Çok üzgünüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama direk gözüme sokuyo sanki sınıflar yan yana her tenefüs görüyorum benim dışımda herkesle muhattap çok canım sıkılıyor ben kötü bişey de yaşamadımki ben tuhaf biri myiim
iyi de herkesle konusmak zorunda degil ki.bende okulda her ogretmenle konusmam siz yeni baslamissiniz belliki digerleriyle arasi iyi

Belki sizden hoslanmistir belli olmasin diye abuk subuk harekrtler yapiyodur. Vermezsr vermesin selam telefonlar var bosta kalinca oturun teljnizle ilgilenin ya da bir kitap alin elinize

Yeni öğretmensiniz galiba. Zaman içinde öğretmenlerin dedikodusuna, müdürün azarına, velilerin iftirasına ve tehdidine, öğrencilerin saygısızlıklarına uğrayıp sarsılacak sonra ayağa kalkıp güçlendiğinizi göreceksiniz. Umrunuzda olmayacak. Tavsiyem, her şeyi içselleştirmeyin. Dünya iyisi de olsak illa ki bizden hoşlanmayanlar olacaktır

Belki de size ilgisi vardır anlaşılmasın diye böyle yapıyordur. Bazı erkekler bunu abartabiliyorlar. Bence siz görünce gülümseyip selam verin bakalım tepkisi ne olacak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…