- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi Zencefill90
-
Benimki de mi oyle der acaba cok taktim kafama uyuyamiyorum kac gundurGittim canım ama benim doktorum böyle küçük ihtimaller için test yapmaya bile gerek yok dedi. Ama benim içim hala rahat değil tabi
Sor bi doktoruna bakalım. Ama ben de bikaç kez az pişmiş bişeyler yedim tokso testi yapıldı biley çıkmadıBenimki de mi oyle der acaba cok taktim kafama uyuyamiyorum kac gundur
Benim doktorum ısınsa bile yeter diyor. Aslında doktorlar öyle çok da panik yapmıyor böyle durumlarda ama biz yapıyoruz malesefKızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca benm de kafama takıldı bugün dürüm yedim ve içindeki et fazla pişmemişti inşallah birşey olmaz
Haklısın cnm zor kavuştuk zatn o yüzden tedirginim sende üzme kendini bence hiç bisey olmazBenim doktorum ısınsa bile yeter diyor. Aslında doktorlar öyle çok da panik yapmıyor böyle durumlarda ama biz yapıyoruz malesef
Aynen canım ben de olmayacak diye düşünürken oldu o yüzden her ihtimali düşünüp korkuyorum malesef. Ama bi yandan da sürekli stres yaşamak bebeği üzmek de kötü işteHaklısın cnm zor kavuştuk zatn o yüzden tedirginim sende üzme kendini bence hiç bisey olmaz
Ben gecen ay yaptirmistim cikmamisti bir sey ama bagisikligim var mi bilmiyorum yarin onu ogrenicem icim rahat etsin.bagisiklik olunca cig yesek bile bir sey olmuyormus.benim daha onceki testimde o an ki duruma bakilmis bir sey cikmamis bu sefer bagisikligima baktircam doktor onaylarsaSor bi doktoruna bakalım. Ama ben de bikaç kez az pişmiş bişeyler yedim tokso testi yapıldı biley çıkmadı
Benmde iknci tüp bebekle oldu cnm benm bide lekenmem fln oldu çok takmamaya calisyorm ama olmuyorAynen canım ben de olmayacak diye düşünürken oldu o yüzden her ihtimali düşünüp korkuyorum malesef. Ama bi yandan da sürekli stres yaşamak bebeği üzmek de kötü işte
Benim de 13. Haftamda kanamam oldu ama doktor bişey olmaz dedi. Sonra bi daha olmadıBenmde iknci tüp bebekle oldu cnm benm bide lekenmem fln oldu çok takmamaya calisyorm ama olmuyor
Inşallah benmde bidaha olmaz benm kese etrafında kanama alanı var cnm perşembe randevum var inşallah gecmistirBenim de 13. Haftamda kanamam oldu ama doktor bişey olmaz dedi. Sonra bi daha olmadı
İnşallah geçmiştir canım. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Ama sıkma canını 9 ay boyunca kanama geçirip sağlıkla doğuranlar varInşallah benmde bidaha olmaz benm kese etrafında kanama alanı var cnm perşembe randevum var inşallah gecmistir
Amin cnm inşallah sağlıkla kucağımiza alırız senin az kalmış ne güzel normlmi yapcaksn sezeryanmiİnşallah geçmiştir canım. Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım. Ama sıkma canını 9 ay boyunca kanama geçirip sağlıkla doğuranlar var
Bilmiyorum ki canım şimdiden net bişey yok. Sağlıkla gelsin de önemli değil nasıl olacağıAmin cnm inşallah sağlıkla kucağımiza alırız senin az kalmış ne güzel normlmi yapcaksn sezeryanmi
Aynen cnm bende öyle düşünüyorumBilmiyorum ki canım şimdiden net bişey yok. Sağlıkla gelsin de önemli değil nasıl olacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?