Çok üzgünüm sanki ben yaşadım

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
9.185
48.920
548
Dün öğrendim öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Bi tane ablam var 20 yıldır evli. Kocası aldatıyormuş tam 1 senedir. Ablamın 3 çocuğu var biri üniversiteye hazırlanıyor biri hasta yeni bir tedaviye başlandı biri de çok küçük. Ablam şuan evi ayırmış kocası sadece hafta sonu geliyor o da çocuklar için. Çocuklar babalarına çok düşkün hele küçük kızını ilk günler uyutamamış ablam. babamı istiyorum diye ağlıyırmuş. Şuan bu durumda resmi olarak boşanma sürecine giremem diyor çünkü çocuklarını düşünmek zorunda.
Dışarda herkesin saygı duyduğu iyi bir işi olan abdedtstli namazlı efendi biri bu adam. Kadınla birbirlerine sürekli çıplak fotolar atmışlar iğrenç yazışmaları var ve yazışmalardan anlaşıldığı kadarıyla fiziki olarak da birliktelik yaşamışlar. Kafam allak bullak oldu iğrendim. Üstelik ablam çok bakımlı yaşını hiç göstermeyen güzel bir kadın. Çoğu insan kocasını babası sanıyor o derece. Bunları yazdım çünkü çok üzgünüm resmen içime taş oturdu.

Dışarda herkesin saygı duyduğu iyi bir işi olan abdedtstli namazlı efendi biri bu adam. Kadınla birbirlerine sürekli çıplak fotolar atmışlar iğrenç yazışmaları var ve yazışmalardan anlaşıldığı kadarıyla fiziki olarak da birliktelik yaşamışlar.
Çok şey derim ama demiycem bu hayvana Allah ablanın yardımcısı olsun

Malesef bu isler guzellikte bitmiyor sanirim esin isterse dunya guzeli olsun adam adam değilse kasi gözü oynuyor sonuclarida bu sekilde oluyor uzgunum. Kimsenin basina gelmemesi dilegiyle...

Abdestli namazlı olması mükemmel olduğu anlamına gelmiyor boyu devrilesicenin.
madem elinde deliller,yazışmalar,görüntüler var.donu hariç,her şeyini alsın.
Her şeyini alabilmesi için boşanma davası açması lazım ama ablam çocukları bu durumdayken o yıpratıcı sürece girmek istemiyor. Ablam bu olayı 2 ay önce öğrenmiş o günden beri ne yemek yapmış ne aynı odada kalmış ne çamaşırını yıkamış. Şuan evini de ayırdı. Çocuklara da iş için böyle olduğunu söylediler

İstisnalar mutlaka vardır ama nerde dinden imandan abdesten namazdan bahseden birileri varsa en ahlaksızı en namussuzu onlardan çıkıyor .Son 20 yılda müslüman gibi görünüp müslümanlıkla alakası olmayanlardan utanır hale geldik. Evde hasta çocuğu varken millete çıplak resim gönderen dindar eniştenizin allah belasını versin.

Alabildigi kadar mal alsin. Gurur yapip otekilerin ekmegine bal surmesin. Yakaladigi resimleri saklasin mutlaka. Zaman gelir cocuklar bile, bixi babasiz biraktin diyebilir. Kanit olsun.
Kocasının ailesi zengin ablam kendine bi ev aldırdı. Önce yanaşmayıp ablamı püskürtmeye çalışmışlar. Ablam da fotoları yaymakla tehdit etmiş. Onlar da mecbur kaldı. Kocasının maaş kartı da ablamda.

