- 15 Nisan 2011
- 1.353
- 1.766
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallaha buraya ne yazarsanız yazın o içerik buraya gelecek hahaha... cok pişmanım ama fayda etmiyor olan olmuş biten bitmiş ..![]()
Vallaha buraya ne yazarsanız yazın o içerik buraya gelecek hahaha
Ay merak da ettim aslında
Sirf icerik silindi diye merakimdan konuyu takipledim![]()
Valla catlicam meraktan mune gelse de konuyu getirseTakipte kalin bu konu kacmaz
Kimse alıntı yapmamış hayretbiz okuyamadik
Valla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler
Serbest stil mi, teknik kullanmışlar mı?![]()
Biraz ölçülü yazarsak yalnız ??Anladigim kadariyla biz bunu dovelim diye birden ates baslarina vurmus Allah ne verdiyse girdiklerine gore serbest stil demek istiyorum
Biraz ölçülü yazarsak yalnız ??
Bence kendine pes demelisinYani hepinize pes dedimne merak varmış vallah bilsem silmezdim silmenin yasak olduğunu da bilmiyordum geri gelsin hepiniz okuyun bakalım
kopyalama yapsam ben getirirdim yemin
Gelini değil koz kardeşini canım kopyalama yapmadım ki bu kadar aksiyona aç olan var bilsem silmezdimAma canim ablacim sen bir de bu gelini cok dovesim geldi yazmamis miydin? bence orjinal konuyu geri getir, millet karar versin. Bu benim sahsi kanaatim tabi ki dogru olmayabilir diger insanlarin da fikrini sor en iyisi
İnsanlari uslup konusunda uyarirken bence sende biraz dikkat et olur mu?Gelini değil koz kardeşini canım kopyalama yapmadım ki bu kadar aksiyona aç olan var bilsem silmezdimhayretle okuyorum yorumları ya
![]()