Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim ve arkadaşlarımız vardı uzman olarak.
Güzel oyun oynamışlar . Babaları çabalıyor , yavrularda uzak davranmadı " diye bir yorum yaptılar..
Çıkarken yarın yine geleyim mi demiş , evet demişler çocuklar. Peki siz gelmek ister misiniz benimle diye sormuş , onlar cevapsız kalmış.

Bu arada kartını pasaportunu getirmemiş. Eşim ustelememiş.
Biraz sonra yine mesaj atacağız.

Daha öncede tanıyordu eşim adamı. Bu kadar yakından muhabbet etme şansları olmamıştı ama. Iste kira kontratinda falan bir araya geliyorlardı.
Iyi birine benziyor ama yaptığı haksizlikliklarla güvenemiyorum , yargım var diyor.

Arkadaşlardan erkek olan dediki bana , " üstüne düşeni yapıp akışa müdahale etme . Şans verilmeli yeniden dedi.

Iki gündür o kadar yorgunum ki , ne düşüneceğimi bilmiyorum..

Böyle böyle alışacağız herhalde

Süreç sen ve eşin açısından sancılı geçecektir mutlaka. Tek endişem adam güvenilir çıksın, gerisi belki çözülür. Niyeyse güvenemiyorum...

Allah çocuklar hakkında en hayırlısını yazsın inşallah. Konuyu takipteyim inan ağlamak üzereyim çocuklara Size annelerine. .. lütfen gelişmeleri yaz ve lütfen güzel haberler ver zira çocuğuma bakarken içim kiyildi. .. yavrularıma ne zor hayat olmuş küçük yaşta ...

ne güzel yürekli insanlar var dünyada..sizler azınlıktasınız kocaman yüreginizden sarılıp opüyorum sizi

İki sene geçmiş üzerinden şaka gibi bir baba, Allah senden razı olsun çocuklar çok kucukmus babaları bırakıp gittiğinde hatirlamazlar bile, travmaya bak şimdi acil bir avukata danış vermemek için

Allah size hic zorluk göstermesin hep mutlu olun insallah. Bir anne olarak yazdiklarinizdan cok etkilendim. Komsunuza ve evlatlarina cok üzüldüm. Ama o yavrular icin sevindim Allah sizin gibi iyi niyetli birini karsilarina cikartmis diye. Siz onlara aile olmussunuz anne olmussunuz sevgi ve sicavik bir yuva vermissiniz. Yaptiginizin kiymeti paha bicilmez. Ne güzel kalbiniz vicdaniniz merhametiniz var. Bence bir avukatla konusun ve o yavrulari almak icin elinizden geleni yapin. Sizin gibi insanlarin oldugunu bilmek cok güzel.

Çatladım banim açılana kadar,konu kapanacak yazamicam diye ..
Hic tahmin etmezdim ama seni ne kadar ovsem ne kadar guzel seyler soylesem yine de senden guzel olmayacaklar..
Allah seni cennetiyle mukafatlandirsin ne diyim ...
Yuregimden gecenler bunlar .

Güzel , kocaman yüreğinizle yazdığınız güzel sözler için çok teşekkür ederim.
Belki çeyreği bile değilim..

Sadece çok kötü bir dünyadayız , iyi şeyler bize çok iyi gelmeye başladı.

Bu iki meleğe evini açan kim olsaydı , kapatmak istemezdi.

Burası kötü muamele görmüş , sokakta kalmış hayvan gördüklerinde seferber olan hatunlarla , koca yüreklerle dolu.

Iki melege hayli hayli koşarlar.

baba zenginse engelli maaşı, çocuk parası vs için çocukları almaz başına... bence de gerçekten pişman gibi duruyor. inşallah öyledir. ve inşallah seninle sık görüşebileceği bir uzaklıkta olur yavrular ama baba sevgisinden de mahrum kalmamış olurlar. babayı tabiki haklı bulmuyorum ama her şart altında her zaman mantıklı davranamayabiliyor insanlar... çok kötü giden bir evlilikte evi terketmesini anlayabiliyorum ama anneleri vefat ettikten sonra çocuklar ne halde diye bir kere merak etmiş olmaması çok karmaşık geliyor... artık eşle alakalı durum bitmiş , nasıl hiç umrunda olmadı az da değil 2 sene... bu kısmı hiç anlayamadım...

1sen sureci takip ediyorum ve sana hayran kaldim. Diyecek bisey bulamiyorum ne guzel insansiniz Allah sizi hem karninizda buyuttugunuz hemde kalbinizde buyuttugunuz evlatlarinizdan ayirmasin insallah hersey gonlunuzce olur

çok sevindim olumlu gidiyor. babaları fevri ve düşüncesiz olsa alır çocukları giderdi zaten size hesap verme mecburiyeti yok yasal olarak yani demek ki çocuklarını düşünüyor değil mi?

öyle demeyin sizinki çok büyük bir fedakarlık. evet herkes yardımına koşmak isterdi ama imkanlar el vermeyince olmuyo ben tek çocukla zor başediyorum hemde çalışıyorum. düşünüyorum bu durumda olsam napardım alıp onlara da bakıcıma baktırmak isterdim ama eşim ne derdi bilmiyorum sürekli kalmalarına çok taraftar olmazdı yasl boyutunu da düşünerek.. ben de o kada r çekip çeviremeyeceğim için bana da çok güvenmezdi

Ya kiyamam Hukuki bi yol deneyin isterseniz belki ve insallah basarili olursunuz

1Sen
siz nasil guzel bir insansiniz ?! umarim baba sizi buldugunda, yinede sizde birakir...
sonucta 2 yildir arama ihtiyaci duymamis.

Son durum nedir? Dun babayla gorustuler ve baba gitti, cocuklar hala sizinle degil mi? Tekrar bulusma mi ayarlanacak?
S Senbirsen babanin goturme niyeti insallah dedigi gibi yoktur, ama olsa da hemen goturemezdi, pasaport vize vs... Insallah her sey cocuklar icin en iyi sekliyle gelisir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…