Allah'ım siizn ne güzel bir kalbiniz var.. O kadar duygulandım ki.. Eşinize de size de Allah bunun mükafatını verecktir.. Şu dünyada bebek doğurup çöp poşetiyle çöpe bırakan ana müsveddeleri varken bu sizin yaptığınız şey....... Söyleyecek, sizi anlatabileceğim bir kelime henüz bulamadım.. Bazen insan kendi doğurduğu çocuğa bakarken bunalıyor.. Biz anneysek siz nesiniz? Kendimden utandım şu an.. O güzel kalbinizden öperim.. Çocuklarınızdan ayrılmamanızı diliyorum..ve MissCherryBlossom a da sonuna kadar katılıyorum..
Ben bu mesaja hiçbir şey diyemeyeceğimNe güzel yüreğin var diye her yazildiginda üzülüyorum , utanıyorum.
Eğer gerçekten güzel olsaydı , bugünü hesap ederek her yolu önceden denerdim
Evet hiç saklandım, evet alıştırmaya çalıştım , ama söyle dönüp baktığımda hiç mi insan düşünmez bugünü be aptal diyorum kendi kendime..
Beni öldü bilin demiş ama ya..
Onlar emametti. Allah in bana emanetleri.
Kurallı , gerektiğinde sert bir anneyim ben.
Asla bagirmam , sesimi az da olsa yukseltmem ama taviz vermem.
Herkes odasında uyuyacak. Hep yanında uyuyalım mi derdi 3 ude , hayır derdim.
Bugün hepsini yanıma aldım.
Pedagog çocukları vereceğini düşündüğü için getir demiştir,ama sen vermek istemiyorsun,önce bir babayla konuşun bence...Pedagog mutlaka getir dedi çocukları. Önce babayı beni alacak içeriye , bilemiyorum.
..
Büyük oğlum , küçük melekten biraz büyük. Ama yine de oğluma abi diyor ikisi de.
Ben sizin abinizin tamam mi diye diye dolanıyor ortada..
Öyle güzel anlaşıyorlar ki görmelisin..
Yine karmakarışık oldum.
Pedagog çocukları vereceğini düşündüğü için getir demiştir,ama sen vermek istemiyorsun,önce bir babayla konuşun bence...
Ya böyle elini kolunu sallaya sallaya hiç bir şey olmamış gibi, sanki hiç terketmemis,cocuklari çok onemsemiş gibi gelip alamaz,almamali.Ne yuzsuzluktür, bir de ayrıntılarla uğraşamam demiş, sanki unuttuğu bir eşyasını gelip alacak,çok kolay olacak sanıyor.
Önce bir dışarda eşin,sen ve o konuşun,evinizi bilmesin...Eğer verilecekse son çare pedagog eşliğinde verilir elbet.
Böyle bir sorumluluk altına nasıl girdin ki çocuk bakmak öyle kolay mı hemde küçücükler kıyamamne güzel insansın şimdi ne olucak bilemem ama suça girer galiba bu durum
Bilmem ki, aslında rahatına düşkün bir insanım. Bende nasıl oldu bilmiyorum.
Birden bire gelişti her şey. Beni sevdiler , ben onları sevdim, birbirlerini sevdi kardeşler.
En çokta ben yavrumu bu sıcak yerde büyütürken , onlar babaları terk etti diye soğuk duvarlar arasında büyüyecekti.
Sanırım bunu kaldıramadı yüreğim.
Her defasında erteledim.
..
Daha bir hafta olmamıştı. Hala akraba arayışı içindeydik.
Eşim artık kuruma haber verelim dedi.
Bende yok bugün krep yapacağım, çocuklar çok sevmişti yaptığımda.
Akşamda parka götüreceğim onları dedim.
Sanırım bahaneydi.
Sonra ertesi gün oldu. Ve hep ertesi gün oldu..
1sen çok üzüldüm durumuna
NAsıl bir halde oldugunu tahmin edebiliyorum
Eğer uğraşırsan çocukları vermek zorunda kalmazsın
Miss in bir yorumunu gördüm bende ona kayılıyorum baba para için piyasaya çıkmıştır
Öncelikle bir avukat bulmalısın o sana izleyecegin yolları gösterir
Babanın terk edip gitmesi ve 2 yıl boyunca ilgilenmemiş olması sosyal hizmetler tarafından da büyük eksi olacak merak etme
Cocukların yaşlarını yazdın mı bilmiyorum göremedim
Ve sanırım bir çocugun da özel bir durumu var ekstra ilgi gerekiyor
Bunların hepsi senin koruyucu aile olman açısından artı sağlar
Sadece tereddüt ettiğim nokta başta çocukları teslim etmediğin konusu
Yani suç işlemiş olduysan bu işleri biraz değiştirebilir
En iyisi tabi ki avukatı biran önce bulup danışman
Miss son cümlen taş gibi oturdu içime.
Allah korusun.
2 yıldır herseyden , herkesten sakindim onları.
Butun gece aklimda bu konu uyuyamadim..
Allahim guzel sonuclar almak nasip etsin..
1Sen baba olcak adama sen beni oldu bilin dedikten sonra terkettigin esin cocuklari bana emanet etti desen... Hani aklinca almamis gibi. Eee adamin beni öldü bilin notu da var. MissCherryBlossom dedigi gibi adam tamamen yurtdisinin nimetlerinden faydalanmak icin geldi bence..
Hos orda cocuklar muhtac olup siddet gorseler devlet sahip cikacak ama cocuklara hayatlarinin darbesi olacak yine.
Dualarim seninle guzel insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?