Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iki senede aklı yeni başına gelmiş Allah'ım ne desek az ya. o çocuklar sizi benimsedi, alıştı başka bir ülkede nasıl yaşayacaklar, dil bilmezler, kültür bilmezler. etik değil bu yazdığım ama inşallah sizde kalmaya devam ederler.

İmza kampanyası mı başlatsanız, etkisi olur mu acaba.
Son durum nedir. Umarım adam insafa gelir de sizden almaz çocukları.

Kötu kişilere de dusebilirdi diyenler
Gercegin kendisi varken niye olasiliklarla gelip ornek veriyorsunuz? Iyimisiniz?
Belki biz koyun değilizdirSürü psikolojisine girmiyoruzdurBelki size doğru gelen bize yanlış geliyordurBelki biz bize doğru gelen gerçekleri yazmaktan çekinmiyoruzdurBelki biz maydanozuzdur eee ne olmuş?Bu arada çok iyiyim sağolun...

Neticede elimizde ki konu veri ise gelip olasiliklarla konusmak ...hem mantikli degil hem biraz kotu niyet
Bu ne koyunlukla ne maydanozla ilgili...

Çok üzüldüm
sizin de gönlünüz çok büyükmüş
tebrik ederim

Ne guzel kalpli bi insansiniz Allah sizden razi olsun

Neticede elimizde ki konu veri ise gelip olasiliklarla konusmak ...hem mantikli degil hem biraz kotu niyet
Bu ne koyunlukla ne maydanozla ilgili...
Kötü niyetli olan biz değiliz hanımefendi , insanlar , anlatmak istediğimiz de bu.. Allah kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın hiç bir çocuğu anlatmak istediğimiz bu..

23 sayfadan sonraki yorumları tek tek okuyacağım . Bazı arkadaşlar gerçekten beni yanlış anlamış.

Gasp etmek değildi niyetim. Sadece sosyal hizmetlerin soğuk duvarlarını çok iyi bildiğimden az bekleyelim dedim.
Sonra kimse sahip çıkmayınca bekledim.
Sonuçta babası yaşıyordu.

Ve çocuklara hep ama hep dedim, hikayeler okurken bile " babanız çok uzaklara işe gitti, yakında gelecek dedim "

Ben bunun bilincindeydim. Zorda koşmam.
Yukarıda bir yerlerde yazdığım gibi, babaları istiyorsa buna engel olma hakkım yok.
Babaları sonuçta.

Ve nihayet aradı zaten. Yüreğim yerinden çıkacak gibiydi telefonda.
Neden bu Kadar geç aradı onuda anlayamıyorum.

Bu akşam gelmek istedi.
Bende yarın öğlen pedagog öncülüğünde karşılasın dedim.
" Böyle ayrıntılara ayıracak vaktim yok dedi.
Bunca yıldır bakmamin hatri için böyle olsun lütfen.
Çocuklar çok Yıpranır. Gerçekten düşünüyorsanız yavruları kabul edin dedin.
Tamam dedi.
Yarın görüşeceğiz.
Bu gecede okuyacağım hikayede yarın baba geliyormuş diyeceğim.

kalbim yerinden sökülüyor her yazdığını bu hisle okuyorum
Allah senin ve o yavruların yardımcısı olsun
ama çocuklarla ilgili "ayrıntılarla uğraşmamak" lafı çok kanıma dokundu keşke sizden alamasa o çocukları

ağlamak geliyor içimden o çocuklar adına hüngür hüngür
Yavruların imtihanı şimdi başlıyor.
Son cümleniz beni bile yaktı burdan, sizin içinizi düşünemiyorum

Allah’ım nasıl ayrılacaksın çok üzüldüm seninde yavrun onlar

Kendini kimseye ispatlamana gerek yok burda...o cocuklara en onemli yaş araliginda huzuru verdin sen...
Evet belki yolu yanlişti ama keske her yanlis boyle sevgi dolu ve iyi niyet olsa insanlarin...

Babadan bir cacik olmaz belli...Allah yardimcisi olsun o yavrularin

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.oğlum 10 yaşına geldiğinde,bir kız çocuğunu evlat edinmek istedim.özellikle abisine benzesin diye,simsiyah,kıvır kıvır saçları olan bir kız çocuğu.alayım,büyüteyim,okutayım çok istedim.

eşim sessiz kaldı.oğlumla ben çok istedik.diğer herkes,kendi ailemde dahil olmak üzere karşı çıktı.herşeye göğüs gerebilirdim ama ailemin ve akrabalarımın,o meleğe ,evlatlık olduğunu hissetirebilecekleri düşüncesi,beni vazgeçirdi.
ya gerçek torunları kadar sevmezlerse,ayrım yaparlarsa diye düşünüp vazgeçtim ben de.hala içim de bir yaradır.

Eşimi soran olmuş. Evet benden çok seviyordu belkide.
Bazen bir ihtiyaçlarını söylüyorum , ya emanete iyi bakamazsak , bir gün çok istedikleri bir şey olsa alamazsak diyordum. O da Alırız Allah in izniyle.
Gerekirse ek iş yaparım bende diyordu.
..

Tek amacım vardı. O parlayan gözleri sönmesin, annelerinin travmalarini yaşıyorken birde soğuk duvarlara yaslanmasinlar diye.
Ve iki kardeşi ayiracaklardi.
Haber vermeyeyim , saklayayım diye düşünmedim .
Sadece erteledim.
Sonra zaman geçti.
Biliyorum.hep aynı şeyleri yazıyorum ama ciğerim yanıyor.
..

Çocukları çok alıştırdım ben gideceklerine.
Hep anlattım.
Ayrılık olmayacağını, hep gorusecegimizi ama bir hun babayla çok uzaklara gideceklerini.
..

Anne intihar etmedi. Neden çıktı bu anlayamadım. Kalp krizi diye girdi kayıtlara.

Anne baba nikahlı. Anne ölünce hiçbir devlet yetkilisi ee çocuklar nerede demez.
Bildiri yapılmadığı sürece.

Biz morgan cenazeyi bile alamadık aile olmadığınız için. Gerekli bütün işlemlerde uğraştık, gittik geldik .
Defin işlemleri, yıkama v.s
Sonra eşinin arkadaşa yolladığı vekaletle cenazeyi alabildik.
Yani öyle kolay değildi hicbirsey.
..

Baba yok , hadi yavrular kimsesizler odalarına gidin demek çok ağırdı.

Sapık eline dusulebilirdi demişsiniz .

Sapık değilim. Şuan ki durum bu. Olasılıkları söyleyerek daha fazla incitmeyin kalbimi ne olur.
Hiç kolay değil.

Sosyal hizmetler bahçe değil. Orada da o saydiklarinizin alası var.

Şuan ki tek derdim yavrular.
Gittikten sonraki halleri..

Bence adam çocukları çocuk yardımı için istiyor.

Yani 2 yıl sonra neden umru olsun ki? Çocuklar zaten belli ki hiiiiiç umru değil. Hayvanoğluhayvan 2 yıldır piyasada yoksun pedagog ayrıntı mı? Belli ordan birileri tembihlemiş bunu çocuk parası için.

Bence siz adamı arayın,

Vermiyorum vesayet için mahkemeye başvurcam zorluk çıkarmadan çocukları ver yoksa gazeteye anahabere yazıp seni rezil edicem jigolo olduğunu herkes öğrencek

diyin

Siz hemen şimdi bir avukat bulun ama dişli olsun adamı sindirsin vesayetin size kalması için adamın imzasını alsın. Adamın gözünü korkutursanız bence bu sevdadan vazgeçebilir siz de yasal vasi olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…