Evet bebeğimi kaybedince yapılan tetkiklerle anlaşıldı pıhtılaşma.
Şimdi yeniden hamileyim her gün iğne vuruyorum kendime,zor ama annelik için her şeye değer.
Doğum yaptıktan sonra bırakıcam bir müddet ama sonraki aşamalar için konuşucam doktorumla.
İşte öyle de karakterler farklı farklı ne yapacaksın. Mesela benim mutlaka olmalıdır dediğim seyde sana itici gelebilir. Bu kadar takıp üzme kendini valla değmez
Anneniz doktor değil, bilgisi olmayan bir konuda durumun ciddiyetini algılaması imkansız ne yazık ki, siz söylediklerini duymazdan gelmeye çalışın. Benim annem de bu tarz tepkileri psikiyatrik hastalıklara karşı gösterir, şizofreni depresyon gibi ciddi hastalıkları olan insanlara şımarıklık yapıyorlar demişliği var, bir konu hakkında bilgisi olmayan ve öğrenme çabası göstermeyen insanların dediklerini çok ciddiye almayın, üzüldüğünüzle kalırsınız
Kan akışının doğal durumu dışındaki durumlar ciddi bir sorun. Aspirinin yan etkilerini bilse böyle konuşamaz. Kontrolsüz kullanmak çok tehlikeli ilaçları. İş görme kaybına, böbrek yetmezliğine kadar gider. Annen aspirini bilinçsiz kullanmıyordur umarım. Lütfen kullanma hatasına düşmeyin doktor kontrolsüz.