Çok üzgünüm ..

sevgidenbihaber

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
138
67
28
Yaklaşık 3 aydır görüştüğüm bir bey vardı ismi koyulmamış bişey yaşıyoduk evlilik planları bile yapmıştık ama herşey güzeldi en son dün yüzyüze görüştük -daha öncede görüştük bikaç kere- dün de herşey cok güzeldi aslında. Ama net olalım istedim net olsun istedim bana benimle ilgili ne düşündüğünü sordum cünkü gelgitleri olan birisi ydi. Bana istemediğini söyledi. İstemiyomuş beni. Sonra bugün yine mesaj attı bi süre görüşmeyelim bekle demiyorum ama gelirsem senin için bi yazı yazmıştım onu göstercem saana dedi . Bende dedimki "bu şey değil mi ua ben bietrafa bakiniYim daha iyisini bulamazsam sana geri gelcem hiçbitmeyenumut" dedim pişman olavaksın bu dediğine eğer gleirsem dedi. Ne yazmış olabilir ki ne yapmaya calışıyor ki? Gelmeyecek değil mi gelmeyecek beni oyalıyo hala cok hoşlanmıştım ondan ben ya ? Neden üzüyolar beniii offf :KK43::KK42::KK61:

B
sevgili olup flörtleşmeden nasıl tanıyıp seveceksiniz?
hoşlantıyla evlilik mi olur yahu..
Bi nevi görücü usülü gibi.. çok pişmanım aslında gerçekten kafamı karıştırmasına izin verdiğim için cok pişmanım beni üzdüğü için kendime böyle şeyler yaşattığım için cok pişmanım .. aileme ondan bahsettiğim için ayrı bir pişmanım zaten. Ama aklımdan cıkmıyo ya bi insan bi insana neden bu kötülüğü yapar aklım da almıyor zaten

Yani ismi koyulmamış derken sevgili olmamıştık flörtleşmek istemedik daha ciddi bişeyler olsunn istedik

İsmi koyulmamış, sevgili olunmamış durumdan direk ciddiyete nasıl atlanıyor, bir anlatsanız ya? Çok ilgi çekici geldi..

Bi nevi görücü usülü gibi.. çok pişmanım aslında gerçekten kafamı karıştırmasına izin verdiğim için cok pişmanım beni üzdüğü için kendime böyle şeyler yaşattığım için cok pişmanım .. aileme ondan bahsettiğim için ayrı bir pişmanım zaten. Ama aklımdan cıkmıyo ya bi insan bi insana neden bu kötülüğü yapar aklım da almıyor zaten

Görücü usulü tanışınca zaten direk aileler devrede olur, görücü usulü demek ailenin görüp beğendiğini çocuğuna eş seçmesi demek. Görücü usulü tanışıp nasıl sonradan ailelere bahsettiniz?

Son düzenleme:
B

görücü usulü tanışılsa bile flört edilmeli..
karşınızdaki insanı nasıl tanıyacaksınız yoksa.. anlatmaya gelince herkes kendini iyi anlatır..
pişman olmayın bu da bir tecrübe olmuş oldu..

Yani haram ilişkiye bulaşmak istemedik vıcık vıcık aşk yaşamayalım dedik nasıl anlatılır daha bilmiyorum
Haram ilişkiye bulaşmamak için mi adını koymadınız anlamadım.
Adı konulunca haram mı oluyor ki ?
Flörtleşmek helal mi ?
Flörtleşmeyip görüşünce ALLAH katında bir gideri var mı ?
Off kafamda deli sorular yine :KK53:

Back
X