Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle bir sorumluluk altına nasıl girdin ki çocuk bakmak öyle kolay mı hemde küçücükler kıyamam ne güzel insansın şimdi ne olucak bilemem ama suça girer galiba bu durum

Ne güzel yüreğin var diye her yazildiginda üzülüyorum , utanıyorum.
Eğer gerçekten güzel olsaydı , bugünü hesap ederek her yolu önceden denerdim

Evet hiç saklandım, evet alıştırmaya çalıştım , ama söyle dönüp baktığımda hiç mi insan düşünmez bugünü be aptal diyorum kendi kendime..

Beni öldü bilin demiş ama ya..

Onlar emametti. Allah in bana emanetleri.
Kurallı , gerektiğinde sert bir anneyim ben.
Asla bagirmam , sesimi az da olsa yukseltmem ama taviz vermem.

Herkes odasında uyuyacak. Hep yanında uyuyalım mi derdi 3 ude , hayır derdim.
Bugün hepsini yanıma aldım.

Ben bu mesaja hiçbir şey diyemeyeceğim O pislik adam belli ki parasız kalmış.. Allah yedirmesin...

Pedagog çocukları vereceğini düşündüğü için getir demiştir,ama sen vermek istemiyorsun,önce bir babayla konuşun bence...
Ya böyle elini kolunu sallaya sallaya hiç bir şey olmamış gibi, sanki hiç terketmemis,cocuklari çok onemsemiş gibi gelip alamaz,almamali.Ne yuzsuzluktür, bir de ayrıntılarla uğraşamam demiş, sanki unuttuğu bir eşyasını gelip alacak,çok kolay olacak sanıyor.
Önce bir dışarda eşin,sen ve o konuşun,evinizi bilmesin...Eğer verilecekse son çare pedagog eşliğinde verilir elbet.

Zaten sosyal esirgemede olsaydı , baba bile olsa öyle kolay alamıyor çocukları.
Bazen aylar bile surebiliyormus.
..

Anneleri üzüntüden vefat etti, başka hiçbir açıklaması yok.

Böyle bir sorumluluk altına nasıl girdin ki çocuk bakmak öyle kolay mı hemde küçücükler kıyamam ne güzel insansın şimdi ne olucak bilemem ama suça girer galiba bu durum

Bilmem ki, aslında rahatına düşkün bir insanım. Bende nasıl oldu bilmiyorum.

Birden bire gelişti her şey. Beni sevdiler , ben onları sevdim, birbirlerini sevdi kardeşler.
En çokta ben yavrumu bu sıcak yerde büyütürken , onlar babaları terk etti diye soğuk duvarlar arasında büyüyecekti.
Sanırım bunu kaldıramadı yüreğim.
Her defasında erteledim.
..

Daha bir hafta olmamıştı. Hala akraba arayışı içindeydik.
Eşim artık kuruma haber verelim dedi.
Bende yok bugün krep yapacağım, çocuklar çok sevmişti yaptığımda.
Akşamda parka götüreceğim onları dedim.
Sanırım bahaneydi.
Sonra ertesi gün oldu. Ve hep ertesi gün oldu..

Ay film gibi ya

1sen çok üzüldüm durumuna
NAsıl bir halde oldugunu tahmin edebiliyorum

Eğer uğraşırsan çocukları vermek zorunda kalmazsın
Miss in bir yorumunu gördüm bende ona kayılıyorum baba para için piyasaya çıkmıştır

Öncelikle bir avukat bulmalısın o sana izleyecegin yolları gösterir

Babanın terk edip gitmesi ve 2 yıl boyunca ilgilenmemiş olması sosyal hizmetler tarafından da büyük eksi olacak merak etme

Cocukların yaşlarını yazdın mı bilmiyorum göremedim
Ve sanırım bir çocugun da özel bir durumu var ekstra ilgi gerekiyor
Bunların hepsi senin koruyucu aile olman açısından artı sağlar
Sadece tereddüt ettiğim nokta başta çocukları teslim etmediğin konusu
Yani suç işlemiş olduysan bu işleri biraz değiştirebilir
En iyisi tabi ki avukatı biran önce bulup danışman

Yarın baba da ufacık bir kötülük sezersem , bu yıkılmış halden kurtulur bütün tırnaklarımı çıkarırım.
Elimden geleni yapacağım inşallah.
..

Şuan biri 4, diğer yavru 5.5

Miss son cümlen taş gibi oturdu içime.
Allah korusun.
2 yıldır herseyden , herkesten sakindim onları.

