Çok üzgünüm.

Bu nasıl yenge ya? Orası onun evi olduğu kadar abinin de evi o yüzden çekip gitme. Ama duyduğunu söyle derim. Yengene usulca sor benimle ilgili bir problem mi var diye hatta. Belki çözersiniz konuşup tatlıya bağlarsınız da rahatlarsın. Çirkefleşirse de kendi yaptığının bedelini ödesin. Sessizce gidip kimseye de anlatmazsan boşuna içine atmış olursun. Atma içine.

Simdiye kadar normaldik ya.
Yoksa hayatta gelmezdim ama diyorum ya cok da gorusmuyoruz. Bayramda gelirler bir iki gun kalirlar. O yani.
Cok sıkı fıkı olmasak da severim ben sorun yoktu bence.
Yanlis anlamadim ki. Yazdiklarimi aynen duydum sabahki tavri da oyleydi.
Basim agriyor ben gelemicem dediginde de bozuldugunu ben sonrdan anladim o an gercekten basi agriyor diye kotu sandim.
Evet iste hepten bozulacak herkesin arasi diye soylemek istemiyorum ozellikle aileme. 3 gunu tamamlamak cok zor geliyo bana su an

canım abinin hiçbir suçu yok
onun için idare et
abin de üzülür senin duyduğunu anlarsa
bir daha gelmezsin kalmaya
yengene karşı da mesafeli olursun
belki anlar hatasını
evliliklerin başında böyle kıskançlıklar olabiliyo, demek ki yengen hiç yaşamamış abinle senin ki gibi bir kardeşlik
ya çok üzüldüm ama inan abin için idare etmen en iyisi olucaktır
seni çıkarırlarsa çık zaten ısrar etmiyormuşsun

Yengemle mi konusayim durumu ?
O zaman iyice kotu olmaz mi ?

Abimin sucu yok ne bileyim yengemden de beklemezdim. Ona da cok uzuldum.
Kendileri gel dediler gezdirelim dediler
Cok uzgunum icim kirildi resmen.

Yengemle mi konusayim durumu ?
O zaman iyice kotu olmaz mi ?
Kötü olacaksa sen kötü etmiyorsun, onun kalbinde bir kötülük var ki seni böyle hissettirmiş. 4 güncük gittiğin abinin evinde bu kadar huzursuz edilmen çok çok sinir bozucu. Biraz da o huzursuz olsun ne olur? Abini de sen sakinleştirirsin kavga falan olursa. Bilmiyorum benim düşüncem bu şekilde. Gidene kadar bu ortamı mı çekeceksin allah aşkına.

Ben olsam biraz erken dönerdim evime.
Pazar günü dinleneyim bahanesini kullanırdım.
Hem de size yük oldum falan derdim giderken ki anlasınlar.

Bence yenge başka şeye bozulup seni de bahane ederek kocasına yüklenmiş.
Bugün de kal bakalım tavırlarında bi değişiklik olacak mı yengenin.

Simdi soyle eve gittigimde yengem hala bozuksa konusayim degilse hic bisey yokmus gibi mi davranayim.
Ya biliyorum basinizi agritip her seyi soruyorum ama ben bilemiyorum aptal gibi kalakaldim burda.onlar duzelmisse ben de su 3 gunu gecirip evime mi gitmeliyim.
Bir daha zaten istemiyorum. Bu ilk ve sondu

Cok gergin bir ortam oldu anlamadim.
Cok uzgunum keske evimde kalsaydim
Insallah normallesmislerdir ama benim icim cok kirgin ikisine de.

Abimin sucu yok ne bileyim yengemden de beklemezdim. Ona da cok uzuldum.
Kendileri gel dediler gezdirelim dediler
Cok uzgunum icim kirildi resmen.
canım benim çok haklısın ve sen yine olgun bir davranışla kendini dışarı atıp bizlerden fikir almaya çalışıyorsun
ben senin yaşında olsam sabahına evi inletir basar giderdim
ama bu bir sürü tatsız olay doğurur
diğer arkadaşarın da dediği gibi aralarında başka bir şey olmuş olabilir belki başım ağrıyor dedi ama başka bi rahatsızlığı var sana söylemeyemedi abine de bıraktı diye kızdı tamam yaptığı çok çok yanlış ama yengenle daha önce bir sorununuz olmamış
akşam ikisini alıp duyduğunu söylemen ve yüzleşmende içinin rahatlaması için iyi olabilir

