Çok üzgünüm :(

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Nişanlınımın annesi beni hasta oldugum için istemiyor ya yemek, temizlik yapamazsa o mu sana bakıcak sen mi ona bakıcaksın demiş nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama bu tür konuşmalar bizi cok üzüyor şuan onunla konuşmaya hevesim bile kalmadı annesine gerekirse ben yemekte yaparım temizlikte yaparım demiş ne yapıcağımı iç bilmiyorum.

Takma, bizde de aynı sorun vardı. Evlendik yıllar oldu. Çocuğumuz olacak. Biz mutluyuz, onlar da kabullendi

Kendi sağlığını senetle mi garantilemiş valide hanım?
Kimin neye garantisi varki.
Allah nişanlınıza kalp güzelliği vermiş, güzel cevaplamış annesini.
Size mutluluklar dilerim.
O da konuşsun dursun, dünyanın en sağlıklı, en marifetli, en güzel gelini de olsanız kulp takabilirdi.Çünkü kaynanalık

Benim lise arkadasimin eklem hastaligi var. Cocukluktan kalma. O hastaligin adini unuttum fakat el parmakları açılmıyor mesela bükülmüş sekilde. Hareketleri kasıtlı, aylarca hastanede yatıyor ve o hastalıgin cogu ölümle sonuclandigi oluyor. Ilaclarla yasamaya calismak gibi bir hayat. Ve gecen sene 10 yıllık sevgilisi ile evlendi. Ki yuzunden bile anlaşılıyor hasta olduğu, kas hastalığı. Yani sevdikten sonra ana baba baci kimseye laf düşmez. Yeterki sevdiğiniz yaninda olsun.

nasıl emin olmuş kimin ne olacağından? yarın öbür gün Allah vermesin bi pıhtı atar bütün vücudu felç kalır senin eline kalır görür.Ağzı olan konuşur boşver siz mutluluğunuza bakın.Mutluluğunuz en büyük cevap olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…