Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1Sen yazıldı mı bilmiyorum ama senin evladın da çok etkilenecek bu olaydan. O da görüştü mü pedagogla?

Son düzenleme:
Merek ettim sizn cocuklariniz var mi ilerede bi sorun teşkil edebilirmi yada eşiniz bu olanlara ne diyor

Genelde insanlar sadece konuşur.İş icraata gelince ortada ucundan tutacak kimse bulamazsın.

Onun içindir ki sen alkışlanası bir insansın.İcraat var ortada.

Mütevaziliğini takdir ediyorum ama bunu yapabilecek çok az insan var günümüzde.Gerçek babada gördüğümüz

gibi insanlar kendi çocuklarına sahip çıkmaktan aciz.

Ne söylesem az.Her kimin hayatındaysan (eş, arkadaş, akraba, anne, komşu v.s.) hepsi çok şanslı.

Valla hayvan sevgisi, sorumluluğu başka bir şey insan sorumluluğu başka bir şey.
Mama alıp verdin, yuva yaptın, sağlık kontrollerini yaptırdın ile bitmiyor olay.
İnsanın yeri geliyor kendi canına sabrı bitiyor.
Başkasının çocuklarına sessizce, kimseye el açmadan aile olmuşsunuz.
Dar zamanda hem de evlat özleminiz yokken..
Anket yapsak ben de bakarım yaparım denir ama iş yapmaya geldi mi herkes toz olur doğruya doğru.
Takdir edilesi bir insansınız.
Zaten yorumlarınızdan gözlemlediğim kadarıyla iyi bir insan olduğunuzu hissediyordum.
Yanılmamışım.
Allah razı olsun sizin gibilerden..
Son durum nedir yazarsanız sevinirim?

Bir tuhaflik var bu işte. Devlet nasıl bıraktı çocukların izini? ne biliniyor güvende olduklarını? Nüfusunu almadığınız sürece kayıp olarak aranmali zira. Ben anlamadım bu işi kusura bakmayın.

sen harika bi kadınsın bunu bil....
seni taktir etmek şöyle dursun ben yaoamazdım böyle bi sorumluluğu alamazdım
seni ayakta alkışlıyorum ve gözlerim doldu hala böyle insanlar var mı ya dedim....
ama çok uzgunum sizi adam cocuklarini alikoymaktan sikayet edebilir
siz once babayla bi iletisime gecin ben boyle vicdansiz bi adamin " cocuklarimi bama ver" diyecegini sanmiyorum hosuna bile gitmesini lazim bakan biri var diye hatta.
konusun babayla "birakip gitmissin anneleri de öldu birak da ben bakiyim "
diyin
ama zorluk cikartirsa malesef vermek zorundasiniz ayrica bu konularla ilgilenen kurumla gorusmeniz gerek gelsinler gorsunler babayi tanisinlar cocuk esirgeme kurumuna verilebilir cocuklar
offf cok uzildum aklima "Anne" dizisi geldi ona benzettim az cok bilen bilir...

Anne vefat ettiginde baba hayatta oldugu icin devlet takibine girmemis cocuklar. Kimsesiz cocuk olarak kayitli degiller. Kimlikleri de zaten evden alinmis konu sahibine verilmis diger komsular tarafindan. Daha onceki sayfalarda yanitlanmisti soru. Ondan hatirliyorum.

Ne güzel bir insansınız siz. Nasıl güzel bir kalbiniz varmış. Yaşamınızın devamı da kalbiniz gibi güzel olur umarım. Kurallardan, kanunlardan nefret ettim bir an. Umuyorum onlar için de sizin için de en güzeli, en hayırlısı olur.

Evet yavrumda çok etkilendi , içine kapandı biraz. Alışmak zorunda.

Kabullenemiyor. Şimdilik her şey eskisi gibi devam ettiği için biraz sakın ortalık ama bir süre sonra beraber uyuyamayacagiz.
Yazamadım pek buraya.
Biliyorum böyle olmalı ama işte bilemiyorum , duygusallıktan sıyrılamıyorum.
Sayılı gün olduğu için galiba , çabuk çabuk geçiyor
Böyle durgun olmamın en büyük sebebi , belirsizlik.
Korkuyorum , ufacikta olsa dudaklarının bükülmesine.
..
Baba bugünde geldi. Bu defa ben evdeydim. Yemeğe çağırdık. Büyük meleğin yemeğini baba yedirmek istedi. Ilk etapta ret etti.
Zaten herkesten yemiyor.
Oyun oynatarak , sohbet ederek yedirdi.
Bu onun için çok iyi bir ilerleme.
Yine babasının yanağını okşadı.
Küçüğü zaten başka alemde , derdi oyun :)

Teşekkür ederim hepinize , yürekten kocaman teşekkür..