Ablacim vallahi billahi, cocuklar kendi vatanlarinda baslarinda anne yokken ziyan oluyor biliyorsun. Metresten bozma uvey anne asla cocuklarla ilgilenmez. Hele ki burda durum nasil dyeyim, yani gocmen, yabanci, multeci cok ama multeci + ekonomik durumu iyi olmayan gocmenler cok sefil hayatlar suruyor. Uyusturucu zaten Berlin gibi buyuk sehirlerde seker gibi satiliyor. Inanmazsan Google'a Berlin uyusturucu yaz sonuclara bak. Ben 1 kere ziyarete gittim gitmez olaydim. Her kosesi fakirlik, dilenciler, her kosebasi sarhos ayyas evsizler, her parkta gunduz gunduz uyusturucu satanlar......yani burasi hic guzel bir yer degil, toplumsal dejenarasyon var. kaldi ki ben bu Alman kadinlarini hic begenmiyorum, hele ki erkek pesinde olan multeci arap zenci takilan kadinlar gercekten toplumun sosyo-ekonomik en alt tabakasindan. Akli basinda, duzgun, egitimli bir kadin; oturma izni icin karisina indiren, 2 cocuguna beni oldu bilen diyen adamla evlenir mi sence? O kadin gibileri ben cok iyi biliyorum, her gun 3. sayfaya cikiyorlar. Sevgilileri cocuklarini dovuyor, balkonlarda sogukta birakiyor...boyle kadinlarin varsa yoksa derdi erkek pesinde kosmak adam evli bekar iyi kotu fark etmiyor, coluk cocuk bakmak umurlarinda degil. Sen o cocuklar orda 2 yil aramayan babayla, evli barkli adamla dusup kalkan kadinla ne yapacak zannediyorsun? Bu cocuklar ziyan olur, net. Birakma sakin.

Bizim almanya'da yaşayan bi komşu sırf çocuklar ustunden maaş almak için eşiyle boşanmışti. Orada prosedürler nasıl bilmiyorum ama sanki tamamen böyle bir şey için istiyormuş gibi geldi bana. Başka bir kadına kaçan adam ne yapsın iki küçük çocuğu, kesinlikle kötü bir niyeti var.

Kim ne derse desin afedersiniz ama yemişim kanununu. Ben de olsam o çocukları çocuk esirgemeye birakamazdim. Dua ediyorum senin için inşallah almazlar onları senden. Evet yasal değil ama bu ülkede yasa mi kaldı Allah aşkınıza? Bu yaptığınız şey burada suç belki ama Allah katında büyük sevap.

Babayla konuşup niyetini anlamak lazım ama nasıl.. Bu arada kimlikleri var değil mi?

Miss'in yorumlarını şimdi okudum aynı şeyi düşünmüşüz ve her kelimesine katılıyorum kesinlikle cirleflesin yani biraz da abarttın durumu o cahilin gözünü korkutun çocukları para için istediğini anladığınızı ve diretirse yüklü tazminat davası acacaginizi falan söyleyin, keşke adamı sınır dışı ettirecek bir şeyler olsa o zaman zaten çocuk mocuk umurunda olmaz o pisliğin

Butun gece aklimda bu konu uyuyamadim..
Allahim guzel sonuclar almak nasip etsin..
1Sen baba olcak adama sen beni oldu bilin dedikten sonra terkettigin esin cocuklari bana emanet etti desen... Hani aklinca almamis gibi. Eee adamin beni öldü bilin notu da var. MissCherryBlossom dedigi gibi adam tamamen yurtdisinin nimetlerinden faydalanmak icin geldi bence..
Hos orda cocuklar muhtac olup siddet gorseler devlet sahip cikacak ama cocuklara hayatlarinin darbesi olacak yine.
Dualarim seninle guzel insan...

Evet kimlikleri bende.. Doğum belgeleri v.s ile dolu bir dosya vardı , komşular evi bosalttiklarinda bana getirmişti.
..

Birde meleklere hamile kalınca bir günlük tutmuş onlara.

Salona bırakmışti. Kalan sayfalarada gelen giden bir şey yazsın diye.

Ben gittiğimde sormuştum rahmetliye. Gerçekten çok gösterişli bir günlüktü. Benimde yazmamı istemişti.

Sayfada bir kaç kişiden başka kimse yok, babasının ismi var duyguları yok mesela.
Bu çok dikkatimi çekti.

Karısının emanetine çok dikkat edecek bir erkek değil Donukpudra.

Çok teşekkür ederim, evet dua edin ne olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…