Kızlar merhaba
cok uzgunum senağlama ılk defa hamıle kaldım ama allahım nasıp kısmet etmedı demekkı boyle olacakmıs hayırlısı dıyorum
Lekelenmem oldugu gun dr gıttım benden tekrar test ısdedı ama gelısmesı gereken yerde degıldı degerım 12 gunum 59 du 14 gunumde 169 hersey superdı ancak bır hafta dınnendım hıc kalkmadan ama bu sabah degerım malesef 3.000 olması gerekırken haylen 235 dı henuz kanamam olmadı ama sanırım melegımbenı bırkacgun ıcınde terkecektır cok kotuyum allah hıc kımseye yasatmasın 6 sene ugrastık tam allahım nasıp ettı dedım ama yıne olmadı en azından bu sefer hamıle kalabılmıstım bu benım tek tesellım hepınıze tesekkur ederım kızlar allahım ısteyen herkese nasıp etsın
elim tuşlara varmıyor ne desem boş................
Allahın takdiridir o kulu için her şeyin en iyisini bilir ..................
Tanıdığım bir arkadaş demiştiki
'' sen allahtan hayırlısını istiyorsun da o yüzden vakti zamanı gelmedi anne olmanın''
'' ama allahım hayırlı hayırsız verde ne veririsen ver dersen istediğin hemen olur ''o yüzden
seda canım hepimizin hakkında hayırlısı allahım hayırlı evlatlar versin inşallah
''allaha kul habibine ümmet vatanına bayrağına milletine sahip çıkacak anne babasına hayırlı eli ayağı sağlam aklı selim evlatlar nasip eyle allahım dileyen tüm kullarına sedaya ve bana senden başka isteyecek kapımız yok sen ellerimizi boş çevirme ''
seda hep dualarımdasın canım inşallah bak ne güzel daha 15 tane var diyorsun dondurulmuş inşallah meleklerin onların içinde sana kavuşacakları günü bekliyorlar isyan etme sabır iste allahtan canım benim
seracığım çok sağol bizde anne olacağız bunu bılıyorum canım aslında hamıle kalabildiğim için çok sevındım ve bu benım tesellım o yuzden ara vermeden tekrarlıcam doktorum oyle ıstedı belkıde 6. Denememde yavrularıma kavusurum 5. Denememde yaklaşdım herşeyın hayırlısı senınde haberlerını beklıyorum canım fazla ara verme ne olur o zaman şans yukselırmış vicut hormon salgıladığı için
öptüm canımmm
kızlar tesellıler için teşekkürler dr um rahım anelığı kabullendı pes etmeden ara vermeden denıcez dedı regli olduğumda arıcam sanırım 1 ay sonra tekrar tansfer yapıcak kenarda 15 embryom var tek tesellım kenarda embryom olması ve 5. tüp bebeğimde amıle kalmış olmam demekkı tekrar hemıle kalabılırım
kızlar bugun yıne test yaptırdım üzgünüm bebeğim yavaş yavaş terk edıyor benı
12.gün değerım 59
14.gün değerım 169
25.gün değerım 235 düştü birden
27.gün bugün 187 olmuş
terkettı benı olsun kardeşlerını göndermeye gitmiştır belkı senağlama
Canım benim insan ne diyeceğini bilemiyor başın sağolsun Rabbim sabır versin. her işte bi hayır vardır canım biliyorsun. dediğim gibi sen hamile kaldın ve artık biliyorsun ki hamile kalabiliyorsun inşallah en kısa zamanda yeniden tadacaksın Annelik duygusunu arkadaşım Rabbim yardımcın olsun dualarım seninle canım
kızlar bugun yıne test yaptırdım üzgünüm bebeğim yavaş yavaş terk edıyor benı
12.gün değerım 59
14.gün değerım 169
25.gün değerım 235 düştü birden
27.gün bugün 187 olmuş
terkettı benı olsun kardeşlerını göndermeye gitmiştır belkı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?