- 3 Eylül 2018
- 9.185
- 48.921
- 548
Dün öğrendim öğrendiğimden beri çok üzgünüm. Bi tane ablam var 20 yıldır evli. Kocası aldatıyormuş tam 1 senedir. Ablamın 3 çocuğu var biri üniversiteye hazırlanıyor biri hasta yeni bir tedaviye başlandı biri de çok küçük. Ablam şuan evi ayırmış kocası sadece hafta sonu geliyor o da çocuklar için. Çocuklar babalarına çok düşkün hele küçük kızını ilk günler uyutamamış ablam. babamı istiyorum diye ağlıyırmuş. Şuan bu durumda resmi olarak boşanma sürecine giremem diyor çünkü çocuklarını düşünmek zorunda.
Dışarda herkesin saygı duyduğu iyi bir işi olan abdedtstli namazlı efendi biri bu adam. Kadınla birbirlerine sürekli çıplak fotolar atmışlar iğrenç yazışmaları var ve yazışmalardan anlaşıldığı kadarıyla fiziki olarak da birliktelik yaşamışlar. Kafam allak bullak oldu iğrendim. Üstelik ablam çok bakımlı yaşını hiç göstermeyen güzel bir kadın. Çoğu insan kocasını babası sanıyor o derece. Bunları yazdım çünkü çok üzgünüm resmen içime taş oturdu.
Dışarda herkesin saygı duyduğu iyi bir işi olan abdedtstli namazlı efendi biri bu adam. Kadınla birbirlerine sürekli çıplak fotolar atmışlar iğrenç yazışmaları var ve yazışmalardan anlaşıldığı kadarıyla fiziki olarak da birliktelik yaşamışlar. Kafam allak bullak oldu iğrendim. Üstelik ablam çok bakımlı yaşını hiç göstermeyen güzel bir kadın. Çoğu insan kocasını babası sanıyor o derece. Bunları yazdım çünkü çok üzgünüm resmen içime taş oturdu.