Karısının emanetine çok dikkat edecek bir erkek değil Donukpudra.
Çok teşekkür ederim, evet dua edin ne olur.
Bunlarin hepsi delil sana.. Insallah ileri boyuta sicramaZ ama sicrarsa da avukat karsisinda elinde belgeler var.Evet kimlikleri bende.. Doğum belgeleri v.s ile dolu bir dosya vardı , komşular evi bosalttiklarinda bana getirmişti.
..
Birde meleklere hamile kalınca bir günlük tutmuş onlara.
Salona bırakmışti. Kalan sayfalarada gelen giden bir şey yazsın diye.
Ben gittiğimde sormuştum rahmetliye. Gerçekten çok gösterişli bir günlüktü. Benimde yazmamı istemişti.
Sayfada bir kaç kişiden başka kimse yok, babasının ismi var duyguları yok mesela.
Bu çok dikkatimi çekti.
Miss'in yorumlarını şimdi okudum aynı şeyi düşünmüşüz ve her kelimesine katılıyorum kesinlikle cirleflesin yani biraz da abarttın durumu o cahilin gözünü korkutun çocukları para için istediğini anladığınızı ve diretirse yüklü tazminat davası acacaginizi falan söyleyin, keşke adamı sınır dışı ettirecek bir şeyler olsa o zaman zaten çocuk mocuk umurunda olmaz o pisliğin
Yorumuma cevap alamadım...Eğer bu konu gerçekse şayet..siz Allah'ın gönderdiği.. çok nadir görülen insanlardan birisiniz..
Özel bir çocuğa bakmak, sabır ve sevgi ister..tam olarak neyi var fiziksel mi yoksa zihinsel mi, merak ettim..
Umarım koruyucu aile olabilirsiniz, siz zaten sosyal hizmetlere bildirmediğiniz için yaptığınız yanlışı biliyorsunuz, bunu defalarca yazmaya gerek yok.
Hakkınızda hayırlısı.
Daha önceki konularından otizimli bir kizi olduğunu biliyorum .Yorumuma cevap alamadım...
Cevap için teşekkür ederim..zor bir durum..Daha önceki konularından otizimli bir kizi olduğunu biliyorum .
Yarın baba da ufacık bir kötülük sezersem , bu yıkılmış halden kurtulur bütün tırnaklarımı çıkarırım.
Elimden geleni yapacağım inşallah.
..
Şuan biri 4, diğer yavru 5.5
Anladığım kadarıyla anne öldüğünde babayla resmi nikahları varmış ve velayet otomatik olarak babaya geçmiş. Ama baba ben istemiyorum öldü bilin beni diyince konu sahibi kıyamayıp yanına almış. Yani resmi olarak babada görünüyor çocuklar. Babada bende değiller diye bildirmediği için resmi olarak sorun yok yani.Küçükmüşlerde :/
Devlet nasıl düşmedi bu çocukların peşine?
sorun varAnladığım kadarıyla anne öldüğünde babayla resmi nikahları varmış ve velayet otomatik olarak babaya geçmiş. Ama baba ben istemiyorum öldü bilin beni diyince konu sahibi kıyamayıp yanına almış. Yani resmi olarak babada görünüyor çocuklar. Babada bende değiller diye bildirmediği için resmi olarak sorun yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?