Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karısının emanetine çok dikkat edecek bir erkek değil Donukpudra.

Çok teşekkür ederim, evet dua edin ne olur.

Şiddet görseler ..

Ama onlar bunu dile bile getiremezler ki , çok küçükler.. Kim duyacakta şikayet edecek

Bunlarin hepsi delil sana.. Insallah ileri boyuta sicramaZ ama sicrarsa da avukat karsisinda elinde belgeler var.

Umarim cirseflesilmeden sonuclanir ..

Buradan gitmek için belli bir süresi varmış , 6 ay kadar.

Insan istese her türlü çocukları saklar. Ama ben böyle olsun istemiyorum ki..
Gelsin , arada görsün sevsin.
Görüntülü arasın, konuşsun .
Sahip çıksın istiyorum.

Ileride " babamız terk etti" cümlesi içlerine yerlesmesin diye.

1sen adam safi niyetle gelmiş olsa bile bu kadar kolay olmamalı..miss doğru söylüyor..yanında çirkefkeşebilecek birilerini götür gerçekten çok önemli..heybetli,göz korkutabilecek kim varsa topla git

Anne dizisi vardı geçen sene yazan olmuştur orada tek fark kaçırma vardı onun hayata geçmiş hali.
Benim fikrim çirkefleşmeden önce adamın niyetini anlayın sakin konuşun siz üzerine giderseniz adam zaten pislik bir de dava açabilir

İyi bir avukattan 2 yıl çocuklara bakmanızın hakkını öğrenin. O pisliğe belgelerle gidin.

Birde 2 yıl boyunca hiç sorun yaşamadınız mı?
Yasal olarak onların birşeyi değilsiniz. Kreşi var hastanesi var ne biliyim

Boğazım düğümlendi okurken. Sizin gibi melek insanlar da var demek bu dünyada. Umarım yaptığınız iyiliğin karşılığını misliyle alırsınız o yavrular sizinle kalır. Babayla zıtlaşmadan konuşmayı deneyin inatlaşmaya dönmesin olay . Çocuk bakmak kolay mı belki kendiliğinden vazgeçer.

Yorumuma cevap alamadım...
1Sen

Çok duygulandım Allah razı olsun sizden Rabbim herkesin karşısına sizin gibi iyi insanlar çıkarsın...

Siz ve melekleriniz icin dua edecegim...Allah sizi ayirmasin,o sıcak yuvanizda esiniz ve 4 meleginizle huzurlu saglikli guzel gunleriniz olsun.....Allah yavrularinizi sizden ayirmasin.....Zalimlere de fırsat vermesin....gelismeleri lutfen bildirin....

Allah yardımcınız olsun.Size de zor,çocuklarınıza da zor,O çocuklar için de zor bir durum.Çocuklar kaç yaşında merak ettim.Mesela okula gidecek olunsa,hastaneye gidecek olunsa kan bağı olmadığı için bir işlem yapılabilir mi,sorun olmaz mı devlet tarafından onay olmadıkça.Allah korusun kaçırılmış olsa ,başına bir iş gelse hangi sıfatla başvurulacak karakola.Siz çok gönlü yüce bir insanmışsınız,herkes yapamaz sizin yaptığınızı.

Yarın baba da ufacık bir kötülük sezersem , bu yıkılmış halden kurtulur bütün tırnaklarımı çıkarırım.
Elimden geleni yapacağım inşallah.
..

Şuan biri 4, diğer yavru 5.5

Küçükmüşlerde :/

Devlet nasıl düşmedi bu çocukların peşine?

Şu an küçükler ama büyütünce okula gidecek masrafları artıcak bakabilir misiniz?yani çocuk büyütmek kolay değil
Alışmışsınız ve çok iyi bir insansınız belli.
Millet kendi çıcuğuna bakmazken siz bu çocuklara sahip çıkmışsınız
Ben yalnız babayı samimi bulmadım.2 sene sonra ortaya çıkması ilginç.yüksek ihtimal baba çocuk yardımı alıcak Almanya da yaşıyorsa bunun için almak istiyor gibi geldi bana ..

Küçükmüşlerde :/

Devlet nasıl düşmedi bu çocukların peşine?
Anladığım kadarıyla anne öldüğünde babayla resmi nikahları varmış ve velayet otomatik olarak babaya geçmiş. Ama baba ben istemiyorum öldü bilin beni diyince konu sahibi kıyamayıp yanına almış. Yani resmi olarak babada görünüyor çocuklar. Babada bende değiller diye bildirmediği için resmi olarak sorun yok yani.

sorun var
ebeveynlerden birinin ölümu halinde devlet diger ebeveyne dava aciyor ve eve celp geliyor , dava gunu gidip hakim karsisina cikiyor ve velayetin ona verilecegine hakim karar veriyor
18 yasindan kucuk tum cocuklar icin bu uygulama var
burda baba yurtdisinda yasadigi icin buyuk ihtimalle celp ginderemedi devlet ve baba hakkinda acik bir dava var su anda , baska turlusu mumkun degil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…