Çok üzgünüm kızlar yardım

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca benm de kafama takıldı bugün dürüm yedim ve içindeki et fazla pişmemişti inşallah birşey olmaz

Kızlar sizin yazdıklarınızı okuyunca benm de kafama takıldı bugün dürüm yedim ve içindeki et fazla pişmemişti inşallah birşey olmaz
Benim doktorum ısınsa bile yeter diyor. Aslında doktorlar öyle çok da panik yapmıyor böyle durumlarda ama biz yapıyoruz malesef

Haklısın cnm zor kavuştuk zatn o yüzden tedirginim sende üzme kendini bence hiç bisey olmaz
Aynen canım ben de olmayacak diye düşünürken oldu o yüzden her ihtimali düşünüp korkuyorum malesef. Ama bi yandan da sürekli stres yaşamak bebeği üzmek de kötü işte

Sor bi doktoruna bakalım. Ama ben de bikaç kez az pişmiş bişeyler yedim tokso testi yapıldı biley çıkmadı
Ben gecen ay yaptirmistim cikmamisti bir sey ama bagisikligim var mi bilmiyorum yarin onu ogrenicem icim rahat etsin.bagisiklik olunca cig yesek bile bir sey olmuyormus.benim daha onceki testimde o an ki duruma bakilmis bir sey cikmamis bu sefer bagisikligima baktircam doktor onaylarsa

Aynen canım ben de olmayacak diye düşünürken oldu o yüzden her ihtimali düşünüp korkuyorum malesef. Ama bi yandan da sürekli stres yaşamak bebeği üzmek de kötü işte
Benmde iknci tüp bebekle oldu cnm benm bide lekenmem fln oldu çok takmamaya calisyorm ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…