Dün öğrendim öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Bi tane ablam var 20 yıldır evli. Kocası aldatıyormuş tam 1 senedir. Ablamın 3 çocuğu var biri üniversiteye hazırlanıyor biri hasta yeni bir tedaviye başlandı biri de çok küçük. Ablam şuan evi ayırmış kocası sadece hafta sonu geliyor o da çocuklar için. Çocuklar babalarına çok düşkün hele küçük kızını ilk günler uyutamamış ablam. babamı istiyorum diye ağlıyırmuş. Şuan bu durumda resmi olarak boşanma sürecine giremem diyor çünkü çocuklarını düşünmek zorunda.
Dışarda herkesin saygı duyduğu iyi bir işi olan abdedtstli namazlı efendi biri bu adam. Kadınla birbirlerine sürekli çıplak fotolar atmışlar iğrenç yazışmaları var ve yazışmalardan anlaşıldığı kadarıyla fiziki olarak da birliktelik yaşamışlar. Kafam allak bullak oldu iğrendim. Üstelik ablam çok bakımlı yaşını hiç göstermeyen güzel bir kadın. Çoğu insan kocasını babası sanıyor o derece. Bunları yazdım çünkü çok üzgünüm resmen içime taş oturdu.
Benim görümcemide herkes çok beğenir çok güzeldir fakat her şey güzellikle olmuyor kocası onuda aldattı hatta kadını evine getirmiş

Artık iyi bir eş, iyi bir anne, güzel olması falan da yetmiyor erkekler için. Başka hevesler peşindeler. Ama tek suçlu erkekler de değil, evli adamları ayartan kadınları ne yapmalı peki. Bazı kadınlar adamın parası olduğunu görünce bırakmıyorlar evli erkeklerin peşlerini. Bu insanlık nereye gidiyor merak ediyorum bazen

İstisnalar mutlaka vardır ama nerde dinden imandan abdesten namazdan bahseden birileri varsa en ahlaksızı en namussuzu onlardan çıkıyor .Son 20 yılda müslüman gibi görünüp müslümanlıkla alakası olmayanlardan utanır hale geldik. Evde hasta çocuğu varken millete çıplak resim gönderen dindar eniştenizin allah belasını versin.
Böyle saçma genellemeler yapmayın.

Normal de birisi eşini aldatsa, namazda kılmazdı zaten diye kimse belirtmiyor. Ama tesettürlü, ya da namazlı biri yalnış yapsa ne alaka ise illa bunu da konunun bir yerine iliştiriyor insanlar. O yüzden sizde böyle bir algı oluşuyor.

Eve

Normal de birisi eşini aldatsa, namazda kılmazdı zaten kimse belirtmiyor. Ama tesettürlü, ya da namazlı biri yalnış yapsa ne alaka ise illa bunu da konunun bir yerine iliştiriyor insanlar. O yüzden sizde böyle bir algı oluşuyor.
Evet haklısınız ben de dindar bir insanım ve bu genellemeler beni çok üzüyor.

Evi ayırdıktan sonra boşanmamanın ne mantığı var ki?

Çocuklar ilişkinin resmi durumu için mi stres yapacak? Abla eninde sonunda bana dönecek diye düşünüyor galiba.
Küçük bir yerde yaşıyoruz ve bu adam illaki o eve girip çıkacak çünkü çocuklar babalarına çok düşkün. Boşanmanın resmi süreci hayli yıpratıcı. Şuan zaten durumu kimse bilmiyor. Herkese makul bi sebep söylendi ki düne kadar ben de inandım çünkü beklemiyordum. Bana döner diye beklemesine gerek yok zaten kocası şimdiden pişman hiç almadığı kadar hediye falan almaya çalışıyor arkasında önünde dolaşıp yüzüne gülüyor ablamın.

Normal de birisi eşini aldatsa, namazda kılmazdı zaten diye kimse belirtmiyor. Ama tesettürlü, ya da namazlı biri yalnış yapsa ne alaka ise illa bunu da konunun bir yerine iliştiriyor insanlar. O yüzden sizde böyle bir algı oluşuyor.
Evet ben de buna sinir oluyorum. Namaz kilmasi onu melek yapmaz ve nerde namaz kilan dindarim diyen varsa onda bi halt var demek de olmaz. Sanki her pisligi namaz kilanlar yapıyor. Konu sahibinin bunu belirtmesi de yanlış. Tipki kapali bi arkadaşım var erkek arkadasiyla bitrlikte olmus der gibi. Sanki sadece aciklar yapiyor bunu :)) neyse konuya gelince Bir insan ya iyidir ya da kotu. Ablanizin Allah yardımcısi olsun.

Back
X