Çok üzgünüm kızlar yardım

Kvurma zaten normlde pismis bisy oluyor benm bildigim. Bosuna aglayip uzme kendini belki boyle daha cok zarar veriyosundur bebise. Ben sucuk yiyodm canim istedkce ama artik rahatsz ediyor diye kestim. Cogu seyi azaltmak zornda kaldim

Hamileliğimin başından beri malesef sürekli bişey olucak korkusu içindeyim. Ama şu son 1 aydır daha da arttı paranoyalarım. Sanki her yediğim zehirlicekmiş bebeğime zarar vericekmiş gibi hissediyorum psikolojim bozuldu. Geceleri uykum kaçıyor, sürekli kafama takıyorum bişeyleri. Evde bile bi yemek yapsam birsürü şey kuruyorum kafamda. Ne yapıcam bilmiyorum kafayı yemek üzereyim. Bi de ishal olmuşum karnım da ağrıyor iyice korktum şuanda. Artık eşime de söyleyemiyorum kızıyor her seferinde bişey buluyorsun diyor Allah korusun bebeklerimizi

Kavurma pişmiş ve dondurulmuş gıda çiğ değil yani dert edecek konumu arıyorsun rahatına bak. Güsekmi ağlasakmı alemsin

Kavurma pişmiş ve dondurulmuş gıda çiğ değil yani dert edecek konumu arıyorsun rahatına bak. Güsekmi ağlasakmı alemsin
Pişmiş dondurulmuş ama internette kavurma için de şarkuteri ürünü yazıyor. Zaten hamilelikte dondurulmuş ürünler de yasak değil mi ? Bi de şarkuteri ürünleriyle yan yana satılan bişey sonuçta bulaşma olmaz mı. Niye durduk yere kafamı takiyim ki korkmasam. İshal oldum ve karnım ağrıyor o yüzden zaten bişey olduğunu düşünüyorum

Dediginiz gibi onceden pismis oldugu icin ben bir sorun olacagini sanmam.

Umarım öyledir. Pazartesi doktoruma soracağım
Ah ah siz de bendensiniz iki hafta once yedigim pismemis dolmanin ici uc gundur kafami kurcaliyor dun gece hic uyumadim ben de yarin doktoruma gidicem daha yeni gitmistim ustelik ama napiyim icimi rahatlatmam lazim test yaptiricam doktorumla konusup.siz naptiniz umarim bir sorun yoktur

Kıymalı iç miydi ? Tamamen mi çiğdi yoksa az pişmiş miydi ?

birsey olmaz merak etmeyin nette cok okudum cig kofte yiyenler bile varmis hamileligi boyunca sahte olani degil yani cig etle yapilani doktorlar dikkat edin diyor devamli yemek katki maddesi oldugundan zararli ben cok fazla sosis yerdim mesela toksoplazma bulasir derler bir baktik testlere bagisikligim bile yok demekki cabuk etkileyen seyler degil bu tarz seyler

Ben bu ara listeria bakterisinden çok korkmaya başladım. Toksoplazmadan daha kötüymüş. Ve yediğimiz herşeyde olabilirmiş. Ve işin kötüsü toksoplazmanın bebeğe geçmeme ihtimali var ama listeria kesin geçiyormuş ve sonucu baya kötü şeyler yazıyor bebeğe en kötü zararı veriyormuş. Aklım çıkıyor o bakteriyi kapıcam diye. Daha da kötüsü hiç belirti vermiyormuş, bebek anne karnında ölünce anlaşılıyormuş ( ne zormuş hamilelikte beslenme. Eskiden nasıl insanlar bunları bilmeden sağlıklı çocuk doğrabiligorlarmış. Gerçi eskiden herşey doğal ve temizmiş , kimse dışarda bişey yemezmiş. Şimdi ben ne kadar dikkat etsem de dışarıda bişeyler yemek zorunda kalıyorum bebek alışverişine falan çıkıyoruz açıklıktan başım dönüyor mecbur yiyorum. Bazen de evde yapamıcak kadar yorgun oluyorum. Allah hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Y

Kıymalı iç miydi ? Tamamen mi çiğdi yoksa az pişmiş miydi ?
Pişmemisti malesef tabi icinin malzemesi da olunca kiyma orani azaliyor ama iste sonucta cig.cok arastirdim dondurucuda iki gun beklemis olan et de risk yok yazmislar benimki de dondurucu da beklemisti.ama yine de icim rahat deil yarin sabah doktoruma gidicem ilk is

Ben bundan bişey olacağını sanmam. Bi kere zaten kıyma çok küçük parçalı bişey en kolay pişen şey. Yani pirinç pişmese bile kıyma pişmiştir.

Ben bundan bişey olacağını sanmam. Bi kere zaten kıyma çok küçük parçalı bişey en kolay pişen şey. Yani pirinç pişmese bile kıyma pişmiştir.
Yaparken yedim malesef az pismis falan olsa takmicam hic ama hic pismemisti insallah bir sey olmaz.siz naptiniz gittiniz mi doktora

Yaparken yedim malesef az pismis falan olsa takmicam hic ama hic pismemisti insallah bir sey olmaz.siz naptiniz gittiniz mi doktora
Gittim canım ama benim doktorum böyle küçük ihtimaller için test yapmaya bile gerek yok dedi. Ama benim içim hala rahat değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…