Ben olsam alır çantamı çıkar giderdim evime.
Abime de mesaj atardım ben eve dönüyorum hoşçakalın diye.
Anneme de anlatırdım.
Yenge de tadından yenmiyor maşallah hem çağır hem naz yapıp çıkma hem laf et.
Daha da gitmezdim evlerine.
Bir daha asla gelmemBen olsam idare ederdim 3 gün üzülsem de ve bir daha da kalmaya gitmezdim
Aynen katılıyorum, ne kadar çirkin bir davranış olmuş bence de çıkıp gidin evinizeBen olsam alır çantamı çıkar giderdim evime.
Abime de mesaj atardım ben eve dönüyorum hoşçakalın diye.
Anneme de anlatırdım.
Yenge de tadından yenmiyor maşallah hem çağır hem naz yapıp çıkma hem laf et.
Daha da gitmezdim evlerine.
Gitmelisin.Gitmeli miyim
Inan hic o eve gitmek bile istemiyorum.
Kac saattir ayaklarim agridi yurumekten. Geri geri gidiyor ayaklarim.
Yengenin davranışı gerçekten çok kırıcı , hiç hoş değil ama bence çekip gitmen de doğru olmayacak , böyle yaparsan aradaki buzları eritmeniz daha da zor olabilir.Yengenin yaptığı doğru değil ancak bu tavrı aralarındaki başka bir problemden ileri geliyor olabilir . Daha önce hiç problem yaşamamışsınız çünkü.İstersen bu akşam konuşmalarını duyduğunu söyle , açık açık yengenin sorunu neyse öğrenmiş olursun. Eğer söylemek istemiyorum derseniz konuyu yalnızca abine de konuşabilirsin. Ama öylece alıp çantanı gidersen yıkılması güç bir duvar inşa edilmiş olacak.
Hiç bozuntuya verme huzursuzluk olmasın bosver herkes kendi ayıbında boğulsun.. kalacağın 4 günmüş zaten.. bir de haklıyken haksız duruma düşmek var.. bir daha cağırırlarsa o zaman gitmezsin bu durumları da bildiğini ima edersin olur biter..
Bencede evine dön. Ben olsam açık açık tartismalarini duyduğumu ve buna üzüldüğümü söylerdim ve giderdimEvet bi de anneme ne diyecegim. Nasil anlatayim bunuo kadar uzgunum ki oturdum agliyorum burda.
Evime gitmek istiyorum. Sinavlarim var calismam lazim hoca cagirmis vs mi desem
bir şeyi bahane et kalma orda evine git. annene de anlat her şeyi bilsin...
Evet bi de anneme ne diyecegim. Nasil anlatayim bunuo kadar uzgunum ki oturdum agliyorum burda.
Evime gitmek istiyorum. Sinavlarim var calismam lazim hoca cagirmis vs mi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?