- 2 Ağustos 2017
- 138
- 67
- 28
- Konu Sahibi sevgidenbihaber
-
Yani ismi koyulmamış derken sevgili olmamıştık flörtleşmek istemedik daha ciddi bişeyler olsunn istedikBirkaç kere görüştünüz daha, ismi koyulmamış ama evlilik planları yapıyordunuz?
Yani ismi koyulmamış derken sevgili olmamıştık flörtleşmek istemedik daha ciddi bişeyler olsunn istedik
Bi nevi görücü usülü gibi.. çok pişmanım aslında gerçekten kafamı karıştırmasına izin verdiğim için cok pişmanım beni üzdüğü için kendime böyle şeyler yaşattığım için cok pişmanım .. aileme ondan bahsettiğim için ayrı bir pişmanım zaten. Ama aklımdan cıkmıyo ya bi insan bi insana neden bu kötülüğü yapar aklım da almıyor zatensevgili olup flörtleşmeden nasıl tanıyıp seveceksiniz?
hoşlantıyla evlilik mi olur yahu..
Yani ismi koyulmamış derken sevgili olmamıştık flörtleşmek istemedik daha ciddi bişeyler olsunn istedik
Bi nevi görücü usülü gibi.. çok pişmanım aslında gerçekten kafamı karıştırmasına izin verdiğim için cok pişmanım beni üzdüğü için kendime böyle şeyler yaşattığım için cok pişmanım .. aileme ondan bahsettiğim için ayrı bir pişmanım zaten. Ama aklımdan cıkmıyo ya bi insan bi insana neden bu kötülüğü yapar aklım da almıyor zaten
Yani haram ilişkiye bulaşmak istemedik vıcık vıcık aşk yaşamayalım dedik nasıl anlatılır daha bilmiyorumİsmi koyulmamış, sevgili olunmamış durumdan direk ciddiyete nasıl atlanıyor, bir anlatsanız ya? Çok ilgi çekici geldi..
B
Bi nevi görücü usülü gibi.. çok pişmanım aslında gerçekten kafamı karıştırmasına izin verdiğim için cok pişmanım beni üzdüğü için kendime böyle şeyler yaşattığım için cok pişmanım .. aileme ondan bahsettiğim için ayrı bir pişmanım zaten. Ama aklımdan cıkmıyo ya bi insan bi insana neden bu kötülüğü yapar aklım da almıyor zaten
Haram ilişkiye bulaşmamak için mi adını koymadınız anlamadım.Yani haram ilişkiye bulaşmak istemedik vıcık vıcık aşk yaşamayalım dedik nasıl anlatılır daha bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?