- Konu Sahibi Strawberry95
-
Keşke biz de yeni okusaydık.Ayyy ben yeni okudum o konuyu
Demek fazla hassas konu sahibesi.
Gerek yok ya bu kadar insanları ciddiye almaya, boşverin kim ne düşünürse düşünsün .
Çok belli oluyor çünkü kendimi tuhaf hissediyorum bu yüzdenBazı insanlar birbirinden elektirik almaz cnm ☺sen niye suçlu olasın ki çok mu duygusalsın acabavalla ben hiç farkına varmam böyle şeylerin dikkatinize hayran kaldım
Neden böyle düşündünüz anlamadım adam beni görmemezliğe geliyor hep bu çol ortada dışarıdan biri baksada derrIlgisi de olabilir
Neden böyle düşündünüz anlamadım adam beni görmemezliğe geliyor hep bu çol ortada dışarıdan biri baksada derr
[/QUOT
Sizde aynı şekilde davranın:)Kolejdr öğretmenim yeni işe başladım sayılır 2,5 ay oluyor. Bu okulda bi erkek öğretmen var, ona karşı hiçbir ilgim yok, ama bu hoca beni görünce oldukça üzgün görünüyor asla yanından geçince merabaşalmıyor, sınıfıma girince oldukça suratı asık bir şekilde konuşuyor ama benim branşımdan başka bir hocayla bi kere karşılaştıklarını gördüm ona çok güzel bi şekilde gülüp merabalaştı , kendimi çok dışlanmış ve antipatik hissediyorum çok üzülüyorum bu durumaben naptımki ona şimdi diceksinizki ilgini mi belli ettin hiçbir hoşlantı fln duymuyorum bu hocaya karşı hiç bakmadım ilgim fln yok ama bu tavırları çok dikkatımi çekmeye başladı beni görünce neden üzülüp surat asıyor bi yerde hata mı yapıyorum yan yana sınıflara derse giriyoruz bazen imzası fln gerekiyor imzalatmaya çekiniyorum öğrenci gönderiyorum benimle aynı anda işe giren arkadaşıma çok iyi davranıyor gülüyolar beni görünce de asla konuşmaz görmemezliğe geliyor bende bi tuhaflık olduğunu düşünmeye başladım
Bir meme estetiği hezeyanlarından bir de bundan...Bu adam sıktı artık bakın diğer konulara bir üye kardeşini kaybetmiş,başka bir üye babasini. Ne acilar var şu dünyada siz bu adamla bozdunuz kafayı,bunu kendinize yapmayın lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?