Cok uzgunum...

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
632
123
Bugun cok kotu bir sey oldu psikiyatrime kontrol icin gittim neyim var diye sordum ayristirilmis kisilik bozuklugu dehb psikoz okb anksiyete dedi dunyam basima yikildi ilacimin dozu artti ben napicam nasil bas edecegim

Acil şifalar diliyorum öncelikle. Ne zamandır gidiyorsunuz psikiyatriye. Teşhis yeni mi koyuldu. Hangi şikayetle gitmiştiniz?

Acil şifalar diliyorum öncelikle. Ne zamandır gidiyorsunuz psikiyatriye. Teşhis yeni mi koyuldu. Hangi şikayetle gitmiştiniz?
1 ay oldu gideli dehb icib gitmistim derste uyuyordum sokaga cikamazdim cok korkaktim bu sebeple gittim

Bugun cok kotu bir sey oldu psikiyatrime kontrol icin gittim neyim var diye sordum ayristirilmis kisilik bozuklugu dehb psikoz okb anksiyete dedi dunyam basima yikildi ilacimin dozu artti ben napicam nasil bas edecegim
ılac vermıs ya ıste bas ederken o yardımcı olacak sıze
gecmıs olsun hepsı duzelır atlatılır tedavısı olmayan hastalık degıl

1 ay oldu gideli dehb icib gitmistim derste uyuyordum sokaga cikamazdim cok korkaktim bu sebeple gittim

Ne tür testler yaptı bu teşhis için bilmediğimden soruyorum. Bundan sonra nasıl bir yol izleyecekmişsiniz aydınlattı mı sizi?

Oburlerini biliyodum kisilik bozuklugu deyince dunyam basima yikilsi
yok yıkılmasın hepsı yavasca zamanla hallolacak ustesınden gelınecek seyler
kımbılır bızım ne sorunlarımız var farkında bıle degılızdır... ıcımızde nasıl ınsanlar yasıyorlar . kısılık bozuklugu denınce kısılıksız oldugunuzu sanmayın . hepsı ılacla cozulecek

ilaç vermiş o sizi düzeltecektir zamanla ama genellikle psikolojik olan şeylerde biraz insanın elinde.. korkuların üstüne gitmelisin.. mesela doktor sana böyle demiş diye üzülmek yerine kafana takmamaya çalış.. kendine meşgale bul... diren.. yani kendi kendinle savaşman gerekiyor cnm

ilaç vermiş o sizi düzeltecektir zamanla ama genellikle psikolojik olan şeylerde biraz insanın elinde.. korkuların üstüne gitmelisin.. mesela doktor sana böyle demiş diye üzülmek yerine kafana takmamaya çalış.. kendine meşgale bul... diren.. yani kendi kendinle savaşman gerekiyor cnm
Insallah duzelmek istiyorum

Insallah duzelmek istiyorum
düzeltmek istiyorum değil.. düzeltecem demen lazm.. ama bunu bize değil kendine inanarak demen lazım.. başarırsın.. insanlar ne hastalıklar yeniyor.. kanserle savaşıyor mücadeleyi brakmıor.. sende bırakma.. korkularının üzerine git.. yaparsın... bol şans :KK68:

Kan testi istedi sorular sordu

En azından ilacı tedavisi var öyle düşün. Kendini bırakma ilaçlarını bırakma. Bende başka bi hastalık yüzünden ömür boyu bazı ilaçlar kullanacağım bu dert değil ki. Kendini soyutlama sosyal ortamlardan. Zamanla bununla yaşamaya alıştıkça bu kadar üzmeyecek seni.

Hasan Akar var youtubede psikoloji,maneviyatla ile ilgili konuşuyor. Onu dinyeyin belki köküne inebilirsiniz hastalığın.. Geçmiş olsun..

Kişilik bozukluğu tanıları genelde 18 yaş altında konulmaz. Ben olayları abarttığınız için psikiyatrı da yanlış yönlendirdiğinizi düşünüyorum. Boşu boşuna ilaç deposu yaparsınız vücudunuza. Başka bir psikiyatrla objektif bir seans yapmanızı tavsiye ediyorum. İlaçların acısını sonra çok çekersiniz benden söylemesi.

Psikologlar genelde tanılarını söylemez ama pskiyatr söylüyor demek ki. Fakat söylemesi seni daha çok panik etmiş ve hastalığını olumsuz etkilemiş.

Back
X