Eşimle 6 yıl birliktelik 9 ay evliliğimiz var. Bu sebepten çocuğu erken düşünmüştüm. Bir türlü ikna olmamıştı. Sonra kendi istemeye başladı.
Bankadaki parayı tatil ve ev ihtiyaçları için harcamıştık.
Yerine koymamız gerektiğini söyledim. Bebek olunca ne yapacağız dedim. "Eve kedi aldın ona harcama yaptik aklın neredeydi?" Dedi oysa kediyi ben degil o istemişti.
Ya içim kan ağlıyor. Yardım edin.
Esiniz sanki hala istemiyor gibi.Daha yeni evlisiniz caninizi skmayin.Ne kadar uzun zamandir birlikte olsanizda ayni evde yasamak farkli.
Ikiniz de hazir oldugunda hayirlisiyla olur insallah.
Bir kedinin masrafı ne kadar tutabilir yahu, saçmalamış eşiniz. Ya parayı yerine koymak işine gelmiyor ya da bebek istemiyor. Hatta ikisini aynı anda da düşünüyor olabilir ...
İçiniz neden kan ağlıyor? Belki de eşiniz daha hazır değil bebege. Üstelik yeni evlisiniz. Evliliğin tadını çıkarın biraz daha. Gören de çocuğunuz olmuyor sanacak.
Eşimle 6 yıl birliktelik 9 ay evliliğimiz var. Bu sebepten çocuğu erken düşünmüştüm. Bir türlü ikna olmamıştı. Sonra kendi istemeye başladı.
Bankadaki parayı tatil ve ev ihtiyaçları için harcamıştık.
Yerine koymamız gerektiğini söyledim. Bebek olunca ne yapacağız dedim. "Eve kedi aldın ona harcama yaptik aklın neredeydi?" Dedi oysa kediyi ben degil o istemişti.
Ya içim kan ağlıyor. Yardım edin.
Kedi de sorun yok arkadaşlar. 3 yıldır köpegim var zaten. Tamamen yanlış anlaşılma. Ben her pazar orman beslemesine giden biriyim.
Sorun bahanesiydi.
Kedinin son durumu bu.
Onlar benim canlarım günahıma girmeyin boşuna.