bu konuya çok şaşırdım.1sen ,doğru olan birşeyi,yanlış yollardan yapmışsın.çocuklara sahip çıkmak,çok yüce bir davranış ama sonucunun böyle olacağını tahmin edip,en başından ,devletin kurallarına göre hareket etmeliydin.
çok üzüldüm,hem senin adına,hem de hayattan 2.darbeyi yiyecek o çocuklar adına.sana ve kardeşlerine bağlanmışlardır,2 sene de.
keşke en başta koruyucu aile olarak başvurup baksaydınız çocuklara.Yakınları çok duyarsız. Cenazeyi , tüm masrafları eşimle ustlendik. Istedigimiz sadece bir kaç akrabası gelsin diye haber sanmaktı. Gelmedi kimse.
Dede vefat etmiş. Üvey babaannesi yaşıyormuş duydugumuza göre.
Hiç kardeşi yok mu annelerinin? :/
Oyh 1Sen, iki senede bağlandınız, hepinize zor olacak, size ayrı, çocuklara ayrı...
"Haber saldık gelmediler"den ziyade bir avukat yardımı ile direkt yüz yüze ulaşacağınız hiç kimse yok mu?
keşke en başta koruyucu aile olarak başvurup baksaydınız çocuklara.
babaya karşı devlet eliyle daha güçlü konumda olurdunuz bel
Rabbim çocuklar ve sizin için ne hayırlıysa onu nasip etsin.
Çocuklara hiç yalan söylemedim . Bir gün baba gelecek sizi yanına alacak. Şimdi çok işi var, cook uzaklarda diye diye hikayeler okudum onlara.
Olurda bir gün gelirse hazırlıklı olsunlar diye.
Ama kendime hiç bunu yapmadım. Ömür boyu benimle kalacaklar diye diye alıştırdım kendimi.
Gözlerim ağrıyor ağlamaktan. Ilk defa yanıyorum bu kadar.
Çok zormuş.
bence baba parayla ikna edilebilir de ileride sık sık para ister sizden.Yakınlarıyla anlaşma yoluna gidersem bir şans doğar mi ?
Lütfen kizmayin eger konu gercekse ama bana çok hikaye tadında geldi bu konu.
1Sen her zaman yapıcı, sakin yorumlarından senin güzel yüreğin belliydi zaten.
Evet, resmi bir bildirim de bulunmamak ciddi bir hata olmuş, ama o zamanda muhtemelen elinizden direk alacaklardı yavruları. Korkularını anlıyorum.
İyi bir avukat tutarsanız bir şansınız olabilir. Almanya annesi babası olan çocuklara bile devletin el koyabildiği bir ülke. Böyle beş para etmez bi şahsiyetle o çocukların sonu belli. Avukat bu noktadan girip bir sonuc elde edebilir.
bence baba parayla ikna edilebilir de ileride sık sık para ister sizden.
iş şantaja döner.
Yapacak bir şey yok.
Çok küçük 2 çocuk, 2-3 yaş ne ki?
Kim olsa içi sızlar, sosyal hizmetlere gitsinler istemez.
Bazen yapılan eylem yanlış
Ama insan doğru olabiliyor. Buda öyle bir konu benim için.
Şuan yapman gereken çocukların babasıyla görüşmek.
Oraya götürecek tamam da iyi davranabilecek mi, onları neler bekliyor
İçinin rahat olması için iletişimde kalmak istediğini söyle.
Hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin.
Yakınlarıyla anlaşma yoluna gidersem bir şans doğar mi ?
Ya siz cok iyisiniz ❤keşke sizin evlatlarınız olarak devam etseler hayata ama iste babası muhtelemen alacakKalsın değil mi ?
adam neden iki sene sonra çocuklarını aramaya karar vermiş, iyi bi baba olsa hemen gelir alırdı, iki senedir aç mı tok mu devlette mi sokakta mı biri mi kaçırdı diye merak etmemişte, tabii ki konu sahibi babasından daha iyi niyetli, suç mu değil mi bilmem de... devlet kurumlarınında durumunu görüyoruz, oralardan evlatlık verilse de güzel bir aileye düşeceğinin garantisi yok
adam keşke tr de olsaydı, götürse almanya da bir daha ne zaman göreceksin, izini kaybedersin, tamam annesi değilsin ama anne gibi sahip çıkmışsın sonuçta, belki senin için bi önemi yoktur ama ben senin iyi niyetine inanıyorum
valla konu entersan şekilde gündüz tv kadın kuşağına döndü, gerçek hayatta da oluyormış demekki böyle şeyler
zengin ama çocuklarına bir bakıcı bile tutmadı 2 sene boyunca. arayıp sormadı. cimriyse fakirdir o.Zenginlerdi. Biz onların apartmaninda kiradaydik.
Şimdi durumu nasıl bilmem ama paraya tav olmaz sanmıyorum.
Bir arabam var verebilecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?