- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.983
- 748
Kötü kişilerde gerçek çünkü bu dünyada.Kötu kişilere de dusebilirdi diyenler
Gercegin kendisi varken niye olasiliklarla gelip ornek veriyorsunuz? Iyimisiniz?
Belki biz koyun değilizdirKötu kişilere de dusebilirdi diyenler
Gercegin kendisi varken niye olasiliklarla gelip ornek veriyorsunuz? Iyimisiniz?
Neticede elimizde ki konu veri ise gelip olasiliklarla konusmak ...hem mantikli degil hem biraz kotu niyetBelki biz koyun değilizdirSürü psikolojisine girmiyoruzdur Belki size doğru gelen bize yanlış geliyordur Belki biz bize doğru gelen gerçekleri yazmaktan çekinmiyoruzdur Belki biz maydanozuzdur eee ne olmuş?Bu arada çok iyiyim sağol
Tamam...ama biz bu konu uzerinde gidiyoruz şu anKötü kişilerde gerçek çünkü bu dünyada.
Ne guzel kalpli bi insansiniz Allah sizden razi olsun2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
Kötü niyetli olan biz değiliz hanımefendi , insanlar , anlatmak istediğimiz de bu.. Allah kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın hiç bir çocuğu anlatmak istediğimiz bu..Neticede elimizde ki konu veri ise gelip olasiliklarla konusmak ...hem mantikli degil hem biraz kotu niyet
Bu ne koyunlukla ne maydanozla ilgili...
Evet ama bu konuda bunu anlatmana gerek yok durup dururken olasiliklarlaKötü niyetli olan biz değiliz hanımefendi , insanlar , anlatmak istediğimiz de bu.. Allah kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın hiç bir çocuğu anlatmak istediğimiz bu..
kalbim yerinden sökülüyor her yazdığını bu hisle okuyorum23 sayfadan sonraki yorumları tek tek okuyacağım . Bazı arkadaşlar gerçekten beni yanlış anlamış.
Gasp etmek değildi niyetim. Sadece sosyal hizmetlerin soğuk duvarlarını çok iyi bildiğimden az bekleyelim dedim.
Sonra kimse sahip çıkmayınca bekledim.
Sonuçta babası yaşıyordu.
Ve çocuklara hep ama hep dedim, hikayeler okurken bile " babanız çok uzaklara işe gitti, yakında gelecek dedim "
Ben bunun bilincindeydim. Zorda koşmam.
Yukarıda bir yerlerde yazdığım gibi, babaları istiyorsa buna engel olma hakkım yok.
Babaları sonuçta.
Ve nihayet aradı zaten. Yüreğim yerinden çıkacak gibiydi telefonda.
Neden bu Kadar geç aradı onuda anlayamıyorum.
Bu akşam gelmek istedi.
Bende yarın öğlen pedagog öncülüğünde karşılasın dedim.
" Böyle ayrıntılara ayıracak vaktim yok dedi.
Bunca yıldır bakmamin hatri için böyle olsun lütfen.
Çocuklar çok Yıpranır. Gerçekten düşünüyorsanız yavruları kabul edin dedin.
Tamam dedi.
Yarın görüşeceğiz.
Bu gecede okuyacağım hikayede yarın baba geliyormuş diyeceğim.
23 sayfadan sonraki yorumları tek tek okuyacağım . Bazı arkadaşlar gerçekten beni yanlış anlamış.
Gasp etmek değildi niyetim. Sadece sosyal hizmetlerin soğuk duvarlarını çok iyi bildiğimden az bekleyelim dedim.
Ve çocuklara hep ama hep dedim, hikayeler okurken bile " babanız çok uzaklara işe gitti, yakında gelecek dedim "
Yukarıda bir yerlerde yazdığım gibi, babaları istiyorsa buna engel olma hakkım yok.
Babaları sonuçta.
Bu akşam gelmek istedi.
Tamam dedi.
Yarın görüşeceğiz.
Allah’ım nasıl ayrılacaksın çok üzüldüm seninde yavrun onlar2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
Kendini kimseye ispatlamana gerek yok burda...o cocuklara en onemli yaş araliginda huzuru verdin sen...23 sayfadan sonraki yorumları tek tek okuyacağım . Bazı arkadaşlar gerçekten beni yanlış anlamış.
Babaları sonuçta.
Bu akşam gelmek istedi.
Tamam dedi.
Yarın görüşeceğiz.
hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.oğlum 10 yaşına geldiğinde,bir kız çocuğunu evlat edinmek istedim.özellikle abisine benzesin diye,simsiyah,kıvır kıvır saçları olan bir kız çocuğu.alayım,büyüteyim,okutayım çok istedim.Keşke ertelemeseydiniz, siz vicdanen ve duygusal yaklaştınız biliyorum, benim de duygularım ağır basmıştı, annesi ölmüş minicik bir erkek bebeği kucaklamak istedim ama maalesef prosedürler duygularla işlemiyor, baba bana kendi rızasıyla verecek olmasına rağmen bunun kanunen hiçbir hükmü yokmuş, arkadaşım adamı tanımıyorsun bile karakterini bilmiyorsun, tepesi atarsa seni çocuğunu zorla alıkoymaktan bile şikayet edebilir dedi, imza alırım dedim güldü hükmü yokmuş o imzanın, şikayet etseydi umurum olmazdı ama o bebek benle büyüyecekti, anne diyecekti, bizi ailesi bilecekti, en çok onun yüreğinde kopacak fırtınaları düşündüm, sonrasında da o zamanlar 9 yaşında olan kızımın kalbinde açılacak yarayı ve benim yüreğimin nasıl parçalanacağını.
Nasıl olduysa mantıklı davranmayı başardım, oysa ben çoğunlukla duygularımla hareket ederim.
23 sayfadan sonraki yorumları tek tek okuyacağım . Bazı arkadaşlar gerçekten beni yanlış anlamış.
Babaları sonuçta.
Bu akşam gelmek istedi.
Tamam dedi.
Yarın görüşeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?