Çok üzgünüm... Hastalık hastasıymışım :-(

Anladim canım. Allah sağlıklı dogum nasip etsin inş

Annen konduramiyo olailir

Bu arada anneannem beynine pihti atmasi sebebi ile felc gecirdi rahmeti

Genetik oldugunu bilmiyodum.ben de bi baktirayim.hango doktorda ve hangi test ile ogrendiniz?

Annen konduramiyo olailir

Bu arada anneannem beynine pihti atmasi sebebi ile felc gecirdi rahmeti

Genetik oldugunu bilmiyodum.ben de bi baktirayim.hango doktorda ve hangi test ile ogrendiniz?
Tum pıhtılaşmalar genetik değil.
Allah rahmet eylesin.
Kalp-damar.

Hastalık anlatmayı sevmemeyi anlarim ama karşıdaki anlatiyorsa demek ki bir teselli bekliyor değil midir...
İşte öyle de karakterler farklı farklı ne yapacaksın. Mesela benim mutlaka olmalıdır dediğim seyde sana itici gelebilir. Bu kadar takıp üzme kendini valla değmez

Kimi insan hastaliklardan bahsetmeye bayılır. Sürekli şikayet eder.

Eger siz de oyle biriyseniz sıkılmış olabilir.

Ben de sıkılıŕım çünkü. Şuyum var buyum var doktor bunu dedi diye susmadan anlatanlardan

Anneniz doktor değil, bilgisi olmayan bir konuda durumun ciddiyetini algılaması imkansız ne yazık ki, siz söylediklerini duymazdan gelmeye çalışın. Benim annem de bu tarz tepkileri psikiyatrik hastalıklara karşı gösterir, şizofreni depresyon gibi ciddi hastalıkları olan insanlara şımarıklık yapıyorlar demişliği var, bir konu hakkında bilgisi olmayan ve öğrenme çabası göstermeyen insanların dediklerini çok ciddiye almayın, üzüldüğünüzle kalırsınız

Kan akışının doğal durumu dışındaki durumlar ciddi bir sorun. Aspirinin yan etkilerini bilse böyle konuşamaz. Kontrolsüz kullanmak çok tehlikeli ilaçları. İş görme kaybına, böbrek yetmezliğine kadar gider. Annen aspirini bilinçsiz kullanmıyordur umarım. Lütfen kullanma hatasına düşmeyin doktor kontrolsüz.

Malesef bazı insanlar hatta toplumun büyük bi kısmı herkesi aynı sanıyor.

Annemin kanaması aşırı çok olur ama ağrı 0 regliyken ağrıdan yatanlara numara yapıyolar benim niye olmuyo der.

Hiçbir ilacı tedavi edici olarak değilde oanlık olarak görür yani her ilaç birnevi ağrı kesici niteliğinde .

Direndim direndim mecbur başladım tiroid ilacına dr ölene kadar diyo annem unutkanlık başladı unutunca içse olur diyo

Oyüzden anlamayan insanlarla bu konuları konuşmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…