Çok üzgünüm ..

Yani haram ilişkiye bulaşmak istemedik vıcık vıcık aşk yaşamayalım dedik nasıl anlatılır daha bilmiyorum
Haramsa nasıl haberlesiyorsunuz? güvercinin ayağına mektup mu bagliyosunuz? Sonuçta postacilarin çoğu erkek ..görmemek lazım ,ne o vıcık vıcık :)

Haram ilişkiye bulaşmamak için mi adını koymadınız anlamadım.
Adı konulunca haram mı oluyor ki ?
Flörtleşmek helal mi ?
Flörtleşmeyip görüşünce ALLAH katında bir gideri var mı ?
Off kafamda deli sorular yine :KK53:
Flörtleşmek helal değil flörtleşmeyiğ görüşünce de bi gideri yok ama görüşmeden de nasıl tanışılacak gibi sacma bi sonuö cıkıyo zaten bunu sizi anlatmam mümkün dğeil bence yormayın kendinizi:)

Haram ilişkiye bulaşmamak için mi adını koymadınız anlamadım.
Adı konulunca haram mı oluyor ki ?
Flörtleşmek helal mi ?
Flörtleşmeyip görüşünce ALLAH katında bir gideri var mı ?
Off kafamda deli sorular yine :KK53:

:D :D :D :D :D :D

Yazınızı okurken aklıma sadece bu "bey"in evli olabileceği ihtimali geldi. Belli ki bu bey sizi kenarda tutmak istemiş. Bence siz yolunuza devam edin.

Yaklaşık 3 aydır görüştüğüm bir bey vardı ismi koyulmamış bişey yaşıyoduk evlilik planları bile yapmıştık ama herşey güzeldi en son dün yüzyüze görüştük -daha öncede görüştük bikaç kere- dün de herşey cok güzeldi aslında. Ama net olalım istedim net olsun istedim bana benimle ilgili ne düşündüğünü sordum cünkü gelgitleri olan birisi ydi. Bana istemediğini söyledi. İstemiyomuş beni. Sonra bugün yine mesaj attı bi süre görüşmeyelim bekle demiyorum ama gelirsem senin için bi yazı yazmıştım onu göstercem saana dedi . Bende dedimki "bu şey değil mi ua ben bietrafa bakiniYim daha iyisini bulamazsam sana geri gelcem hiçbitmeyenumut" dedim pişman olavaksın bu dediğine eğer gleirsem dedi. Ne yazmış olabilir ki ne yapmaya calışıyor ki? Gelmeyecek değil mi gelmeyecek beni oyalıyo hala cok hoşlanmıştım ondan ben ya ? Neden üzüyolar beniii offf :KK43::KK42::KK61:
teşhisi koymuşsun zaten. hadi ordan beyfendi yolunuza gidinizi biraz argoca diyerek tedaviye geçin.

Yani haram ilişkiye bulaşmak istemedik vıcık vıcık aşk yaşamayalım dedik nasıl anlatılır daha bilmiyorum

ilişkinin haramı var mı?
sevginin aşkın neresi haram olabilir?
bir insanı tanırsın işine gelmezse ayrılırsın.
sonra başka insanları tanırsın.
hem tanımadan ilk karşınıza çıkan adamla evleniyor hem de ilerde ağlayıp dövünüyorsunuz.

ilişkinin haramı var mı?
sevginin aşkın neresi haram olabilir?
bir insanı tanırsın işine gelmezse ayrılırsın.
sonra başka insanları tanırsın.
hem tanımadan ilk karşınıza çıkan adamla evleniyor hem de ilerde ağlayıp dövünüyorsunuz.
Siz de haklısınız ..

Çok üzülmenize gerek yok, hayat bir insan için üzülmeye değmeyecek kadar kısa malesef.
Siz hayatınıza bakın derim, "dur bir bakınayım" diyen adam yarın gelse ne olacak?
O adamdan hayır gelir mi?

Hakkınızda hayırlısı olsun ama durup düşünmeyin bile derim.

bıraksın ıssız adam ayaklarını...
sevse koşa koşa gelir dönüp gidemez...geri gelcekmiş de bekle diyemem ama bekler misinmiş de....yorma kendini canım benim bu insanla..
Bu adi konulmamis isler genelde hayalkirikligiyla veya sacmalikla sonuclaniyor. Uzak durun. Yani adam gibi net bir sekilde karsinizda duran bir adam yerine ne yaptigi belli olmayan tipleri tercih etmeyin uzulursunuz.
adı konulmadan evlilik planı nasıl oluyor:KK53:
evet dediğiniz gibi bir bakınacak daha iyisini bulurmuyum diye.

Söylediklerinde haklısın ve böyle gelgitleri olan adamla zor. Boşver gitsin

Adı olmayan bir ilişki evliliğe yürümez. .zaten kesmiş yolları bey abi ..sen ondan hoşlanıyorsun , o başkasından ..olmazsa dönecek kapım olsun diye seni cepte tutuyor ...

teşhisi koymuşsun zaten. hadi ordan beyfendi yolunuza gidinizi biraz argoca diyerek tedaviye geçin.

Uzgun olacak bir durumun yok. Kurtulmussun sukretmen gerek.

Çok üzülmenize gerek yok, hayat bir insan için üzülmeye değmeyecek kadar kısa malesef.
Siz hayatınıza bakın derim, "dur bir bakınayım" diyen adam yarın gelse ne olacak?
O adamdan hayır gelir mi?

Hakkınızda hayırlısı olsun ama durup düşünmeyin bile derim.

Dua ederken hep hayırlıysa olsun dediğinize eminim
Demekki hayırlı değilmiş. Zaten adam güvenilmez olduğunu belli etmiş. Üzülmeye değmez. Düşünmemeye çalışın

Benim üzüldüğüm düşündüğüm tek şey kendimi nasıl bu kadar kaptırıp inanmış olduğımdur yoksa kendileri umrumda bile değil. Zaten boyu da benden kısa :D

Bu ne ego be, dönersem seninim dönmezsem hiç senin olmamışım ayakları :D nasıl da emin senin bekleyeceğinden. Yapma bacım, etme, verme ipleri böyle. O peşine düşsün senin. Garanti daha sağlam bi eli var, ona oynuyor, o olmazsa seni tekrar yoklayacak, yine ikinciyi aranmaya devam edecek.

3 aylık ilişkide üç beş yüzümüze görüşmekle evlilik planı yapmak ne derece sağlıklı?

Bu ne ego be, dönersem seninim dönmezsem hiç senin olmamışım ayakları :KK70: nasıl da emin senin bekleyeceğinden. Yapma bacım, etme, verme ipleri böyle. O peşine düşsün senin. Garanti daha sağlam bi eli var, ona oynuyor, o olmazsa seni tekrar yoklayacak, yine ikinciyi aranmaya devam edecek.

3 aylık ilişkide üç beş yüzümüze görüşmekle evlilik planı yapmak ne derece sağlıklı?
Bir daha böyle bişey yapmayacağıma ant içerim ..

Benim üzüldüğüm düşündüğüm tek şey kendimi nasıl bu kadar kaptırıp inanmış olduğımdur yoksa kendileri umrumda bile değil. Zaten boyu da benden kısa :KK70:
Hep karşımızdakini de kendimiz gibi sandığımızdan.. boşver hayırlısı böyleymiş demekki, bu da bahanesi olmuş

Back
X