Baslangicta bu babadan hayir gelmez diye korkuyodum ama biraz biraz iyiye gidiyor sanirim. Cok da cahil biri degil, adim adim ilerlemeyi kabul ediyor, olmasi gerektigi gibi, yoksa ehh benim cocugum hadi aldim gidiyorum da diyebilirdi, ama cocuklarin iyligini dusunuyor sanirim. Insallah da oyle olur hem cocuklar icin, hem sizin icin.

Konuyu az once kesfettim.Yorumlarin bazilarini ve son gelismeleri okuyabildim.
Konu sahibi siz ne kadar yuregi kocaman bir insansiniz.Esinizi ve sizi tebrik ediyorum.Bu zamanda sizin gibi insanlarin sayilari cogalsin diye diliyorum.Omrunuzun sonuna kadar yuzleriniz hep gulsun.Iki cihandada mutlu olun insallah..sevgiler

Acaba adamın beraber kaçtığı kadınla çocuğu olmadı da hazır yapılmışı büyümüş olanı varken onları mı almaya geldi.. yoksa 2 sene sonra merhamete gelecek hali yok.. bu arada nasıl okula verdiniz ben ona şaşırdım.. yasal olarak velisi değilsiniz ki..

Bence baba ile uzlaşma yoluna gidin.. başka çare yok gibi Allah yardım etsin..

Konuları az çık okudum lütfen iki çocuğu da vermeyin adam hala evlatlarını düşünmüyor düşünse birini bırakıp ötekini almak istemezdi kendini yine belli etmiş yazıklar olsun o adama siz ve eşiniz yüreği ne güzel insanlarsiniz RABBİM evinizden huzuru mutluluğu bereketi eksik etmesin o iki yavru içinde hayırlısı olur inşallah

Soyleyecek soz bulamadim.Sadece siz cok iyi yurekli bi kadinsiniz.

Aynı devam ediyor. Meleklerim babalarına alıştı gibi. Babaları şuana kadar bir falso vermedi.
Icime bir taş oturmuş gibi benim ama. Ne zormuş
Onları mutlu görmek değil miydi zaten isteğim , ee bu ne oluyor o zaman
Yakında babaları yanlarına alacak.

Bugün bir bakiciyla görüştüm. Güven vermedi. Yarın biri daha gelecek , nasip.
Yatılı bakıcı bulmak zor.

Benim taşınma durumum şimdilik yok maalesef . Apartmanda ve en yakınlarında ev bulamadık.
Zaten çok uzak olmadığımız için yine belirli uzaklığa taşınmak anlamsız olacak.

Bakıcının kullanabileceği yerlere kamera işini kabul etti.

Gidecek gibi değil, sanki gerçekten buraya yerleşiyor gibi.

Böyle..

Bu erkekleri gerçekten anlamıyorum. Zaten akşamdan aksama görüp uyuyacak yüksek ihtimal yorgun olur.
Ee be adam niye duzeninizi bozuyor?
Haftasonu çocukları alıp kaliteli zaman geçirse onun haricinde düzenleri bozulmasa daha iyi değilmi? Bakıcıya ne gerek var ki?siz ne güzel aile olmuşken. . Keşke bu şartları soyleseydiniz . Sizin yerinize bakıcı daha mı iyi olacak sanki bu adam bunu görmüyor mu? Annelik yapıp içiniz gide gide verirken öz babaları düzen bozdu .. yazıklar olsun ya ..

Sizden hiç haz etmezdim ta ki şu konuyu okuyana kadar.
Hatta yorumlara geçince kesin sahte hesap, sahte konudur dedim ama birden gözüm rumuza ilişti, inanamadım.
Siz ve eşinizin önünde saygıyla eğiliyorum çünkü hayatım boyunca yapamayacağım bir şeyi gerçekleştirmişsiniz.
2 yıl dile kolay...
Yeri geliyor kendi evladım bana yük gibi oluyor ama siz minicik iki meleğe kalbinizi, evinizi daha da önemlisi tüm hayatınızı açmışsınız.
Umarım babaları olacak şahsiyet biraz örnek alır sizi ve asla sizden mahrum etmez minik melekleri.
Helal olsun sizin gibi aileye Allah ne umuyorsanız yolunuza sersin inşallah...

1Sen hanim konunuzu en.basindan beri takipteyim.
Dilerimki Rabbim yavrulari sizden ayirmasin.Gozunuz gibi bakmissiniz.Ayrilirlarsa akliniz ve kalbiniz.kalacak onlarla zor.
Ve cidden gonlu güzel bir insansınız sizi takdir ettim.
Insallah melekler sizle kalsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…