Cok üzgünüm 😫 son pişmanlık fayda etmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekrar yazmaman için sebep mi var ?😒
Cok uzun du ya kısacası bugün bi Kızı dövdum bi anlık sinirle ablam da sandı kız bana karışmış ve olay uzadı .. öyle bişey işte cok pişmanım ama burda bazıları sert yorum yazınca konuyu kısalttım 🙁🙁

Cok uzun du ya kısacası bugün bi Kızı dövdum bi anlık sinirle ablam da sandı kız bana karışmış ve olay uzadı .. öyle bişey işte cok pişmanım ama burda bazıları sert yorum yazınca konuyu kısalttım 🙁🙁
Konuyu kısaltmamis baya küçücük bırakmışsınız. Çok ayıp ya biri bile alıntı yapmamis :KK12:neyse konu silmek yasaktı zaten Mune birazdan geri getirir.

Dayınız bu kızın ablasıyla evli. Dedeyi dövenler kız tarafından erkekler. Ama siz 1.50 boyundaki kızı iki kişi döverek içinizi soğuttunuz. Vicdanınıza ve pişmanlığınıza inanmıyorum ben.

O kızın da 1.50boyu var ama türlü türlü huyu varmıs.....yani kanserli yaşlı adama saldırmış. Şimdi onu da mazlum görmeyelim derim :olamaz:

Valla bayagi alengirli bir konu ama
Gelin kanser hastasi dedeyi dovmus
Karsilastiklari bir dugunde konu sahibesi (1.70m) ve ablasi (1.73m)nin fena halde gelini(1.50m) dovesi gelmis Allah ne verdiyse girip dovmusler
He boy uzunlukları bile belli hahahah
Ya allahım yarabbim bu hayatlar gerçek mi
Yoksa ben mi beyinsizim

kız dövecegıne kendi yanına al dedeyi

O kızın da 1.50boyu var ama türlü türlü huyu varmıs.....yani kanserli yaşlı adama saldırmış. Şimdi onu da mazlum görmeyelim derim :olamaz:
hayır hayır yaşlı adama saldıran kız değil, kızın akrabaları.bu dövdükleri kız sözde takmış konu sahibiyle kocişine, instagramdan takip isteği falan yolluyomuş.ama bu 1.50'lik kız dengesizmiş çünkü 4 kere nişan atmış :işsiz: :işsiz:

hayır hayır yaşlı adama saldıran kız değil, kızın akrabaları.bu dövdükleri kız sözde takmış konu sahibiyle kocişine, instagramdan takip isteği falan yolluyomuş.ama bu 1.50'lik kız dengesizmiş çünkü 4 kere nişan atmış :işsiz: :işsiz:
Sen okudun mu konuyu ?

Peki dayagi yiyen neden kiz olmus o zaman?? Kafamda deli sorular

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X