Güzel , kocaman yüreğinizle yazdığınız güzel sözler için çok teşekkür ederim.
Belki çeyreği bile değilim..
Sadece çok kötü bir dünyadayız , iyi şeyler bize çok iyi gelmeye başladı.
Bu iki meleğe evini açan kim olsaydı , kapatmak istemezdi.
Burası kötü muamele görmüş , sokakta kalmış hayvan gördüklerinde seferber olan hatunlarla , koca yüreklerle dolu.
Iki melege hayli hayli koşarlar.
Bir tuhaflik var bu işte. Devlet nasıl bıraktı çocukların izini? ne biliniyor güvende olduklarını? Nüfusunu almadığınız sürece kayıp olarak aranmali zira. Ben anlamadım bu işi kusura bakmayın.2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
Anne vefat ettiginde baba hayatta oldugu icin devlet takibine girmemis cocuklar. Kimsesiz cocuk olarak kayitli degiller. Kimlikleri de zaten evden alinmis konu sahibine verilmis diger komsular tarafindan. Daha onceki sayfalarda yanitlanmisti soru. Ondan hatirliyorum.Bir tuhaflik var bu işte. Devlet nasıl bıraktı çocukların izini? ne biliniyor güvende olduklarını? Nüfusunu almadığınız sürece kayıp olarak aranmali zira. Ben anlamadım bu işi kusura bakmayın.
Soyleyecek soz bulamadim.Sadece siz cok iyi yurekli bi kadinsiniz.2 ve 3.5 yaşlarinda iki çocuklu bir komşum vardı. Babaları Alman bir kadınla kaçtı. " Beni bir daha arayıp sormayın " diye bir mektup bırakmış.
Bir gün sabah apartmanda bir yaygara vardı. Iceriden ağlama sesleri geliyor ama kapıyı açan yok. Neyse çilingirle açtırdık. Komşum vefat etmiş. Kalp krizi dediler.
Defin işlemlerini hepsini biz yaptık. Kadın kimsesizdi zaten. Uzaktan bir kaç akrabası vardı , telefonundan numaralarla aradığımız kimse gelmedi cenazeye.
Çocuklar o gece bende kaldı. Sonraki gece , ve her gün. Biliyorum sosyal esirgemeye haber vermeliydim ama bir türlü yapamadım. Öyle alıştım ki , öyle çok seviyorum ki ..iki sene geçti üzerinden.
Biz taşınmistik. Eski komşum aradı biraz önce.Babası gelmiş çocukları arıyormuş. Almanya' ya götürecekmiş.
Yakındır kapıma dayanması.. Ne yapacağım ben
Hiçbir çaresi yokmuş..
Bakıcıları , okulları ufff... şuan hüngür hüngür ağlıyorum...
Aynı devam ediyor. Meleklerim babalarına alıştı gibi. Babaları şuana kadar bir falso vermedi.
Icime bir taş oturmuş gibi benim ama. Ne zormuş
Onları mutlu görmek değil miydi zaten isteğim , ee bu ne oluyor o zaman
Yakında babaları yanlarına alacak.
Bugün bir bakiciyla görüştüm. Güven vermedi. Yarın biri daha gelecek , nasip.
Yatılı bakıcı bulmak zor.
Benim taşınma durumum şimdilik yok maalesef . Apartmanda ve en yakınlarında ev bulamadık.
Zaten çok uzak olmadığımız için yine belirli uzaklığa taşınmak anlamsız olacak.
Bakıcının kullanabileceği yerlere kamera işini kabul etti.
Gidecek gibi değil, sanki gerçekten buraya yerleşiyor gibi.
Böyle..
Sizden hiç haz etmezdim ta ki şu konuyu okuyana kadar.Aynı devam ediyor. Meleklerim babalarına alıştı gibi. Babaları şuana kadar bir falso vermedi.
Icime bir taş oturmuş gibi benim ama. Ne zormuş
Onları mutlu görmek değil miydi zaten isteğim , ee bu ne oluyor o zaman
Yakında babaları yanlarına alacak.
Bugün bir bakiciyla görüştüm. Güven vermedi. Yarın biri daha gelecek , nasip.
Yatılı bakıcı bulmak zor.
Benim taşınma durumum şimdilik yok maalesef . Apartmanda ve en yakınlarında ev bulamadık.
Zaten çok uzak olmadığımız için yine belirli uzaklığa taşınmak anlamsız olacak.
Bakıcının kullanabileceği yerlere kamera işini kabul etti.
Gidecek gibi değil, sanki gerçekten buraya yerleşiyor gibi.
Böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?