Çok üzgünüm ..

Benim üzüldüğüm düşündüğüm tek şey kendimi nasıl bu kadar kaptırıp inanmış olduğımdur yoksa kendileri umrumda bile değil. Zaten boyu da benden kısa :KK70:

Boyu senden kisa ama kaptirmissin kendini. Nasil bir kendini avutma seklidir bu. :KK12:

Hiç bir adım atmayın, ölmüş gibi sanki yani. Geri dönüş yaparsa o mektubu okur, münasip şekilde ezersiniz. Şimdi gaza gelip sen şöylesin ben böyleyim diye mesaj atarsanız, işi gücü bırakmış bana takmış kafasını diye EGO'sunu pompalarsınız. Benden söylemesi

Hiç bir adım atmayın, ölmüş gibi sanki yani. Geri dönüş yaparsa o mektubu okur, münasip şekilde ezersiniz. Şimdi gaza gelip sen şöylesin ben böyleyim diye mesaj atarsanız, işi gücü bırakmış bana takmış kafasını diye EGO'sunu pompalarsınız. Benden söylemesi
Nasıl suscam ben ya en beceremediğim şey :(

3 ayda evlilik planı yapınca ne oluyor ki? haydan gelen huya gitmiş.
Gercekten ilk başlarda böyle değildi ben zaten o niyetke konuşmya başlamamıştım aynı bölümdeydik aynı okuldaydık biz onla ben arkadaşım olarak düşünmüştüm hep ama kendisi bi şekilde konuyu buralara kadar getirip yanlış yaptı bunun cezası kafasına sıkmak olmalı bence başka insanlara yapmasın böyle şeyler diye

Yaklaşık 3 aydır görüştüğüm bir bey vardı ismi koyulmamış bişey yaşıyoduk evlilik planları bile yapmıştık ama herşey güzeldi en son dün yüzyüze görüştük -daha öncede görüştük bikaç kere- dün de herşey cok güzeldi aslında. Ama net olalım istedim net olsun istedim bana benimle ilgili ne düşündüğünü sordum cünkü gelgitleri olan birisi ydi. Bana istemediğini söyledi. İstemiyomuş beni. Sonra bugün yine mesaj attı bi süre görüşmeyelim bekle demiyorum ama gelirsem senin için bi yazı yazmıştım onu göstercem saana dedi . Bende dedimki "bu şey değil mi ua ben bietrafa bakiniYim daha iyisini bulamazsam sana geri gelcem hiçbitmeyenumut" dedim pişman olavaksın bu dediğine eğer gleirsem dedi. Ne yazmış olabilir ki ne yapmaya calışıyor ki? Gelmeyecek değil mi gelmeyecek beni oyalıyo hala cok hoşlanmıştım ondan ben ya ? Neden üzüyolar beniii offf :KK43::KK42::KK61:

Gelirsem seninim (belki), gelmezsem zaten hiç senin olmamışımdır (ya da daha iyisini bulmuşumdur).

Saf değilsindir de erkekler iyi niyeti saflık sanıyor maalesef
ay bırak gitsin istediği kadar yayılsın sen hayatına bak gelirse de
sende ona yeşilçam repliğiyle kapak yaparsın :kahve:
Ayy ben salağım kesin gelirse kapak falan yapamam. Yime kabul ederimm sonra o yine gider

Amaaannn boyu kısaydı ,baklavaları da yoktu zaten diyip soğut kendini :KK53:
aslında bunlar benim için bi insandan soğumak için yeterli seyler değil ya kendini bana o kadar dürüst düzgün bi insan olarak tanıttı ki ben sanrım onun bu hallerine tutuldum yaptığını yakıştıramadım bi türlü . Bilmiyoru ya naifliğim yine başıma bela oldu biraz daha cazgır olsaydım bunkarı yapamazdı bana :(

aslında bunlar benim için bi insandan soğumak için yeterli seyler değil ya kendini bana o kadar dürüst düzgün bi insan olarak tanıttı ki ben sanrım onun bu hallerine tutuldum yaptığını yakıştıramadım bi türlü . Bilmiyoru ya naifliğim yine başıma bela oldu biraz daha cazgır olsaydım bunkarı yapamazdı bana :KK43:
Aynen öyle ..bazen naifligi rafa kaldırıp cazgir olacaksın ki kimse seninle boşluk dolduramasin..biliyor ki dönünce beni kabul edecek ,gizemli çocuğu oynayıp ,kırdığı cevizlerden kule yapıyor ..çekeceksin duvarları ,çarpacak bi ,sonra o senin peşinde dolanacak. .Çok kaptirsan da belli etmeyeceksin. .buz prensesi olacaksın sen de ..ama kime diyorum dimi ..alev almış ortalık :)

Aynen öyle ..bazen naifligi rafa kaldırıp cazgir olacaksın ki kimse seninle boşluk dolduramasin..biliyor ki dönünce beni kabul edecek ,gizemli çocuğu oynayıp ,kırdığı cevizlerden kule yapıyor ..çekeceksin duvarları ,çarpacak bi ,sonra o senin peşinde dolanacak. .Çok kaptirsan da belli etmeyeceksin. .buz prensesi olacaksın sen de ..ama kime diyorum dimi ..alev almış ortalık :)
Gercekten su tavsiyeleirnizi bi uygulayabilsem on numara beş yıldız bir insan olucam ..

Eskilerin bir lafı vardır
"İkiye umudu olan birsiz, oynaşa umudu olan ersiz kalır" diye
Hiç merakta kalmayın
Gelecekmiş de belki
Yazdığını verecekmiş de gelirse
Pişman olurmuşsun da vs vs
O yazdığını....... ehem çerçeveletip duvara assın.
Vakıp bakıp gurur duysun.
Bence pas geçin
Zor ama bekleyen kadın olmanın bir değeri olduğuna hiç şahit olmadım şimdiye kadar.

Back
X