engelledim hala nasıl yazabiliyrsun benm konularıma anlam veremiyorm kötü şeyler yazmak istemiyorm banlanmamak için zaten bu durumda sennlede uğraşamam

Teşekkür ederim :)

Ben konu ya da sahip ayırt etmeden yorum yapıyorum, sanırım hoşuma gitmiyor yorumlarım.

Ben de zamanında aynı eşekten düştüm, cok da üzücü bir durum anlıyorum ama kendimi hic bu kadar yerden yere atmadım.

Sizin bu kafa yapısıyla cocuk sahibi olmamanız lazım zaten. Bunun lohusa sendromu var 2 yas sendromu var var oğlu var

Kafa doktorumun adresini vermek de cok isterim, her normal insanın gitmesi lazım zaten. Faydası olup olmayacağını test edecek yetkinliğe sahip değilsiniz, olsaydınız seve seve beyin fırtınası yapardım.

Son düzenleme:
evet hoşuma gitmiyor malesef
herkesin yapısı bir değil yaşadığı şeyler birikimleri vs bir değil sen güçlü bir karakter olabilirsin ama ben zayıfım olumsuzluklar karşısında pamuk şeker gibi eriyorm evladım olursa ki inş olacak çok iyide bir anne olurum bundanda eminm

Ben güçlü bir karakter falan değilim sadece bilinçliyim. Eğer sağlıklı bir anne olmak istiyorsanız önce zihninizi boşaltmanız lazım, bu hamile kalmaya da yardımcı bir durum.

Biz size sadece sakin olun diyoruz ama siz hakaret etmeyi daha uygun buluyorsunuz, yapacak bişi yok.

kasık bel ağrım da artış oldu sanırım adet olacağım arkadaşlar

sakin ol dmek iğneleyici yorum yapmakmı oluyr birgün kadınlar kulubüne girmekten vazgeçersem sırf sizin yüzünzden ben eski üyeyim daha önceki üyeliğim iptal etmiştm ozamnki konularımdada beni sinirediyordunz

Son düzenleme:

Ben kimseye iğneleyici yorum yapmıyorum. Ters düşmüş olabiliriz ama iğnelemem, direk söylerim.

Hımm hatırlayamadım gerçekten ama benim yüzümden gitmenizi istemem. Ben de sizi engelleyeyim de yazmayalım karşılıklı.

Canım bu konuda derin bilgiye sahip değilim ama sanırım ruhsal olarak da rahat olmak gerekiyor gebelik için. Herkes bir doktora gidebilir derdini anlatmak için. Ben gittim. İlaç da kullandım. Psikologa ya da psikiyatra gittin diye delisin anlamına gelmiyor ki?
Eminim sen de farkındasındır içinde bulunduğun ruh hali "normal" değil. Kendini düşünmüyorsan eşini düşün. Sen de farkındasın adam da yıpranıyor. Hem daha rahat olmak adına hem de bu güzel olaya güzelliklerle başlamak adına bence de bir doktora gitmelisin. Tabi bütçen elveriyorsa.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Kendini psikolojikman bu kadar zora soktuğunda da hamile kalman zorlaşır diye biliyorum :26:

Kendini psikolojikman bu kadar zora soktuğunda da hamile kalman zorlaşır diye biliyorum :26:

İşte ben de böyle biliyorum. O yüzden bence profesyonel yardım alsanız cidden iyi olur. "Kafa doktoru" denmesine kırıldınız belki ama sizin için cidden faydalı olacaktır.

her kadın anne olmayı ister ümitle bekler fakat siz kendinizi bu kadar yıpratırsanız bu süreç çok sancılı ve çok üzücü geçer... her ne kadar kafaya takarsanız o kadar uzaklaşırsınız gebe kalmaktan...
ben 8 yıl bekledim kuzularımı ve işin garip tarafı hiç bir sorun yok deniliyordu Allahıma çok şükür ki ikizlerimi aldım kucağıma..
size tavsiyem klomenle falan uğraşmayın ilk iş rahim filmi çektirin, zaten pkolu olduğunuz için klomen çok etkili olmayacaktır.
bir an evvel tedaviye başlayın derim. bu arada siz ne kadar üzülüyorsanız inanın eşiniz sizden kat be kat daha çok üzülüyordur ve size belli etmiyordur. onuda anlamaya çalışın.
umarım en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz..

Hamile kalmayınca psikolojin bozulur , psikolojin bozulunca hamile kalman zorlaşır. İkisi birbirini tetikleyen etkenlerdir. Kendine odaklan bir süre. Kişisel gelişim kitapları mı okursun, bir terapiste mi gidersin, yeni bir hobiye mi başlarsın sen karar ver ama kendi sağlığın için hamile kalma işini biraz rafa kaldır lütfen.

İşte ben de böyle biliyorum. O yüzden bence profesyonel yardım alsanız cidden iyi olur. "Kafa doktoru" denmesine kırıldınız belki ama sizin için cidden faydalı olacaktır.

Senin nezdinde kafa doktoru dediğim icin özür dilerim. Biraz ağır olmuş, piskolog demem lazımdı.

Kusura bakma tiwiti

Yazdıklarınızı,yaşadıklarınızı okurken bir an kendim yazmış gibi hissettim,yaşadıklarım geldi gözümün önüne.bende ailemden uzak bir şehirde yaşıyorum. Burada komşum arkadaşım vs yok sadece kayınvalidemlerle zaman geçirebiliyorum. 3.5 aylık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyoruz. Eşim akşama kadar işte,ben evde sürekli kendimle başbaşa kalıp bunalımlara giriyorum. Netten sürekli araştırmalar yapıyor,eşim gelince her gördüğüm bebek resminde inş bizim bebeğimizde böyle olur,şöyle yaparsak şöyle olur vs gibi şeylerle başını şişiriyorum sürekli. Yerli yersiz ağlamalar,alınganlıklar...Sizi çok iyi anlıyorum insanın elinde değil bunuda biliyorum .inş Allah isteyen herkese versin diyorum gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir süreç. Hele de benim gibi daha evlenmeden önce bile ''bir an önce evlensem benimde bebeğim olsa ,bende anne olsam diye hayal Kuran bir bayansanız

Son düzenleme:

beni anladığın için teşekkürederim ben evlenmeden önce daha çocuk sayılacak yaşlardayken bile mahallede nerde hangi evde bebk varsa gider severdim evlenmeden önce bütün mahallenin çocukları bana emanet edilirdi diyebilrim
eltim 20 yaşında ve 2 bebeği var birisi 2buçuk yaşında diğeri 1 yaşında 6 aylıkta hamile geçengün onlardaydım alışverişe gittik bebeğine ilk hediyesini ben aldım ona hediye seçerken bile içim kıpır kıpırdı kimbilir kendi bebeğim olsa nasıl olur 2 bebeğide bana çok düşkün kucağıma atlarlar gittiğimde onları bile bukadar çok severken kendi çocuğumu naparım bilmyrm inş sen benm kadar beklemzsin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…