- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Teyzemin kızınla konuşmuş annesi benim hakkımda belki nasıl olsa sonradan teyzemin kızı anlatıcagı için konuşulanları belki ondan anlatmıştır diye düşünüyorum.Aa sahiden ama yaa,nişanlı laf taşımış
Olmadı şimdi bu.
Bende anlamadım yarın görüştüğümüz sorucam.Oğluna hizmetçi mi alıyormuş terbiyesiz kadın. Bir de şunu merak ettim, annesinin söylediği şeyleri aynen bu şekilde gelip nişanlınız mı anlattı size? Eğer öyleyse onun yaptığı da doğru ve mantıklı değil.
Kesinlikle sorun. Annesiyle arasında böyle bir konuşma geçtiyse, gereken cevabı verip konuyu kapatması gerekiyordu. Size söylemesi beni düşündürdü açıkcası.Bende anlamadım yarın görüştüğümüz sorucam.
Keşke teyze kızın anlatsaydı,ama çözülmeyecek bir durum değilTeyzemin kızınla konuşmuş annesi benim hakkımda belki nasıl olsa sonradan teyzemin kızı anlatıcagı için konuşulanları belki ondan anlatmıştır diye düşünüyorum.
Bendede eklem romatizması var cok kücük yasta hastalanmışım el parmaklarımın bazıları acılmıyor bnmde çok tedavi gördüm yürüyemiyordum agrılarım vardı çok şükür onlar geçti iyi hissediyorum ama tamamen saglıklı bir insan gibi hareket edemiyorum malesef azda olsa hasar kaldı.Benim lise arkadasimin eklem hastaligi var. Cocukluktan kalma. O hastaligin adini unuttum fakat el parmakları açılmıyor mesela bükülmüş sekilde. Hareketleri kasıtlı, aylarca hastanede yatıyor ve o hastalıgin cogu ölümle sonuclandigi oluyor. Ilaclarla yasamaya calismak gibi bir hayat. Ve gecen sene 10 yıllık sevgilisi ile evlendi. Ki yuzunden bile anlaşılıyor hasta olduğu, kas hastalığı. Yani sevdikten sonra ana baba baci kimseye laf düşmez. Yeterki sevdiğiniz yaninda olsun.
Keşke şimdi benimde kafama takıldı.Keşke teyze kızın anlatsaydı,ama çözülmeyecek bir durum değil
Teyzemin kızınla konuşmuş annesi benim hakkımda belki nasıl olsa sonradan teyzemin kızı anlatıcagı için konuşulanları belki ondan anlatmıştır diye düşünüyorum.
Ayni hastalik sanirim. Cunku dediginiz ondakinin aynisi. Elleri açılmıyor. Tedavi görmek zorunda. Ağrıları cok oluyor felan. Allah yardımcınız olsun ya. Rabbim tum hastalara sifa versinBendede eklem romatizması var cok kücük yasta hastalanmışım el parmaklarımın bazıları acılmıyor bnmde çok tedavi gördüm yürüyemiyordum agrılarım vardı çok şükür onlar geçti iyi hissediyorum ama tamamen saglıklı bir insan gibi hareket edemiyorum malesef azda olsa hasar kaldı.
Nişanlın laf mı taşıyor eğer öyleyse bu dah büyük sorun zira aileler bir şakilde ikna olur da laf taşıyan insan iflah olmazFiziksel bazı hareketlerim kısıtlı.
Teyzemin kızınla konuşurken o iştemiş gelince anlatmış tabi daha kimbilir ne konuşmalar gecti bana birazını anlattı teyzemin kızı demiş rahatsız evlenince yardımcı olursunuz evde ona diye zaten evlenince bizimle oturcak kv tek eşi yok vefat etmiş.Bu daha kötü. Senin hakkinda senin akrabana konuşuyor annesi ve nisanlin bunu engelleyecegine oturup dinleyip sonrada "teyze kizindan once ben yetiştireyim bari" diyip muhabbeti sana aktariyor :)
Sen hem nişanlindan hem annesinden çekeceksin gibi duruyor. Lafta yemek yaparim temizlik yaparim diye atip tutacagina keske seni uzmeyecek sekilde annesiyle bu konuyu halledip sana getirmeseydi hiç. Hadi annesidir kendi aralarinda söylenmiş olsa neyse ama muhabbeti akravalara kadar tasiyip nisanlin buna engel olamiyorsa asil sikinti orda.
Sagolun teşekkür ederim.Ayni hastalik sanirim. Cunku dediginiz ondakinin aynisi. Elleri açılmıyor. Tedavi görmek zorunda. Ağrıları cok oluyor felan. Allah yardımcınız olsun ya. Rabbim tum hastalara sifa versin
Teşekkür ederim.Gecmis olsun. Takmayin diycem ama insan takiyor iste. Nasil insanlar anlamiyorum ben ya.
Geçmiş olsun empati yapmaları lazım aynı şeyi sevgilinizde yaşayabilirdi annesi o zaman da öyle söyler miydi acabaFiziksel bazı hareketlerim kısıtlı.
Söylemezdi tabi.Geçmiş olsun empati yapmaları lazım aynı şeyi sevgilinizde yaşayabilirdi annesi o zaman da öyle söyler miydi acaba
Haklısınız bende vazgeçtim zaten kendisiyle oturmaktan.Kv ile oturmayın lütfen, zihniyetini şimdiden belli etmiş bir insan sizi çok üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?