Çok üzgünüm ..

Yani haram ilişkiye bulaşmak istemedik vıcık vıcık aşk yaşamayalım dedik nasıl anlatılır daha bilmiyorum

tanımadığınız adamlarla evlenme hayalleri kurarsanız böyle olur işte,
önce bir tanışın, madem flörtleşmek haram, arkadaş olun, sohbet edin, iyice tanıyın birbirinizi, sonra ilişkiye vıcık vıcık olmayan bir isim koyar, evlilik yoluna girersiniz,
aşk evliliği yapanlar, vıcık vıcık slime gibi yapışmıyor birbirlerine, gayet ciddi bir aşk da yaşayabilirsiniz yani....

Yaklaşık 3 aydır görüştüğüm bir bey vardı ismi koyulmamış bişey yaşıyoduk evlilik planları bile yapmıştık ama herşey güzeldi en son dün yüzyüze görüştük -daha öncede görüştük bikaç kere- dün de herşey cok güzeldi aslında. Ama net olalım istedim net olsun istedim bana benimle ilgili ne düşündüğünü sordum cünkü gelgitleri olan birisi ydi. Bana istemediğini söyledi. İstemiyomuş beni. Sonra bugün yine mesaj attı bi süre görüşmeyelim bekle demiyorum ama gelirsem senin için bi yazı yazmıştım onu göstercem saana dedi . Bende dedimki "bu şey değil mi ua ben bietrafa bakiniYim daha iyisini bulamazsam sana geri gelcem hiçbitmeyenumut" dedim pişman olavaksın bu dediğine eğer gleirsem dedi. Ne yazmış olabilir ki ne yapmaya calışıyor ki? Gelmeyecek değil mi gelmeyecek beni oyalıyo hala cok hoşlanmıştım ondan ben ya ? Neden üzüyolar beniii offf :KK43::KK42::KK61:
Ismini k oymadiginiz iliskinizle evlilik planı yapıyorsunuz.sizi istemiyor ama dönebilir.size ait bir şey yazmış dam üstünde saksagan vur beline kazmayi olmasın.yolunuza bakın böyle neyidugu belirsiz ilişkiler yasamayin.çektiğiniz acıya deysin ortada birliktelik olsun bari

aslında bunlar benim için bi insandan soğumak için yeterli seyler değil ya kendini bana o kadar dürüst düzgün bi insan olarak tanıttı ki ben sanrım onun bu hallerine tutuldum yaptığını yakıştıramadım bi türlü . Bilmiyoru ya naifliğim yine başıma bela oldu biraz daha cazgır olsaydım bunkarı yapamazdı bana :KK43:
bunlar hep deneyimsizlikten, aşkları dizilerden öğrenmekten, iki yüzüne gülen bulunca jön sanmaktan.
kim kendisini "ben dolandırıcıyım,itin tekiyim, iki yüz bulunca şımardım kıçım tavan yaptı, ilişkide berbatım, ayaklarım kokuyor, donlarımı bir hafta giyerim, burnumu karıştırıp donuma sürerim, kadın dediğine kötü davranılmalı, çiçek almak parayı çöpe atmak" falan diye tanıtır? Tabi iyi tanıtacak. Melaike gibi anlatacak. Yoksa nasıl avlansın
Dönüş yapınca yelkenleri suya indirirsen, başını yakarsın. Başına gelecekleri hakediyor olursun. aynı suda iki kere yıkanılmaz.

Buyuk ihtimal seni yedekte tutmaya calisiyor merak etme erkekler ,annettigin gibi karmasik degil ayak yapiyor kafam karisik diyerek
Ama üzülüyorum bana diyoki duygum var ama emin değilim. Sonra baskalarından falan kıskanıyo anlamıyorum yani napmaya calışıyo :KK43: koyamıyorum mesafede ayy ya saplantılı mı neyim

Buyuk ihtimal seni yedekte tutmaya calisiyor merak etme erkekler ,annettigin gibi karmasik degil ayak yapiyor kafam karisik diyerek
Vay şeref yoksunu karaktersiz.. beni yedeklemek nedir yahu :( bide yüzüme de söyleyemiyooooo mesaj atıyo. Bi insan nasıl bukadar iğrenc olabilir ? Neyse cok şükür Allah inancımız var umarım yaptıkları yanına kalmaz

Back
X