Çok üzgünüm kahverengi akıntım var

ya seda çok merak ettim seni arkadaşım ya ben herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum inşallah da öledir canım benim

Kızlar merhaba

cok uzgunum senağlama ılk defa hamıle kaldım ama allahım nasıp kısmet etmedı demekkı boyle olacakmıs hayırlısı dıyorum

Lekelenmem oldugu gun dr gıttım benden tekrar test ısdedı ama gelısmesı gereken yerde degıldı degerım 12 gunum 59 du 14 gunumde 169 hersey superdı ancak bır hafta dınnendım hıc kalkmadan ama bu sabah degerım malesef 3.000 olması gerekırken haylen 235 dı henuz kanamam olmadı ama sanırım melegımbenı bırkacgun ıcınde terkecektır cok kotuyum allah hıc kımseye yasatmasın 6 sene ugrastık tam allahım nasıp ettı dedım ama yıne olmadı en azından bu sefer hamıle kalabılmıstım bu benım tek tesellım hepınıze tesekkur ederım kızlar allahım ısteyen herkese nasıp etsın

canım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.evet şu günler bizler için çok kötü geçiyor ama geçiyorlar birşekikde işte.hamile kalabilmiş olmak elimizde tekrar olabileceği için kar kaldı işte. allah en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşallah

aglamak bagırmak hıcbırsey fayda etmıyor allahıma ısyan etmek ıstemıyorum ınsallah banada hayırlı evlat nasıp etsın allahım ne olur bende hamıle kalım dıye dua etmeyın kızlar allahım acısını gosterıceksen erkenden benden alıcaksan hıc verme yarabbım

çok geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş demek ki senağlama

çok geçmiş olsun canım allah inşallah hepimize zamanı geldiğinde bu annelik duygusunu tattırır canım

canım bende bebeğimi kaybettikten sonra hamilelik dileyenlere aynı şeyleri söylemiştim burdan.insan kaybedince anlıyor bazı şeyleri.allah hepimize sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

canim cok gecmis olsun.cok üzüldüm.allahim hayirlisini versin insallah.
elbet birgün hayirli saglikli bebeklerin olcak canim inaniyorum..
allah yardimcin olsun arkadasim.

canım arkadaşım Rabbim yeniden ve kısa zamanda gönlüne göre verecek inşallah canım. sen hamile kaldın ve kalabiliyorsun yeniden olacak bebişin üzülme olur mu Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallah. sen iyi ol sağlıklı ol yeter arkadaşım

merhebe seda aynı şeyi yaşadım seninle bulutların üstünden yere çakıldım ama inan bana daha güçlü kalktım yine yıkıldım ama yine kalktım ayağa.melekler nazlı biz onların anneleriyiz biz daha inatçı olmalıyız ve almalıyız yanımaza onları Allahın izniyle inşallah.üzüntünü doya doya yaşa ama ertesi sabah kalktığında herşeye sıfırdan başla inan bana işe yarayacak.sevgiyle kal

CNM BENIM YA INAN BANA COK UZULDUM AMA DEDIGIN GIBI RABBIM HAYIRLISINI VERSIN BU SENIN ICIN HAYIRSIZMIS DEMEKKI OLSUN RABBIMIN IZNIYLE YENIDEN HAMILE KALICAKSIN SAGLIKLI VE HAYIRLI BEBEKLERIN OUCAK SEN SABRET CANIM YETERKI ISYAN ETMe...... ALLAHA EMANET OL RABBIM HAYIRLI DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMINNN:Saruboceq:

ya üzülme belki bi mucize olur sedacım bilemeyizki canım benim meraktan çatladım burda kaç gündür ama belkide meleğim bi güç tutunmaya çalışıodur annesine nolur böle yapma allahım sana hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bağışlasın yavrunu

sedacığım bu durumda kelimeler insanın boğazında kalıveriyor Rabbim en kısa zamanda tekrar bebişini versin sana inşallah ama ben hep senin dediğin gibi diyorum bebiş ver değil hayırlısıysa hakkımda bebişimi ver Rabbim diyordum Allah yardımcın olsun canım Allah yüreğine ferahlığını ve sabrını versin

sedacım çok şükür senin sağlığın yerinde.şu an ne söylesem boş.nedesem çare olmaz.bende 5 haftalıkken meleğimi kaybettim.o anı o duyguyu o terkedilişi hiç bir acı tarif edemez.hiç bir yanlızlık bu yanlızlığa benzemez çok iyi biliyorum.ama naptım cnm dinlendim bir kaç ay sonra tekrar ayağa kalktım olucak dedim bu sefer olucak dedim.ilk tüp bebek denememe başladım.ocak ayında.tedavide başka sorunlarla karşılaştım şimdi nisanı bekliyorum transfer için allahın izniyle başka bişey çıkmazsa.acınıda doya doya yaşa.ama tekrar toparlan ve peşini bırakma annelik arzusunun.çok şükür gebe kalabiliyorsun.bir çok arkadaşımız o mucizeye bile kavuşamadı.halimize çok şükür yinede.durmak yok çalışmaya devam öptüm cnm.bol bol dua edelim cnm

Allah sabır versin canım....
Lütfen kendini bırakma olur mu? Her şer de bir hayır vardır derler. Belki böyle devam etse sağlıksız belkide sakat olacaktı. Bunu hiçbirimiz istemeyiz. Kurban olduğum Allahın taktiridir.
Şunu unutma bak hamile kalabiliyorsun buda çok önemli, belkide bunun ardından kendiliğinden hamile kalırsında bizde burada haberlerini alıp havalara uçarız.
Dualarım seninle canım

sedacım inan çok üzüldüm....ama lütfen mücadeleyi bırakma......bol bol dua et...herşeyin hayırlısını dile.........yukarlarda bir yerlerde bebişlerin sana gelmek için bekliyor merak etme......sadece zamanını bekliyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…