Cok üzgünüm 😫 son pişmanlık fayda etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha buraya ne yazarsanız yazın o içerik buraya gelecek hahaha
Ay merak da ettim aslında

Valla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler

Valla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler

Serbest stil mi, teknik kullanmışlar mı? 🙈

Yani hepinize pes dedim 😳😳😳 ne merak varmış vallah bilsem silmezdim silmenin yasak olduğunu da bilmiyordum geri gelsin hepiniz okuyun bakalım 😅😅😅 kopyalama yapsam ben getirirdim yemin

Biraz ölçülü yazarsak yalnız ??

Ama canim ablacim sen bir de bu gelini cok dovesim geldi yazmamis miydin? bence orjinal konuyu geri getir, millet karar versin. Bu benim sahsi kanaatim tabi ki dogru olmayabilir diger insanlarin da fikrini sor en iyisi

Ama canim ablacim sen bir de bu gelini cok dovesim geldi yazmamis miydin? bence orjinal konuyu geri getir, millet karar versin. Bu benim sahsi kanaatim tabi ki dogru olmayabilir diger insanlarin da fikrini sor en iyisi
Gelini değil koz kardeşini canım kopyalama yapmadım ki bu kadar aksiyona aç olan var bilsem silmezdim 😅😅😅 hayretle okuyorum yorumları ya 😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X