Git evine, hem ısrar edip gel fiyid hem abinden kiskaniyor. Yani ben olsam gaz vermiş gibi olmayayım da herkesin huyu farklı ve benimde kardeşim yok o durum da var, giderim eşyalarını alırım ikisi evdeyken su konuştuklarınizı der çıkar giderim.anneme de sıkıldım derim bı daha da gitmem.

aynene bence onlar düzeldiyse sen birşey yokmuş gibi 3 günü atlat evine git
bir daha da gitmezsin
abine kırılma onun ne suçu var ki

Ayıp etmiş gerçekten
Ben görümcelerime bayılmıyorum ama görüştüğümüz zamanlar gezdiriyoruz eşimle yiyip içiyoruz sohbet ediyoruz. Çünkü eşimin hatrı var. O kardeşlerine değer veriyor ben de eşime. Bu yüzden başımın üstünde yerleri vardır. Aynı şekilde benim kardeşim gelince eşim de saatlerce nereye istersek götürüyor, eğlendirmeye çalışıyor. Olması gereken bu.
Abin yengeni susturamamış, ya da yengende hiç hatrı yokmuş.

Sorayim mi ikisine de. Icimde kalacak bu,keske ben duymasaydim. Onlar da anlamadilar mi duydugumu onu anlamiyorum. insallah daha kotu olmaz. Insallah Normallesmislerdir kalirsam da boyle 3 gun kendi kendime cikarim.

Yok canım neden başımız ağrısın başımız ağrısa cevap yazmazdık
Yani ortam güzelse yengen sana saçma davranmıyorsa bir şey söylemene gerek olmayabilir belki tartıştılar başka bir sebebi var
Ama düzelmediyse gitmek istediğini açabilirsin bence. Sorarlar zaten neden diye.
Dediğim gibi orası senin canının abinin evi. Öyle hemen küsme sakin ol. Zaten abin seni gezdirmek de istiyor orada olmanı da istiyor bence. Rahat ol sen

Simdi ayni gelin kizimiz yrn bebegi olursa hamilelik sonunda ve lahusalilikta gelme gitme temizlik yemek maddi destek veya calisiyorsa birinin gelip kalip bebege bakmasinida bekleyebilir genelde de beklenir buradada cok orneklerini okuyoruz kendileri soguk durmayi uzak olmayi tercih edip kisisel olunca aile degilmiyiz aole yaptilar bole ilgilenmediler siye cinnete donende cok onun icin ben iliskilerin acik olmasindan tarafim kim ne ettiyse o ama kizgin sinirli degilde politik naif naif bgn bunu bildigini belli ettiginde yrn el gibi altini takip yegeni sevip dondu kimse isimin ucundan tutmadi diye yakinamaz bilirki kendi tavrinin ceremesi sorunda olmaz mesafe istiyordur belki verin mesafesini abiniz geldiginde kendi sehrinizdede gorusursunuz

Evliligin cok basi veya haftadan uzun kalma falan olsa anlaycamda 4 gune sinirlendim ben tavrina birde 19 sun yani cocuk sayilirsin bir yerde yerinde olsam bende cok kirilirdim ne yalan diyim

Yengen hamile falan değil di mi?
Gerçekten senin bilmediğin abinin bildiği bi sıkıntısı vardır ve yalnız bırakıldığı için içerlemiştir belki
Düşük ihtimal ama

Bence yengen gene başım ağrıyo vs diyip surat yapıyorsa yenge ben döneyim en iyisi, hem sen hastasın dünden beri falan diyebilirsin.
Abine de ayrıca söyle ben duydum konuştuklarınızı. daha fazla sorun olmasın gidiyorum, artık sen geldiğinde görüşürüZ beni bi daha çağırma lütfen de diyebilirsin.

Yengen hamile falan değil di mi?
Gerçekten senin bilmediğin abinin bildiği bi sıkıntısı vardır ve yalnız bırakıldığı için içerlemiştir belki
Düşük ihtimal ama

Yok degil. Olsa ona yorardim kesinlikle.
Ama degil ki hatta istemiyorlar simdi.
Yani baska ne derdi olabilir ki
Siz ikiniz kalin ben gideyim diyecek kadar bilmiyorum. Anlamiyorum.
Bi de ilk gittigimde normaldi. Biz ciktik abimle, geldik. Ben aldiklarimi cantama koydum . Normal muhabbet ettim ikisiyle de. Yengem Ondan sonra zaten erken gitti uyumaya. Ben de ilk gunden rahatsiz etmeyeyim diye odama gectim. Gece de seslerini duydum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…