- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Takma, bizde de aynı sorun vardı. Evlendik yıllar oldu. Çocuğumuz olacak. Biz mutluyuz, onlar da kabullendiNişanlınımın annesi beni hasta oldugum için istemiyor ya yemek, temizlik yapamazsa o mu sana bakıcak sen mi ona bakıcaksın demiş nişanlımla birbirimizi seviyoruz ama bu tür konuşmalar bizi cok üzüyor şuan onunla konuşmaya hevesim bile kalmadı annesine gerekirse ben yemekte yaparım temizlikte yaparım demiş ne yapıcağımı iç bilmiyorum.
Fiziksel bazı hareketlerim kısıtlı.hastalığınız nedir ayrıca iyi gün kötü gün diye boşuna dememişler ne menfaatçi insanlar var
Benimde. Sağ kolumu pek kullanamıyorumFiziksel bazı hareketlerim kısıtlı.
Ne kadar güzel allah daim etsin saglıkla bebeginizi kucagınıza alın inşallah.Takma, bizde de aynı sorun vardı. Evlendik yıllar oldu. Çocuğumuz olacak. Biz mutluyuz, onlar da kabullendi
Geçmiş olsun.Benimde. Sağ kolumu pek kullanamıyorum
Amin inşallah canımGeçmiş olsun.
Öyle tabi kendide üzülüyor annesinin söylediklerine ama yinede bana moral veren o.Amin inşallah canım
Teşekkür ederim sağol sana da
Üzülme. Sevdiğin sana destekse hiçbişey zor değil
Aa sahiden ama yaa,nişanlı laf taşımışNişanlın bu konuşmayı sana neden iletiyor buna takıldım ben
Bende anlamadım.Nişanlın bu konuşmayı sana neden iletiyor buna takıldım ben
Aa sahiden ama yaa,nişanlı laf taşımış
Olmadı şimdi bu.
Nişanlısı çözüm bulmalı,kaynada gelin mi hizmetcimi arıyor belli değil Allah bilir ilk gelin olduğunda kaynanası neler çektirdi buda onun izinden gidecek gibiAa sahiden ama yaa,nişanlı laf taşımış
Olmadı şimdi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?