Çok Üzgünüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1Sen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çocuklara hiç yalan söylemedim . Bir gün baba gelecek sizi yanına alacak. Şimdi çok işi var, cook uzaklarda diye diye hikayeler okudum onlara.
Olurda bir gün gelirse hazırlıklı olsunlar diye.

Ama kendime hiç bunu yapmadım. Ömür boyu benimle kalacaklar diye diye alıştırdım kendimi.

Gözlerim ağrıyor ağlamaktan. Ilk defa yanıyorum bu kadar.
Çok zormuş.

keşke en başta koruyucu aile olarak başvurup baksaydınız çocuklara.
babaya karşı devlet eliyle daha güçlü konumda olurdunuz belki.

Rabbim çocuklar ve sizin için ne hayırlıysa onu nasip etsin.

Yakınlarıyla anlaşma yoluna gidersem bir şans doğar mi ?

Dünya dönmeye devam ediyorsa bir sebebi var işte.
Gözlerim doldu maşallah size

Mahkeme açılabilir, rski durumlar anlatılabilir. Baba olsaymış da 2 sene önce evlat derdinr düşseymiş. İskele babası

Yazık çocuklara. Size alışmışlardır iyice en zoru onlar için bence. Çok güzel kalpli bir insansınız siz. Hukuki olarak yanlış evet ama sizin yaptığınızı da herkes yapamaz. Dilerim bu iyiliğinizin karşılığını bulursunuz, o çocuklar sizde kalır inşallah.

keşke en başta koruyucu aile olarak başvurup baksaydınız çocuklara.
babaya karşı devlet eliyle daha güçlü konumda olurdunuz bel
Rabbim çocuklar ve sizin için ne hayırlıysa onu nasip etsin.

Koruyucu aile olabilmek için o çocukların önce devlet kaydı yapılmalıydi. Orada ne kadar kalacakları belli değildi.
Ama zaten benim yanımda kalmayacaklardi ki, öyle gelişti işte

pislik adam 2 senedir bu çocuklar nerde diye ilk defa mı düşünmüş! ya ne diyim bilmiyorum.... ama yasal yoldan çocukların sizde kalmasına hiç imkan varmış gbi durmuyor bir tek baba kendi rızası ile bırakır giderse herhalde kalır çocuklar. o da okul yaşlarında velileri olmadığınız için yine problem çıkar herhalde...

Allah kolaylık versin şu süreçte size...

yine de bağlanmışlardır sana ve ailene.onlar için de kolay olmayacak.senin çocukların ne düşünüyor bu konuda,onlarda senin kadar üzgün mü?çok zor bir durum.her iki taraf için de zor olacak.

1Sen her zaman yapıcı, sakin yorumlarından senin güzel yüreğin belliydi zaten.
Evet, resmi bir bildirim de bulunmamak ciddi bir hata olmuş, ama o zamanda muhtemelen elinizden direk alacaklardı yavruları. Korkularını anlıyorum.

İyi bir avukat tutarsanız bir şansınız olabilir. Almanya annesi babası olan çocuklara bile devletin el koyabildiği bir ülke. Böyle beş para etmez bi şahsiyetle o çocukların sonu belli. Avukat bu noktadan girip bir sonuc elde edebilir.

Bilsem iyi bakacak onlara , asla bencillik yapmam . Susarım. Ağlar ağlar susarım.
Elbet arayacak ya da gelecek , birden alıp götürmez herhalde değil mi ?

bence baba parayla ikna edilebilir de ileride sık sık para ister sizden.
iş şantaja döner.

Zenginlerdi. Biz onların apartmaninda kiradaydik.
Şimdi durumu nasıl bilmem ama paraya tav olmaz sanmıyorum.
Bir arabam var verebilecek zaten.

Taa Almanya ama bu ya.. Kokularını duymak istesem..

Yakınlarıyla anlaşma yoluna gidersem bir şans doğar mi ?

Olabilir, neden olmasın?
Direkt baba ile anlaşırsanız daha kolay. Tabi bu suistimale de çok açık bir durum olur, garantisi de yok.

Ancak diğer taraftan annenin akrabaları üzerinden giderseniz, şartların hangisi daha iyiyse ona bakılır ki bu da genelde maddiyat demek.

Babanın çocukları tehlikeye açık bıraktığı, iki sene arayıp sormadığı ihmali üzerinden gidilir. Burada anne tarafının maddi durumuna da bakılıyor sanırım; bu kısımda devreye siz girersiniz. Bakıcı-koruyucu aile olarak biz desteğiz diye. Ancak gönüllülük üzerinden velayet nasıl işler bilmiyorum. Yani "Kimdir bunlar, necidir?" derler, denir.
Bu yüzden birkaç avukata sorun, birinin göremediğini diğeri görebilir demem bundan.

Hepsini okuyorum. Yazamadıklarım varsa hoş görün beni.
Gözlerim zor seçiyor.

Ikiside geceleri çok ağlıyordu. Anne diye hıçkırıklara boguluyorlardi.
Hep göğsümde uyuttm sakinlestirdim.
Bitti

allah sizden razı olsun..ne denilir ki helal olsun gerçekten..elinizden geleni yapmışsınız kaderleri iyi olur inşallah alla sizi onlara koruyucu melek olarak vermiş şu ana dek bundan sonrası içinde onları korur inşallah gözlerim doldu ya..

Zenginlerdi. Biz onların apartmaninda kiradaydik.
Şimdi durumu nasıl bilmem ama paraya tav olmaz sanmıyorum.
Bir arabam var verebilecek zaten.
zengin ama çocuklarına bir bakıcı bile tutmadı 2 sene boyunca. arayıp sormadı. cimriyse fakirdir o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…